Gražuolia visų tortukai ech toli iki jų man
Kaip ir žadėjau, papasakosiu kaip pabandžiau pasidaryti žolytės antgalį
made by home tik nesijuokit labai
tagis, paėmiau močiutės seną siuvimo antpirštį, jame iš vidinės pusės išbadėm skylutes ir va ką gavau na nėra jis dailus, reikėjo gal su yla durti, tada būtų dailesnės skylutes. Bet gavos kas gavos, kitą bandysiu tobulinti.
o čia pirmą kartą pabandžiau pažaisti su grietinėle
čia arčiau matosi "žolytė"
o čia radau žolėje gyvūnėlį
QUOTE(RIMVILMA @ 2011 05 20, 22:45)
mergaites imeskit su gyvom gelem torciuku kas darete ir kazin kaip jos laikosi i saldytuva jau su gelem nebegalima deti kaip jus darote
Gyvos geles puikiai laikosi saldytuve. Pora kart teko daryt tortus su gyvom gelem, tai iki tol kol dejau jas ant torto, laikiau pamerktas saldytuve, o kai dejau ant torto, apvyniojau floristine juostele, kad dregme laikytu, ir dejau ant torto.
pribaigiau tortą, vėlgi darytą dėl įdomumo ir tik vieną kartą gavos toks, kad aš jei gaučiau tokį tai nedrįsčiau pjaut ryt pasirodysiu o daba reiktų į lovą, bent porai valandų, kad darbe ryt kaip zombis nesėdėčiau
Olesta - kada ir speji tiek groziu pridaryti?
Neli - puikus tortai Gal gali parodyti su kokia formele darei tas smulkias gelytes?
Neli - puikus tortai Gal gali parodyti su kokia formele darei tas smulkias gelytes?
QUOTE(RIMVILMA @ 2011 05 20, 22:45)
mergaites imeskit su gyvom gelem torciuku kas darete ir kazin kaip jos laikosi i saldytuva jau su gelem nebegalima deti kaip jus darote
Labas rytas .
Aš dariusi , smeigiau gėles , prieš pat atiduodant tortą , sakė išstovėjo iki pjovimo puikiai . http://savepic.net/1205463.jpg
-------------------------------------------------------------------------------------
Žozefina , pastilažas , masytė ..... krikštynoms , vaikai dideli , norėjo kedukų , ne batelių .
Medaus tortas , pastilažas , masytė .
Vestuvinis , turėjo būti visas mėlynais su baltais drugeliais , bet paskutiniu momentu nusprendė , kad bus toks .
Morenginis tortas , pastilažas , cukriniai drugeliai .
Ir paskutinis , medaus tortas , pastilažas , masytė .
adrija -sugryzo , na man nerealus jusu tortai net zada atema pamacius
neli - labai dailus jusu torciukai
olesta -labai grazu ir subtilu
Na i visu kitu nerealus torciukai
neli - labai dailus jusu torciukai
olesta -labai grazu ir subtilu
Na i visu kitu nerealus torciukai
QUOTE(kice @ 2011 05 21, 08:42)
va su tokiom
Akvilyte, jau merso grozis, super . Esi 3D tortuku profe. Jau nebesistebiu, bet vis laukiu kada koki atvesi, va dabar irgi laukiu rytojaus.
Malonu matyti vel @adrij@ su savo naujais darbeliais po atostogu . Labai patiko krikstynu su kedukais aisku kiti irgi nepriekaistingi. Dabar esate vel pilna jegu toliau puosti eteri
Malonu matyti vel @adrij@ su savo naujais darbeliais po atostogu . Labai patiko krikstynu su kedukais aisku kiti irgi nepriekaistingi. Dabar esate vel pilna jegu toliau puosti eteri
Vajetus tu mano kiek nerealių tortų
[quote=@adrij@,2011 05 21, 08:49]
Labas rytas .
-------------------------------------------------------------------------------------
Žozefina , pastilažas , masytė ..... krikštynoms , vaikai dideli , norėjo kedukų , ne batelių .
sakykite su kuo tie smulkus taskiukai padaryti suprantu,kad aisingas,bet kieno pagalba,toks mazytis antgaliukas?
Papildyta:
ne zozefinos torto,bet,kur su teletabiais ir zaliom basutem
Labas rytas .
sakykite su kuo tie smulkus taskiukai padaryti suprantu,kad aisingas,bet kieno pagalba,toks mazytis antgaliukas?
Papildyta:
ne zozefinos torto,bet,kur su teletabiais ir zaliom basutem
vakar dienos darbeliai,plusau iki vidurnakcio
vaisinis,4kg balti biskvitai,ir grietines pertepimas su persikais ir ananasais MMG(mano pirmoji kazkokia tai knyga-stipriai nebarkit)blogai,kad uzrasas netilpo eiluteje
celiulitinis snicersas 2.8kg irMMG ir nevykes aisingas,matyt iki galo buvau nedaplakusi
ir paskutinis medutis,su grietines pertepimu,3.4kg PONIA BEZE,ir MMG
Papildyta:
kaip tas db du kart cia ....
Papildyta:
nu panos atsiprasau,mano kompas gryba pjauna....gal veliau eis ideti,nes rodo,kad gera nuotrauka pasirenka
vaisinis,4kg balti biskvitai,ir grietines pertepimas su persikais ir ananasais MMG(mano pirmoji kazkokia tai knyga-stipriai nebarkit)blogai,kad uzrasas netilpo eiluteje
celiulitinis snicersas 2.8kg irMMG ir nevykes aisingas,matyt iki galo buvau nedaplakusi
ir paskutinis medutis,su grietines pertepimu,3.4kg PONIA BEZE,ir MMG
Papildyta:
kaip tas db du kart cia ....
Papildyta:
nu panos atsiprasau,mano kompas gryba pjauna....gal veliau eis ideti,nes rodo,kad gera nuotrauka pasirenka