nesuprantu kuo nepasidalijate, interneto platybemis ar kaip.
nepulkite be reikalo , kas susigincijo tas ir issiaiskins manyciau, o kai mes cia visos pradesime komentuoti tai dar didesne nesamone gausis. taika mergytes ir dziaukimes kad dar turime nuostabiu zmoniu, is kuriu daugelis cia mokomes, jie kartais irgi gali buti susierzine. atleiskite ir nereguokite taip piktai ka. balionelis kiekvienai
Aciu
Veliau ausys dar daugiau paslinko,kita kart priklijuosiu dar ausis is biskvito.Bet su tuo antgaliu sunku buvo apacia apdirbineti.As dariau is virsaus i apacia ir man nejo graziai ta antgali nutraukti(nemoku paaiskinti),arba gal su kitu antgaliu reiktu apeit visa is pradziu,pvz kur krepselio pynima reik daryti,o ant virsaus jau su zolytes antgaliu . Kaip jus darytumet?
Atsiprasau,jei as nusisneku,bet o kaip kitaip as issiaiskinsiu
Veliau ausys dar daugiau paslinko,kita kart priklijuosiu dar ausis is biskvito.Bet su tuo antgaliu sunku buvo apacia apdirbineti.As dariau is virsaus i apacia ir man nejo graziai ta antgali nutraukti(nemoku paaiskinti),arba gal su kitu antgaliu reiktu apeit visa is pradziu,pvz kur krepselio pynima reik daryti,o ant virsaus jau su zolytes antgaliu . Kaip jus darytumet?
Atsiprasau,jei as nusisneku,bet o kaip kitaip as issiaiskinsiu
Ne , geriausia butų buve , kad butų biskvito ausytės , kailiuką tu darei teisingai , nuo viršaus į apačią , bet tokio storumo jos tikrai nesilaikys , sviestinis sukietėtų , ir vėl galėtum daryti kitą sluoksnį .
Ne taip supratau , atsiprašau , vistiek būtų nučiuožes , dar greičiau , nes beze daugiau .
Ne taip supratau , atsiprašau , vistiek būtų nučiuožes , dar greičiau , nes beze daugiau .
aš visiškai pritariu Zuliaskai ir Rugiagelei,kad ši tema skirta ne tik tortu demonstravimui ir liaupsems,bet ir konstruktyviai kritikai,kad galetume viena iš kitos mokytis ir tobuleti.....argi jums ydomu kai visi tik giria ir sako gražus ir t.t...negi negeriau kai patyrusi akis pasako gerai,bet butu geriau jeigu va taip padarytumei ar kitaip.......
dauguma senbuviu, tame tarpe ir aš, beveik čia nesirodome,nes pabodo pykčiai ir reagavimas y kritika....juk patarime kaip geriau padaryti torta nebuna jokiu yžeidinejimu ir panašiai.......
dauguma senbuviu, tame tarpe ir aš, beveik čia nesirodome,nes pabodo pykčiai ir reagavimas y kritika....juk patarime kaip geriau padaryti torta nebuna jokiu yžeidinejimu ir panašiai.......
Labas, mergaites
Turiu labai dideli prasyma. Padekim merginai laimeti konkursa. Konkursas vyksta Italijoje
Stai cia bendras konkursas http://www.facebook....ne/208962704714 ten virsuje sitaip parasyta:
Maison Madeleine Like (PATINKA)
Tai reikia paspausti "like" arba pas ka lietuviskai , tai spaust "patinka"
O cia jau jos tortas http://www.facebook....1...e=1, fantastiskas.
ten po nuotraukos reikia paspausti "like" arba "patinka"
ten yra sitaip parasyta :
Added April 28 · Like (Patinka) · Comment
jai labai truksta balsu. Liko 2 dienos iki balsavimo pabaigos.
Aciu labai
Turiu labai dideli prasyma. Padekim merginai laimeti konkursa. Konkursas vyksta Italijoje
Stai cia bendras konkursas http://www.facebook....ne/208962704714 ten virsuje sitaip parasyta:
Maison Madeleine Like (PATINKA)
Tai reikia paspausti "like" arba pas ka lietuviskai , tai spaust "patinka"
O cia jau jos tortas http://www.facebook....1...e=1, fantastiskas.
ten po nuotraukos reikia paspausti "like" arba "patinka"
ten yra sitaip parasyta :
Added April 28 · Like (Patinka) · Comment
Aciu labai
QUOTE(@adrij@ @ 2011 05 08, 17:52)
...aš mokinsiu ..... na jūs jumoristė
kai grįšit,perpirksim iš jūsų įgytas žinias,pasiruoškit atakai sėkmės jums
vazonėlis...vertas šimto balų
QUOTE(kirbe @ 2011 05 08, 20:20)
aš visiškai pritariu Zuliaskai ir Rugiagelei,kad ši tema skirta ne tik tortu demonstravimui ir liaupsems,bet ir konstruktyviai kritikai,kad galetume viena iš kitos mokytis ir tobuleti.....argi jums ydomu kai visi tik giria ir sako gražus ir t.t...negi negeriau kai patyrusi akis pasako gerai,bet butu geriau jeigu va taip padarytumei ar kitaip.......
As sutinku su jusu nuomone,todel ir dedu visus tortus cia,kad profesionales pasakytu kas negerai,nes o is ko daugiau mokinsies...
adrija,taip,blogai,kad nedejau ausu is biskvito,kita kart jau zinosiu.Gerai,kad tortas buvo suvalgytas po valandos,tai taip greitai nenuciuoze,bet jei buciau palikus per nakti,tai vaizdelis butu turbut nekoks is ryto
Aciu Adrij
Sandrulyte, koks saunus suniukas
Sandrulyte, koks saunus suniukas
QUOTE(Asseni @ 2011 05 08, 19:34)
Labas, mergaites
Aciu labai
Aciu labai
negaliu paspausti ir nezinau kodel. tikrai nuostabus tortas.
Man irgi neina paspausti,kad patinka
Asseni-paspausta o tortas fantastiskas:)
Aciu, visom, kas prabalsavo . Tortas tiesiog fantastiskas .
Reikia paspausti pradzioje 1-oje nuorodoje, o po to antroje. Ir buti prisiregistravusiam prie FB
Atsiprasau uz offtop
Reikia paspausti pradzioje 1-oje nuorodoje, o po to antroje. Ir buti prisiregistravusiam prie FB
Atsiprasau uz offtop