bandyk, tikiuosi pavyks
aš dar su vienu, juodasis miškas, pastilažas ir aisingas
ir dar mamos orchidėjas parodysiu viduje medaus tortas su bananais ir braškiniais kvapais, pastilažas...
QUOTE(Nova @ 2011 05 20, 15:54)
Asseni, as dar blondiniskesni klausima turiu - o jei transportuot torta kazkur, nenuciuos vienas aukstas nuo kito su tais padekliukais?
Nenuciuoz , as irgi su aisingu prilipdau. Ir nesiulau lipdyt su sviestiniu kremu , ypac vasara.
QUOTE(akvilyte @ 2011 05 20, 17:01)
SOS. pasidariau mmg ir pastilaza... sumaisiau juos ir pasidariau dangti dezutei... kokių 3mm storio. KLAUSIMAS: ar jis man išdžius iki visiško kietumo???? jei taip tai ar spės iki nakties??? o kaip galima pagreitint procesą???
Man vien is pastilazo lipdymui dziuvo iki visisko kietumo 2 paras .
Olesta, grazus darbai.
Akvilyt, apie tavo tortus nieko nesakysiu , nes mulkini mus ir mulkini. Tai tase pakisi, tai masina, tai dar pripuciama zuvi ir vis sako, cia mano tortas
Saunuole, mergyt
Siaip, mergaites, saunuoles visos.
Akvilytė tai meistrų meistras pas mus, ant nestandartinių tortų jau mašina paskutinė tai amą atėmė
Asseni, dėkoju
Asseni, dėkoju
Sveikos
man reikia patarimu gal kuri tures laiko atsakyti. man reikia padaryti knyga ir galvoju kaip man padaryti ale puslapius sonose. galvoju gal su beze ir antgaliu tuo mazesne zvaigzdute ? ar paprasiausiai aptepti ir su peiliu imituoti? o gal kaip kitai eina?
man reikia patarimu gal kuri tures laiko atsakyti. man reikia padaryti knyga ir galvoju kaip man padaryti ale puslapius sonose. galvoju gal su beze ir antgaliu tuo mazesne zvaigzdute ? ar paprasiausiai aptepti ir su peiliu imituoti? o gal kaip kitai eina?
QUOTE(akvilyte @ 2011 05 20, 18:01)
SOS. pasidariau mmg ir pastilaza... sumaisiau juos ir pasidariau dangti dezutei... kokių 3mm storio. KLAUSIMAS: ar jis man išdžius iki visiško kietumo???? jei taip tai ar spės iki nakties??? o kaip galima pagreitint procesą???
saulė gali nuėsti spalvą, netgi ir per tokį trumpą laiką. Kiek pastebėjau, tai liuks džiūsta skersvėjuose. Ir reikėjo dėti tragakano. Tas dar greitina džiūvimą.
QUOTE(VitMetil @ 2011 05 20, 19:22)
o Nr 2 antgaliu linijytes pabraižyt? netinka?
Olestos orchidėja fainutė. Kiek daug žiedelių.. kaip pakalnutė
Pilies kuorai kaip man patiko. ir gražu, ir paprasta. Liuks idėja
QUOTE(Olesta @ 2011 05 20, 16:10)
įmetu vieną ir varau pas vaikus, medaus tortas, pastilažas, marcipaninė figūrėlė, su pastilažine suknute...
Ech darbštuolyte tu labai dailus tortas ir man regis,kad didelsi bei sunkus man užkliuvo tik vienas dalykas varteliai pilki, o visas tortas baltai rausvas... gal reikėjo dar kažkokių tų pilkų detalių... ar tai languose ar tvoroje ai bet čia tik šiaip sapaliojimai gali ir nekreipti dėmesio
QUOTE(akvilyte @ 2011 05 20, 16:30)
ai tiksliai, pamenu kad skaičiau aš nusipirkau A4 formato kartono lapą ir issikarpiau kiek kokių reik nes tie kur tortų padėkliukai tai man per stori
o dėl padėklo tai buvo čia nuoroda įmesta, principas tas pats..
padekliuka reikia priklijuot su aisingu aš neteplioju bilen kaip, o gražiai per vidurė nupaišau gėlytę kai nusiima lieka gražūs gelytės kontūrai o ne makalynė
o dėl padėklo tai buvo čia nuoroda įmesta, principas tas pats..
padekliuka reikia priklijuot su aisingu aš neteplioju bilen kaip, o gražiai per vidurė nupaišau gėlytę kai nusiima lieka gražūs gelytės kontūrai o ne makalynė
aišku
nieko nesupratau tiek to apsieisiu ir be padėklo
nu bet tu iki pačių mažiausių smulkmenų apgalvoji viską
QUOTE(Olesta @ 2011 05 20, 17:30)
ir dar mamos orchidėjas parodysiu viduje medaus tortas su bananais ir braškiniais kvapais, pastilažas...
krikštynų tortukas nuostabus
Orchidėjos kokios didelės
QUOTE(naitas @ 2011 05 20, 18:40)
saulė gali nuėsti spalvą, netgi ir per tokį trumpą laiką. Kiek pastebėjau, tai liuks džiūsta skersvėjuose. Ir reikėjo dėti tragakano. Tas dar greitina džiūvimą.
o kiek to tragakano reik dėti į pilną normą lipdymo pastiliažui ?
As siandien padekliukus su aisingu prilipdziau, o padekliuko virsu ciut sviestiniu kremu, ir tada uzdejau torta, ir dar sonuose aisingu juostele istiesiau, ir tikiuosi ryt laimingai nuvesim...
Olesta kokie dailus tortukai orhidejos
QUOTE(Olesta @ 2011 05 20, 17:30)
bandyk, tikiuosi pavyks
grožis koks
QUOTE(naitas @ 2011 05 20, 18:40)
nzn, reiks ir taip pameginti ziuresiu kas graziau atrodys,
olesta labai grazios orchidejos, tikiuosi ir as kada pasirysiu daryti geles.
akvilytes mersas tai man aplamai jusu 3D tortai kaskas nepaprasto
Akvilytės mašiniukas beveik kaip tikras
Olesta tai vis gėles sodina ir sodina zuikis mielas
Aš su kopija
Farrero rocher, viršuje - maskarponė su braškėmis, pastilažas.
Tortas Margarita, pastilažas.
Olesta tai vis gėles sodina ir sodina zuikis mielas
Aš su kopija
Farrero rocher, viršuje - maskarponė su braškėmis, pastilažas.
Tortas Margarita, pastilažas.
neli