Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr61

Gražuolia visų tortukai wub.gif ech toli iki jų man doh.gif

Kaip ir žadėjau, papasakosiu kaip pabandžiau pasidaryti žolytės antgalį biggrin.gif
made by home lotuliukas.gif tik nesijuokit labai biggrin.gif

tagis, paėmiau močiutės seną siuvimo antpirštį, jame iš vidinės pusės išbadėm skylutes ir va ką gavau biggrin.gif na nėra jis dailus, reikėjo gal su yla durti, tada būtų dailesnės skylutes. Bet gavos kas gavos, kitą bandysiu tobulinti.

user posted image

o čia pirmą kartą pabandžiau pažaisti su grietinėle biggrin.gif

user posted image

čia arčiau matosi "žolytė" biggrin.gif

user posted image

o čia radau žolėje gyvūnėlį biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
mergaites imeskit su gyvom gelem torciuku kas darete ir kazin kaip jos laikosi i saldytuva jau su gelem nebegalima deti kaip jus darote
Atsakyti
QUOTE(RIMVILMA @ 2011 05 20, 22:45)
mergaites imeskit su gyvom gelem torciuku kas darete ir kazin kaip jos laikosi i saldytuva jau su gelem nebegalima deti kaip jus darote

Gyvos geles puikiai laikosi saldytuve. Pora kart teko daryt tortus su gyvom gelem, tai iki tol kol dejau jas ant torto, laikiau pamerktas saldytuve, o kai dejau ant torto, apvyniojau floristine juostele, kad dregme laikytu, ir dejau ant torto.
Atsakyti
pribaigiau tortą, vėlgi darytą dėl įdomumo ir tik vieną kartą ax.gif gavos toks, kad aš jei gaučiau tokį tai nedrįsčiau pjaut blush2.gif ryt pasirodysiu ax.gif o daba reiktų į lovą, bent porai valandų, kad darbe ryt kaip zombis nesėdėčiau lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Olesta - kada ir speji tiek groziu pridaryti? biggrin.gif
Neli - puikus tortai smile.gif Gal gali parodyti su kokia formele darei tas smulkias gelytes? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RIMVILMA @ 2011 05 20, 22:45)

Labas rytas .

Aš dariusi , smeigiau gėles , prieš pat atiduodant tortą , sakė išstovėjo iki pjovimo puikiai . http://savepic.net/1205463.jpg

-------------------------------------------------------------------------------------

Žozefina , pastilažas , masytė ..... krikštynoms , vaikai dideli , norėjo kedukų , ne batelių .

user posted image

Medaus tortas , pastilažas , masytė .

user posted image

Vestuvinis , turėjo būti visas mėlynais su baltais drugeliais , bet paskutiniu momentu nusprendė , kad bus toks .

Morenginis tortas , pastilažas , cukriniai drugeliai .

user posted image

Ir paskutinis , medaus tortas , pastilažas , masytė .

user posted image
Atsakyti
adrija -sugryzo clap.gif, na man nerealus jusu tortai karsta.gif net zada atema pamacius wub.gif
neli - labai dailus jusu torciukai wub.gif
olesta -labai grazu ir subtilu bigsmile.gif
Na i visu kitu nerealus torciukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2011 05 21, 08:42)
Neli - puikus tortai smile.gif Gal gali parodyti su kokia formele darei tas smulkias gelytes? smile.gif

va su tokiom user posted image
Atsakyti
Akvilyte, jau merso grozis, super thumbup.gif. Esi 3D tortuku profe. Jau nebesistebiu, bet vis laukiu kada koki atvesi, va dabar irgi laukiu rytojaus. biggrin.gif

Malonu matyti vel @adrij@ su savo naujais darbeliais po atostogu 4u.gif . Labai patiko krikstynu su kedukais wub.gif aisku kiti irgi nepriekaistingi. Dabar esate vel pilna jegu toliau puosti eteri mirksiukas.gif

Atsakyti
Vajetus tu mano kiek nerealių tortų swoon.gif
Atsakyti
[quote=@adrij@,2011 05 21, 08:49]
Labas rytas .

-------------------------------------------------------------------------------------

Žozefina , pastilažas , masytė ..... krikštynoms , vaikai dideli , norėjo kedukų , ne batelių .
sakykite su kuo tie smulkus taskiukai padaryti g.gif suprantu,kad aisingas,bet kieno pagalba,toks mazytis antgaliukas? rolleyes.gif
Papildyta:
ne zozefinos torto,bet,kur su teletabiais ir zaliom basutem drinks_cheers.gif
Atsakyti
vakar dienos darbeliai,plusau iki vidurnakcio lotuliukas.gif
vaisinis,4kg balti biskvitai,ir grietines pertepimas su persikais ir ananasais MMG(mano pirmoji kazkokia tai knyga-stipriai nebarkit)blogai,kad uzrasas netilpo eiluteje
user posted image
celiulitinis snicersas 2.8kg irMMG ir nevykes aisingas,matyt iki galo buvau nedaplakusi
user posted image
ir paskutinis medutis,su grietines pertepimu,3.4kg PONIA BEZE,ir MMG
user posted image
Papildyta:
kaip tas db du kart cia ....
user posted image
Papildyta:
nu panos atsiprasau,mano kompas gryba pjauna....gal veliau eis ideti,nes rodo,kad gera nuotrauka pasirenka doh.gif
Atsakyti