Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošaliukai iš vilnos

QUOTE(georgiana @ 2014 01 08, 09:16)
rodausi, pirmas blynas
user posted image

grazu smile.gif nostalgija apeme pamacius smile.gif kazkada ir as panasiu darydavau smile.gif gal reikes atnaujint sita reikala kada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 01 08, 10:56)
grazu smile.gif nostalgija apeme pamacius smile.gif kazkada ir as panasiu darydavau smile.gif gal reikes atnaujint sita reikala kada smile.gif

Aciu wub.gif
Atsakyti
Laba ausarankes,

ieskau kas pagamintu grazius veltus storus karolius 4u.gif
Atsakyti
biski ir as pasigirsiu wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
blansyte wub.gif kaip grazu jatau 4u.gif labai noreciau informacijos smulkesnes kaip drugeli velei, Aciu
Atsakyti
Kokios nuostabios aguonos!Mėgstu jas be proto.Pati nuostabiausia gėlė.Ne kokia iš manęs vėlėja(moku tik karoliukus velti su adata),bet bandysiu aguoną velt.
Atsakyti
ačiū,mergaitės 4u.gif 4u.gif

georgiana,veliau kaip ir geles is karsinio.nusiveli ir iskarpai kaip nori. wub.gif
Atsakyti
Kilstelim tema smile.gif sege user posted image
Atsakyti
Merginos, noreciau paklausti, gal yra kokia temute ar grupe FB, kur butu galima pasikonsultuoti gelyciu velimo kl.? smile.gif Ne viskas man gaunasi taip, kaip turetu, tai idomu, ka ne taip darau? ax.gif

ir dar toks klausimukas - kur perkat Silko serveteles, nes jas irgi neretai gelytems naudoja.. g.gif
Atsakyti
Va man ir tas pats, nemoku gelyciu velti...atrodo paziurejau ir filmuku youtube nu bet rozytes susukt man vistiek nesigauna... ar reik jas suvelus isformavus sukabint su adata, susiut? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandia @ 2014 02 28, 15:46)
Va man ir tas pats, nemoku gelyciu velti...atrodo paziurejau ir filmuku youtube nu bet rozytes susukt man vistiek nesigauna... ar reik jas suvelus isformavus sukabint su adata, susiut? blush2.gif

nera jokiu taisykliu kaip reikia daryti.kaip kas ismano taip ir daro.galima ir susiuti,galima adatele pabaksnoti uzdejus vilnos 4u.gif .veltinis.lt.puslapy yra pamoku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutvela Shima @ 2013 12 30, 22:18)

oooooooo, koks gražus drugelis thumbup.gif
Atsakyti