Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr61

QUOTE(meljola @ 2011 05 08, 18:01)
LINETTES rankinukas super grazus ir pjuvis idomus,kokie ten torciukai butu smalsu suzinoti g.gif

ačiū už gerą žodį smile.gif , apačia ir viršus mmergytės mėnulis , tik kremas biškutį kitoks o vidurys kuršėnų vyniotinis irgi su pakeitimais , labai buvo įdomu ir daryt ir valgyt , skoniai skirtingi , bet vienas prie kito tiko smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Mergaites o akvilyte jau rodė savo kūrinį bigsmile.gif Kazkaip seku, laukiu, gal pražiopsojau unsure.gif
Ir dar, ta mase 1:1:1 kond.pienas, cukraus pudra ir pieno milteliai tiktu dengti torta g.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2011 05 09, 10:05)
zuliaska, labai dailūs tavo tortukai, ypatingai gulbytės gražios  wub.gif Boružėlė t.p. labai graži  wub.gif aš dar uždėčiau baltus taškiukus akytėms  blush2.gif

nu geras smile.gif) tikrai pamiršau taškelius biggrin.gif

jo akvilytės aš irgi laukiu smile.gif

o tą apdengimo tortos su pieno milteliais niekada nežinau ir neįsivaizduoju.
Atsakyti
Aciu, mergaites, aciu wub.gif
Tas tortas jau is 9 vietos jau yra 1-oje vietoje clap.gif

mergaite perduoda Jum didziuli aciu heart.gif

Bijuna, atsimenu, kad srove denge torta sita mase. Siiap, sako labai jos skonis geras, tik ji nebuna balta, o tokia ciut kremine
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2011 05 09, 09:52)
ir man jei iš pastiliažo ir labai plonai kočioju tai man nesilaiko normaliai

naudoju tik pastilaza smile.gif Cia man atrodo kad pavyke geles:
user posted image

p.s. susikuklinau.. toli mano gelem ar iki tobulumo, oi toli..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 09 gegužės 2011 - 12:12
kice,puikus torčiukas....apdengimas idealus,rožės labai gražios,tik tie styrantys pagaliukai trupučiuka man netinka...jeigu jie butu tokie lenkti ar pavingiuoti,gal geriau žiuretusi......
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2011 05 09, 11:53)
Bijuna, atsimenu, kad srove denge torta sita mase. Siiap, sako labai jos skonis geras, tik ji nebuna balta, o tokia ciut kremine

Dariau is šitos mases gelytes, tai man ji patiko, ir tikrai skani thumbup.gif (Neišejusias suvalgydavau ax.gif ) Lengvai darosi. Reiks bandyti uždengti torta, gal atrasiu "savo" dengimo mase rolleyes.gif
Atsakyti
Kice,koks grazus tortas,idealus!!!

Kas del kritikos,as taip galvoju(na tik mano nuomone)tai naujokem jei nepatinka kritika tai gal atidaryti kita temute kur pradedancioms,kad galetu pamazu mokintis nuo ABC ?vienam rusiskam forume taip yra....
Atsakyti
pora mano torčiuku.....
pirmasis berods vaisinis,dengta pastilažu,rožes pastilažo ,lapeliai plikytos tešlos
user posted image

pirmosios komunijos tortas...tiramisu tortas,puoštas šiek tiek pastilažo ir šlapia beze
user posted image
torto šonai iš arčiau
user posted image
Atsakyti
kirbe puikūs tortai wub.gif , buvau pasiilgus jūsų tortų , ypač tas antras gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aize @ 2011 05 09, 10:51)
Ko jūs čia pešiojatės nesuprantu

oj kaip prajuokinai biggrin.gif pešiojatės thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(kice @ 2011 05 09, 13:01)
naudoju tik pastilaza smile.gif Cia man atrodo kad pavyke geles:

nuostabiai gražu wub.gif

QUOTE(vinesa @ 2011 05 09, 13:43)

Kas del kritikos,as taip galvoju(na tik mano nuomone)tai naujokem jei nepatinka kritika tai gal atidaryti kita temute kur pradedancioms,kad galetu pamazu mokintis nuo ABC ?vienam rusiskam forume taip yra....

buvo čia taip buvo dry.gif bet naudos iš to jokios schmoll.gif
Papildyta:
Kirbe tas pirmasis nuostabus wub.gif
Atsakyti
kirbe, kice labai saunus jusu torciukai smile.gif Gal galetumet pasakyt, koki prietaisiuka naudojate briaunai papuosti g.gif Kaip jis turi atrodyti ir kur gauti ax.gif (toks ispudis kad koks suspaudiklis biggrin.gif )
Atsakyti