Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr61

QUOTE(wingaile @ 2011 05 09, 09:16)
[

...bi mano tortus  smile.gif  o savo akimis as truputi, palengva tobuleju , (bent jau man taip atrodo )  lotuliukas.gif bent jau geles i geles panasesnes darau,su lapeliais ir su rastu padirbet dar reikia....  g.gif .......... smile.gif  smile.gif  smile.gif
zuliaska - gal maskarpones gabaliuka galima ? kaip tik einu kavos gert  wub.gif  lotuliukas.gif

o gelems tu naudoji formeles? Geles man pavyko, kai pradejau kocioti mase labai labai plonai.. Ir reikia formeles arba kito astraus apskritimo, kad ispjauti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 09 gegužės 2011 - 08:39
QUOTE(wingaile @ 2011 05 09, 09:16)

wingale, labai grazi spalva roziu wub.gif smile.gif Dar paklausti noriu, kokiu ismatavimu tortas? ir kiek mazdaug sveria staciakampis?
Atsakyti
kice , bet žiūrint iš kokios masės daro , ne visa plonai gerai laiko formą , paprasta cukrinė - taip , jei darai iš pastilažo , bent rožė plonai man leipsta , bet gal tik man ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 09 gegužės 2011 - 08:44
ir man jei iš pastiliažo ir labai plonai kočioju tai man nesilaiko normaliai
Atsakyti
zuliaska, labai dailūs tavo tortukai, ypatingai gulbytės gražios wub.gif Boružėlė t.p. labai graži wub.gif aš dar uždėčiau baltus taškiukus akytėms blush2.gif

wingaile, tikrai ištobulėjai labai smarkiai vien tavo orchidėjos iš koto verčiančios wub.gif o kur dar zuikis thumbup.gif malačius tikrai esi thumbup.gif knyga taip pat labai graži, rožytes lipdant reiktų pasistengti, kad centriukas nesimatytų, bet ką aš čia šneku kai pati nemoku gražių rožių padaryt doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(@adrij@ @ 2011 05 09, 08:47)
Labas rytas , gražus , bent už lango .

atsakymų kaip suprantu nebus lens.gif jie turbūt taip ir liks tik jums vienai žinomi lens.gif tai ne 1-2 merginų nesutarimai... pabandžiau paskaičiuot 25-26 merginos tiesiog negali klysti unsure.gif vat taip vat 4u.gif O diena tikrai fantastiška drinks_cheers.gif būtų dar fantastiškesnė, jei pagriebtumėt jums pasiūlytą taikos šiaudą cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 09 gegužės 2011 - 09:13
QUOTE(RiMami @ 2011 05 09, 09:05)
zuliaska, labai dailūs tavo tortukai, ypatingai gulbytės gražios  wub.gif Boružėlė t.p. labai graži  wub.gif aš dar uždėčiau baltus taškiukus akytėms  blush2.gif

wingaile, tikrai ištobulėjai labai smarkiai vien tavo orchidėjos iš koto verčiančios  wub.gif o kur dar zuikis thumbup.gif malačius tikrai esi thumbup.gif knyga taip pat labai graži, rožytes lipdant reiktų pasistengti, kad centriukas nesimatytų, bet ką aš čia šneku kai pati nemoku gražių rožių padaryt  doh.gif  lotuliukas.gif 
atsakymų kaip suprantu nebus lens.gif jie turbūt taip ir liks tik jums vienai žinomi lens.gif tai ne 1-2 merginų nesutarimai... pabandžiau paskaičiuot 25-26 merginos tiesiog negali klysti  unsure.gif vat taip vat  4u.gif O diena tikrai fantastiška  drinks_cheers.gif būtų dar fantastiškesnė, jei pagriebtumėt jums pasiūlytą taikos šiaudą cool.gif

Tam yra AŽ , o šiaudas ne per plonas , nesuluš ?
Atsakyti
cipciuk, neatsibodo tyčiotis iš kitų? nusileiskit galų gale ant žemės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 05 09, 07:47)
aize , noriu paklausti , na maždaug , kokio ilgio galėjai ištempti šuniukui kailiuką  cm.  g.gif , ir iki kokio standumo , buvo išplakta grietinėlė , nes jei aš saviškę išplaku iki sunkiai tepamos konsistencijos , tai vos dzibukus išspaudžiu  doh.gif , o pas tave gan ilgos kudlos šunio  g.gif .

kiek ilgio nežinau, bet bus iki cm gal g.gif ir puošiau aš nuo apačios į viršų, o ne kaip minėjo kažkuri kepėja kad nuo viršaus į apačią. O grietinėlę plaku iki standumo, bet kad nebūtų labai standi. Niekada nenaudoju jokio standiklio ir visada man ji laiko formą. Bent jau saulės pieno grietinėlė. Žemaitijos pasidaro korėta, tai džibai negražiai atrodo, o piemenėlio praskysta pastovėjus blink.gif (čia nesenai ją išbandžiau, tai nebent pertepimui, nes 0,5ltr. kaina išeina kaip 420ml.)
Ir nieko meiliau man už grietinėlę nėra, tik kad masės gėlyčių nelabai uždėsi, tai naudoju marcipaną smile.gif

Žinot, kai man kažkas forume nepatinka - aš ignoruoju ir tiek 4u.gif Ko jūs čia pešiojatės nesuprantu unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2011 05 09, 07:09)
jo už lango nuostabus rytas smile.gif tikiuosi ir čia bus gražu ir taiku kaip už lango smile.gif
labas rytas visoms smile.gif rodomės ką turim wink.gif

puikus darbai, bet tas su gulbem geriausias, nors as neemgstu jokiu vestuviniu tortu su gulbemis, bet sis puikiai ziurisi ir tas dekorgelis mano akimis visai ne per tamsios spalvos, geras kontrastas, na tiesiog puikiai thumbup.gif . nes jei butu melynas visai kitaip ziuretusi, bent jau man taip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 05 09, 10:36)
Tam yra AŽ ,  o šiaudas ne per plonas , nesuluš ?

labai lauksiu jūsų atsakymų - geriau į a.ž. negu išvis jokių... rašiau viešai, nes tai domina ne mane vieną, o mus visas 26-ias blush2.gif šiaudą stipresnį paieškočiau lotuliukas.gif

QUOTE(aize @ 2011 05 09, 10:51)
Žinot, kai man kažkas forume nepatinka - aš ignoruoju ir tiek 4u.gif Ko jūs čia pešiojatės nesuprantu unsure.gif  4u.gif

ignoravimas buvo išbandytas ir ilgalaikis drinks_cheers.gif bet tas neduoda rezultatų doh.gif kivirčiai vis išlysdavo ir išlysdavo ir tai nesibaigs niekad, kol neišsiaiškinsim priežasčių kartą ir visiems laikams unsure.gif
Atsakyti
tiesa prabansavau visgi uz ta nuostabu torta, kur Asseni buvo prasiusi. tikiuosi pades.
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2011 05 09, 11:59)
tiesa prabansavau visgi uz ta nuostabu torta, kur  Asseni buvo prasiusi. tikiuosi pades.

as irgi balsavau wub.gif
Atsakyti