Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(antajo @ 2011 05 07, 20:48)
labas mergaites smile.gif

na kad ir labai uzsivertus visokio tipo darbais griztu pas jus biggrin.gif nes matau, kad nebeveikia galva visai... kazkaip tas pats per ta pati..  ax.gif reikia galvele pravedint smile.gif

darom bausmes pražuvėliams ką biggrin.gif reik sugrįžti su trenksmais, t.y. su pora foto smile.gif

Faina, kad grįžai, vis pagalvodavau kur taip ilgai slepiesi.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 07, 20:45)
Nepykit merginos už off topic, na bet negaliu neįkelti. Galvojau, kad Fredericos foto žaidimui, būtų daug geresnė straipsnio iliustracija  lotuliukas.gif

as kai ryte maciau ta straipsni, ta pati pagalvojau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(antajo @ 2011 05 07, 20:48)
labas mergaites smile.gif

na kad ir labai uzsivertus visokio tipo darbais griztu pas jus biggrin.gif nes matau, kad nebeveikia galva visai... kazkaip tas pats per ta pati..  ax.gif reikia galvele pravedint smile.gif

ateik ateik, jolie, pamokinsiu tave fotkint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 07, 19:51)
darom bausmes pražuvėliams ką  biggrin.gif  reik sugrįžti su trenksmais, t.y. su pora foto  smile.gif
Faina, kad grįžai, vis pagalvodavau kur taip ilgai slepiesi.

nu ... uzsiverciau darbais visokiais... biggrin.gif ne paciais maloniausias tai noriu grist prei tu kurie man malonus biggrin.gif dbrkaip tik skenuoju is atostogu juosteles... ax.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 07, 20:13)
as kai ryte maciau ta straipsni, ta pati pagalvojau biggrin.gif
Papildyta:

ateik ateik, jolie, pamokinsiu tave fotkint biggrin.gif

palauzyk man galva prasau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 07, 16:12)
paprastai tai cia kaip?

Nenufotkinus balto lapo, o tik nustacius preset manual fotike.
Atsakyti
QUOTE(Muggy @ 2011 05 07, 21:21)
Nenufotkinus balto lapo, o tik nustacius preset manual fotike.

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 07, 18:22)

Jau gavau pylos jog negerai taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 07, 12:02)
Brum, jei modelio nori šito, kad pasakytum, jog aš jo nemoku fotografuoti, tai pakentėk, ji man sakė padės, kiek reikės  biggrin.gif  O jei nori tikrai, tai kai būsi pajūry, mielai, ji tikrai pasirašytų  mirksiukas.gif  Tik aišku, parašyk man anskčiau ir viskas, paskolinsiu irnesakyk.gif Ir dar reflektorių palaikysiu biggrin.gif Bus proga pasimytint, man bile tik proga biggrin.gif

oi, ne del to, kad padaryciau geriau smile.gif siaip labai idomi mergina, israiskinga.. sunku tokiu rast wink.gif va, atstumas beda.. itariu ne greitai busiu prie juros, o jei busiu, tai arba ne prie tos, arba noresiu tik ilsetis biggrin.gif bet gal kada wink.gif
Atsakyti
viena.. be pavadinimo smile.gif

user posted image

Atsakyti
ND Nr2.
Programele M abiems

F3.5 ISO 100
user posted image

F8 ISO 400
user posted image

F16 ISO 800
user posted imageuser posted image
na bent jau man nesiliejo fonas uz daikto ir nesuprantu kame reikalas doh.gif

ND Nr. 3.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 07 gegužės 2011 - 20:41
Jo, aš irgi galėčiau antajo šio bei to pamokyt biggrin.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 07, 20:32)
oi, ne del to, kad padaryciau geriau smile.gif siaip labai idomi mergina, israiskinga.. sunku tokiu rast wink.gif va, atstumas beda.. itariu ne greitai busiu prie juros, o jei busiu, tai arba ne prie tos, arba noresiu tik ilsetis biggrin.gif bet gal kada wink.gif
man atrodo, kad iki to laiko jai nusibos fotografuotis biggrin.gif lotuliukas.gif Šiaip ji ir pati svajoja apie fotografavimą, mažne kadanors ir prisijungs ax.gif
Atsakyti
gal kam įdomu. Ieško fotografo vestuvėms, atlygis tai toks juokingas, bet gal ir foto super nuostabių nenorės. O praktika vistiek gėris.
Atsakyti
QUOTE(Muggy @ 2011 05 07, 21:27)
Jau gavau pylos jog negerai taip  smile.gif

taip ir reikia mirksiukas.gif

QUOTE(antajo @ 2011 05 07, 21:33)
viena.. be pavadinimo smile.gif

kokia nusivylusi gyvenimu atrodo smile.gif

QUOTE(kvartetas @ 2011 05 07, 21:36)
ND Nr2.
Programele M abiems

ND Nr. 3.

negerai, visu pirma sek fokusa visose nuotraukose, kad jis butu, jeigu bent vienoje nuotraukoje jo nera, perdaryk
2ND nejudink objektyvo, turi buti vienodas atstumas nuotraukose, tik keiti F reiksmes
kad daugiau lietusi fonas, atitrauk toleliau nuo fono daikta. Beje, fotografuoji ties maziausiu F, vidutiniu ir didziausiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 07 gegužės 2011 - 20:59