Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr61

sandrulyte bet sunius koks tikrowiskas 4u.gif man labai grazus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 05 08, 20:02)
Sveikos mergytes.

nu man tikrai grazus suniukas. o is ko dar kudlas daryti,net nezinau,nes pvz beze,mano galva,viena is gaivesniu kremu.va,su šarlote dariau-man per riebu buvo
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 05 08, 17:52)
Ten bus , viena pamoka darbas su aisingu , dvi - kažkokių gėlių darymas ( tik aš vargu ar paskui turėsiu laiko jas daryti  doh.gif ) , dengimo mase , ir tapyba .

Gal bus kokios naudos .

sunku pasakyti, aisku kazkiek bus, bet ten siek tiek kitaip viskas daroma, turiu minty tortus, bet puosimas panasus, tai aisku kazka parsivesite. reiktu ir man kada pabandyti uzsirasyti i tuos kursus, bet vis laiko trukumas, gal kada veliau, dabar mokausi is jusu ir kitu, kurios noriai dalijasi patirtimi.
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 05 08, 20:06)
nesupratau  blink.gif  apie ka tu cia? lyg niekas apie izeidimus sikart nieko nerase cia  blink.gif  ir isvis,niekada nesu pastebejus ,kad kazka izeidinetum. o jei pasakai kazkokia pastaba, manau kaiptik tai yra gerai,o ne vien''uoj,kaip grazu!'' ,o poto uz nugaros'' na ir kas,kad tortas nedailus,bet vistiek giriu'' .manau tam tortus cia ir dedam,kad kita akim ziurint,pasakytu kas netaip,kad kita karta nekartoti klaidos

Gavau asmeniskai zinute wink.gif sakyciau nelabai malonia...ir netiketa, kas svarbiausia... nu tai uztai atsiprasau smile.gif
Atsakyti

Milux , nėra kauburėlio , lygu , tuplės ant vielučių ir apsuktos juostele , kištos po vieną nuo vidurio , žemėjančia tvarka ( vidurį aukštesnės , paskui žemesnės ) .

sandrulyte labai puikus tortukas bigsmile.gif , visai nesimato , kad nučiuožias beze , o kudlas galima iš šarlot kremo daryti , arba sviesto- kondencuoto pieno .
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 05 08, 19:17)
.url=http://www.part.lt/perziura/1649a579139b4e391bddbad7ba94e723780.JPG]user posted image[/url]
atsiprasau uz neryskias foto  blush2.gif  laikas nauja aparata isigyti ,matyt  rolleyes.gif

Turiu tokiu gelyciu antgali. Man jos fantastiskos. Tik va su beze man nesigavo padaryt, arba nemokejau. Gavosi dzibukai paprasti. Sakau, gal tam kremas turi but standus, kaip grietinele, ar sviestinis g.gif
Atsakyti
Kiek žinau taisykles ( forumo ) AŽ duotas asmeninėms žinutėms rašyti , ir aiškintis problemas , net moderatorė perspėja , kivirčius spręsti per ten , bet gali viešai dėti čia jos kopiją ( aš ją irgi turiu ) , lai paskaito naujokės , kurios man rašydavo .
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 08 gegužės 2011 - 20:06
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 05 08, 19:17)
Greitukas MB broliui .vaziavom i sveius,tai ta pacia proga ir su praejusiu gimtad.pasveikinom  smile.gif  ''varskinis gavumelis'' 1260gr. balta viršaus dalis-minordijos masyte,o visa kita-šarlote. beja,puosti sarlote patiko,bet valgyti ja,ne.kita karta jei darysiu be mases,tai tik su slapia beze  smile.gif
atsiprasau uz neryskias foto  blush2.gif  laikas nauja aparata isigyti ,matyt  rolleyes.gif

tortas būtų tikrai labai puikus,bet užrašas tikrai nelabai dailus. nežinau ką patarti, nes ranka pati su bezu nerašinėju. tai čia tik pastebėjimas
šuniukas labai gražutis.

iš viso, baikit tas nesąmones. su man rodos čia normalu, jei papuošimų tema tai ir yra papuošimų tema, o ne tema kaip kepti biskvitus. ir visi gali pasakyti savo nuomonę, kas atrodo su tortu negerai. ir gana tų pykčių. čia galim visos komentuoti ir pyktis.. bet nesuprantu ko, jei kas ką pasakė, tai nereiškia kad reikia iš karto verkti ir bijoti kitų kritikos. naujokės tą turi suprasti, kad jom gal tortas pirmas ir antras atrodo nerealus ir gražus, bet mūsų akim, tai visai kitaip atrodo. tad jos turi priimti viską ir pagyrimus ir kritiką, o ne rašinėti kažkam asmenines žinutes. man ir pirmi tortai, man atrodė gražūs... dabar pažiūriu, tai nu nesąmoningi jie...i ratrodydavo labai skaudu, kai kas nors pakomentuodavo kas blogai, nes man atrodė ten viskas gerai. tai vat, visos turim tobulėti, su gerom ir blogom emocijom, spirtis ir norėti padaryti kuo tobuliau tortą. tad nereikia komentarų. aš nieko nekomentuoju, ir pasakau savo nuomonę neadresuodama kažkam.tiesiog čia net baisu užeiti, keli tortai ir vien rietenos visokios.

tai vat atostogaujantiems gerų atostogų mirksiukas.gif
ir daugiau supratimo ir geronoriškumo, kritika tikrai padeda tobulėti, žinau tą iš savęs 4u.gif
Atsakyti

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 08 gegužės 2011 - 20:00
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 08 gegužės 2011 - 20:07
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 05 08, 20:15)
Turiu tokiu gelyciu antgali. Man jos fantastiskos. Tik va su beze man nesigavo padaryt,

progai pasitaikius,reikes isbandyti jas su beze smile.gif
QUOTE(@adrij@ @ 2011 05 08, 20:17)

bet jums rimtai laikas pailseti unsure.gif is senu postu apie jus buvau tokia gera,silto zmogaus paveiksla nusipiesusi,bet kai neseniai gryzote i foruma,tai tik intrigas visokias uz akiu ir rezgate.nu negalima sitaip.toks vaizdas,kad tik jus cia teisiausia,tik jusu diktuojamos taisykles teisingiausios ir t.t. nu kiek gi galima.kad ir del tu foto su biskvitais. ikelete juos visai ne i ta tema,nors visai neseniai ''barete'' visas,kas rasydavo ne i ta tema. pvz 1. http://www.supermama...;#entry43957248 pvz 2. http://www.supermama...;#entry43935968 buvo ir daugiau panasiu postu,bet gal uzteks .
na,sutinku,turite geras rankas-dievo dovana,bet negalima buti tokiai piktai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zuliaska @ 2011 05 08, 20:30)
tortas būtų tikrai labai puikus,bet užrašas tikrai nelabai dailus.

zinau,aciu smile.gif bet kaip savam vartojimui,tai patingejau zaisti su formelem ax.gif
Atsakyti