Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr61

nesuprantu kuo nepasidalijate, interneto platybemis ar kaip.
nepulkite be reikalo , kas susigincijo tas ir issiaiskins manyciau, o kai mes cia visos pradesime komentuoti tai dar didesne nesamone gausis. taika mergytes ir dziaukimes kad dar turime nuostabiu zmoniu, is kuriu daugelis cia mokomes, jie kartais irgi gali buti susierzine. atleiskite ir nereguokite taip piktai ka. balionelis kiekvienai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif

Veliau ausys dar daugiau paslinko,kita kart priklijuosiu dar ausis is biskvito.Bet su tuo antgaliu sunku buvo apacia apdirbineti.As dariau is virsaus i apacia ir man nejo graziai ta antgali nutraukti(nemoku paaiskinti),arba gal su kitu antgaliu reiktu apeit visa is pradziu,pvz kur krepselio pynima reik daryti,o ant virsaus jau su zolytes antgaliu g.gif . Kaip jus darytumet?

Atsiprasau,jei as nusisneku,bet o kaip kitaip as issiaiskinsiu blush2.gif
Atsakyti
Ne , geriausia butų buve , kad butų biskvito ausytės , kailiuką tu darei teisingai , nuo viršaus į apačią , bet tokio storumo jos tikrai nesilaikys , sviestinis sukietėtų , ir vėl galėtum daryti kitą sluoksnį .

Ne taip supratau , atsiprašau , vistiek būtų nučiuožes , dar greičiau , nes beze daugiau .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 08 gegužės 2011 - 20:05
aš visiškai pritariu Zuliaskai ir Rugiagelei,kad ši tema skirta ne tik tortu demonstravimui ir liaupsems,bet ir konstruktyviai kritikai,kad galetume viena iš kitos mokytis ir tobuleti.....argi jums ydomu kai visi tik giria ir sako gražus ir t.t...negi negeriau kai patyrusi akis pasako gerai,bet butu geriau jeigu va taip padarytumei ar kitaip.......
dauguma senbuviu, tame tarpe ir aš, beveik čia nesirodome,nes pabodo pykčiai ir reagavimas y kritika....juk patarime kaip geriau padaryti torta nebuna jokiu yžeidinejimu ir panašiai....... 4u.gif
Atsakyti
Labas, mergaites

Turiu labai dideli prasyma. Padekim merginai laimeti konkursa. Konkursas vyksta Italijoje

Stai cia bendras konkursas http://www.facebook....ne/208962704714 ten virsuje sitaip parasyta:
Maison Madeleine Like (PATINKA)
Tai reikia paspausti "like" arba pas ka lietuviskai , tai spaust "patinka"

O cia jau jos tortas http://www.facebook....1...e=1, fantastiskas.
ten po nuotraukos reikia paspausti "like" arba "patinka"
ten yra sitaip parasyta :
Added April 28 · Like (Patinka) · Comment

jai labai truksta balsu. Liko 2 dienos iki balsavimo pabaigos.

Aciu labai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 08 gegužės 2011 - 20:35
QUOTE(@adrij@ @ 2011 05 08, 17:52)
blink.gif ...aš mokinsiu ..... na jūs jumoristė  doh.gif  thumbup.gif

kai grįšit,perpirksim iš jūsų įgytas žinias,pasiruoškit atakai lotuliukas.gif 4u.gif sėkmės jums 4u.gif
vazonėlis...vertas šimto balų wub.gif

Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 05 08, 20:20)
aš visiškai pritariu Zuliaskai ir Rugiagelei,kad ši tema skirta ne tik tortu demonstravimui ir liaupsems,bet ir konstruktyviai kritikai,kad galetume viena iš kitos mokytis ir tobuleti.....argi jums ydomu kai visi tik giria ir sako  gražus ir t.t...negi negeriau kai patyrusi akis pasako gerai,bet butu geriau jeigu va taip padarytumei ar kitaip.......
dauguma senbuviu, tame tarpe ir aš, beveik čia nesirodome,nes pabodo pykčiai ir reagavimas y kritika....juk patarime kaip geriau padaryti torta nebuna jokiu yžeidinejimu ir panašiai....... 4u.gif

As sutinku su jusu nuomone,todel ir dedu visus tortus cia,kad profesionales pasakytu kas negerai,nes o is ko daugiau mokinsies...

adrija,taip,blogai,kad nedejau ausu is biskvito,kita kart jau zinosiu.Gerai,kad tortas buvo suvalgytas po valandos,tai taip greitai nenuciuoze,bet jei buciau palikus per nakti,tai vaizdelis butu turbut nekoks is ryto doh.gif
Atsakyti
Aciu Adrij 4u.gif

Sandrulyte, koks saunus suniukas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2011 05 08, 19:34)
Labas, mergaites

Turiu labai dideli prasyma. Padekim merginai laimeti konkursa.  Konkursas vyksta Italijoje

jai labai truksta balsu. Liko 2 dienos iki balsavimo pabaigos.

Aciu labai

negaliu paspausti ir nezinau kodel. tikrai nuostabus tortas.
Atsakyti
Man irgi neina paspausti,kad patinka verysad.gif
Atsakyti
Asseni-paspausta smile.gif o tortas fantastiskas:)
Atsakyti
Aciu, visom, kas prabalsavo 4u.gif . Tortas tiesiog fantastiskas wub.gif .

Reikia paspausti pradzioje 1-oje nuorodoje, o po to antroje. Ir buti prisiregistravusiam prie FB

Atsiprasau uz offtop blush2.gif
Atsakyti