Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr61

bandyk, tikiuosi pavyks 4u.gif

aš dar su vienu, juodasis miškas, pastilažas ir aisingas

user posted image

ir dar mamos orchidėjas parodysiu blush2.gif viduje medaus tortas su bananais ir braškiniais kvapais, pastilažas...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2011 05 20, 15:54)
Asseni, as dar blondiniskesni klausima turiu - o jei transportuot torta kazkur, nenuciuos vienas aukstas nuo kito su tais padekliukais?   unsure.gif

Nenuciuoz biggrin.gif , as irgi su aisingu prilipdau. Ir nesiulau lipdyt su sviestiniu kremu , ypac vasara.

QUOTE(akvilyte @ 2011 05 20, 17:01)
SOS. pasidariau mmg ir pastilaza... sumaisiau juos ir pasidariau dangti dezutei... kokių 3mm storio. KLAUSIMAS: ar jis man išdžius iki visiško kietumo???? jei taip tai ar spės iki nakties??? o kaip galima pagreitint procesą???

Man vien is pastilazo lipdymui dziuvo iki visisko kietumo 2 paras doh.gif .

Olesta, grazus darbai.

Akvilyt, apie tavo tortus nieko nesakysiu bebe.gif , nes mulkini mus ir mulkini. Tai tase pakisi, tai masina, tai dar pripuciama zuvi ir vis sako, cia mano tortas biggrin.gif thumbup.gif
Saunuole, mergyt

Siaip, mergaites, saunuoles visos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 20 gegužės 2011 - 16:48
Akvilytė tai meistrų meistras pas mus, ant nestandartinių tortų thumbup.gif jau mašina paskutinė tai amą atėmė thumbup.gif

Asseni, dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Sveikos

man reikia patarimu gal kuri tures laiko atsakyti. man reikia padaryti knyga ir galvoju kaip man padaryti ale puslapius sonose. galvoju gal su beze ir antgaliu tuo mazesne zvaigzdute ? ar paprasiausiai aptepti ir su peiliu imituoti? o gal kaip kitai eina?
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 05 20, 18:01)
SOS. pasidariau mmg ir pastilaza... sumaisiau juos ir pasidariau dangti dezutei... kokių 3mm storio. KLAUSIMAS: ar jis man išdžius iki visiško kietumo???? jei taip tai ar spės iki nakties??? o kaip galima pagreitint procesą???

saulė gali nuėsti spalvą, netgi ir per tokį trumpą laiką. Kiek pastebėjau, tai liuks džiūsta skersvėjuose. Ir reikėjo dėti tragakano. Tas dar greitina džiūvimą.

QUOTE(VitMetil @ 2011 05 20, 19:22)
man reikia patarimu gal kuri tures laiko atsakyti. man reikia padaryti knyga ir galvoju kaip man padaryti ale puslapius sonose. galvoju gal su beze ir antgaliu tuo mazesne zvaigzdute ? ar paprasiausiai aptepti ir su peiliu imituoti? o  gal kaip kitai eina?

o Nr 2 antgaliu linijytes pabraižyt? netinka?

Olestos orchidėja fainutė. Kiek daug žiedelių.. kaip pakalnutė biggrin.gif
Pilies kuorai kaip man patiko. ir gražu, ir paprasta. Liuks idėja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 05 20, 16:10)

įmetu vieną ir varau pas vaikus, medaus tortas, pastilažas, marcipaninė figūrėlė, su pastilažine suknute...

Ech darbštuolyte tu 4u.gif labai dailus tortas ir man regis,kad didelsi bei sunkus bigsmile.gif man užkliuvo tik vienas dalykas blush2.gif varteliai pilki, o visas tortas baltai rausvas... gal reikėjo dar kažkokių tų pilkų detalių... ar tai languose ar tvoroje blush2.gif ai bet čia tik šiaip sapaliojimai smile.gif gali ir nekreipti dėmesio 4u.gif

QUOTE(akvilyte @ 2011 05 20, 16:30)
ai tiksliai, pamenu kad skaičiau    aš nusipirkau A4 formato kartono lapą ir issikarpiau kiek kokių reik  nes tie kur tortų padėkliukai tai man per stori

o dėl padėklo tai buvo čia nuoroda įmesta, principas tas pats..

padekliuka reikia priklijuot su aisingu  aš neteplioju bilen kaip, o gražiai per vidurė nupaišau gėlytę    kai nusiima lieka gražūs gelytės kontūrai o ne makalynė 

aišku 4u.gif

nieko nesupratau lotuliukas.gif tiek to blush2.gif apsieisiu ir be padėklo biggrin.gif

nu bet tu iki pačių mažiausių smulkmenų apgalvoji viską 4u.gif

QUOTE(Olesta @ 2011 05 20, 17:30)

ir dar mamos orchidėjas parodysiu  blush2.gif viduje medaus tortas su bananais ir braškiniais kvapais, pastilažas...

krikštynų tortukas nuostabus wub.gif

Orchidėjos kokios didelės bigsmile.gif

QUOTE(naitas @ 2011 05 20, 18:40)
saulė gali nuėsti spalvą, netgi ir per tokį trumpą laiką. Kiek pastebėjau, tai liuks džiūsta skersvėjuose. Ir reikėjo dėti tragakano. Tas dar greitina džiūvimą.

o kiek to tragakano reik dėti į pilną normą lipdymo pastiliažui ax.gif ?
Atsakyti
As siandien padekliukus su aisingu prilipdziau, o padekliuko virsu ciut sviestiniu kremu, ir tada uzdejau torta, ir dar sonuose aisingu juostele istiesiau, ir tikiuosi ryt laimingai nuvesim...
Atsakyti
Olesta kokie dailus tortukai wub.gif orhidejos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 05 20, 17:30)
bandyk, tikiuosi pavyks  4u.gif

ir dar mamos orchidėjas parodysiu  blush2.gif viduje medaus tortas su bananais ir braškiniais kvapais, pastilažas...

wub.gif grožis koks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 05 20, 18:40)
o Nr 2 antgaliu linijytes pabraižyt? netinka?

Olestos orchidėja fainutė. Kiek daug žiedelių.. kaip pakalnutė  biggrin.gif
Pilies kuorai kaip man patiko. ir gražu, ir paprasta. Liuks idėja  wub.gif

nzn, reiks ir taip pameginti ziuresiu kas graziau atrodys, g.gif

olesta labai grazios orchidejos, tikiuosi ir as kada pasirysiu daryti geles.

akvilytes mersas tai thumbup.gif man aplamai jusu 3D tortai kaskas nepaprasto
Atsakyti
Akvilytės mašiniukas bigsmile.gif beveik kaip tikras smile.gif

Olesta tai vis gėles sodina ir sodina thumbup.gif zuikis mielas wub.gif

Aš su kopija blush2.gif
Farrero rocher, viršuje - maskarponė su braškėmis, pastilažas.
user posted image

Tortas Margarita, pastilažas.
user posted image
Atsakyti
neli wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti