Na aš blondze, bet supratau, kad ne man čia skirta
O gal man
mergaitės turiu klausimėlį
papuošimų temoj be komentarų yra parodyti papuošimai iš plikytos tešlos o juos ar dažyti būtų galima?
papuošimų temoj be komentarų yra parodyti papuošimai iš plikytos tešlos o juos ar dažyti būtų galima?
Akvilyte, aš jau tavęs klausiau vieną kartą, bet gal nepastbėjai per tų darbų gausą apie kokius padėkliukus tu kalbi, kur sakei pakišai po kiekvienu savo vestuvinio torto aukštu ir PS.: žadėjai paaiškinti detaliau apei savo sumeistrautą padėklą
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 20, 15:37)
Akvilyte, aš jau tavęs klausiau vieną kartą, bet gal nepastbėjai per tų darbų gausą apie kokius padėkliukus tu kalbi, kur sakei pakišai po kiekvienu savo vestuvinio torto aukštu ir PS.: žadėjai paaiškinti detaliau apei savo sumeistrautą padėklą
Kartoniniai padekliukai po kiekvienu aukstu dedasi, kai buna daug aukstu, kad nesusmegtu vienas i kita tortai. Ir smeigiau siaudelius i torta.
QUOTE(Asseni @ 2011 05 20, 13:29)
Tai kad nusiimtu tvarkingai pagaliuku nereikia, reikia padekliuko po antru tortu
Asseni, as dar blondiniskesni klausima turiu - o jei transportuot torta kazkur, nenuciuos vienas aukstas nuo kito su tais padekliukais?
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 20, 15:37)
ai tiksliai, pamenu kad skaičiau aš nusipirkau A4 formato kartono lapą ir issikarpiau kiek kokių reik nes tie kur tortų padėkliukai tai man per stori
o dėl padėklo tai buvo čia nuoroda įmesta, principas tas pats.. mano pirma mintis irgi buvo apie audinį, bet... išsipjovėm du apskritimus is mdf'o (čia tinka bet kokia tvirtesnė plokštė) tada į tarpadėjom lentą, ir sukalėm, ieškojau kaip čia padaryt kraštą ir už akių užkliuvo to balto senovinio karnizo apdailinė juosta... ir sutapimas kad ji tik tik užėjo ant mūsų to padėklo, taip gražiai su kantukais apžiojo viską taigi, viršų apklijavau plėvele veidrodine iš senukų, tą baltą karnizo juostą apklijavau nuo židinio statymo likusia foline lipnia juosta... (šiiap ji nepigi žaltys, bet...) pradžioj bandžiau lygiai klijuot, bet vienoj vietoj netyčia pasiglamžė ir man taip gražu pasirodė, tai paėmiau ir suklamžiau rankose visą ta juostą ir tada klijavau ją glamžyta ir gavosi tas toks grublėtas efektas tada gražiai apjuosėm padėklą, prikalėm ir viskas
ryt eisiu maženį daryt, nes ano žiūriu kad nelabai rangu kur panaudot jei kam kaune reiks tai sakykit paskolinsiu
QUOTE(Nova @ 2011 05 20, 15:54)
Asseni, as dar blondiniskesni klausima turiu - o jei transportuot torta kazkur, nenuciuos vienas aukstas nuo kito su tais padekliukais?
padekliuka reikia priklijuot su aisingu aš neteplioju bilen kaip, o gražiai per vidurė nupaišau gėlytę kai nusiima lieka gražūs gelytės kontūrai o ne makalynė
QUOTE(Olesta @ 2011 05 20, 16:10)
jega
olesta,kaip grazu,jei galima copy paste (savo mazajai padarysiu kada)
SOS. pasidariau mmg ir pastilaza... sumaisiau juos ir pasidariau dangti dezutei... kokių 3mm storio. KLAUSIMAS: ar jis man išdžius iki visiško kietumo???? jei taip tai ar spės iki nakties??? o kaip galima pagreitint procesą???
iki visiško kietumo kažin ar išdžius, nu gal kartais gal ant kokios saulės ir vėjo padėk net nežinau, tokius dalykus labiau iš anksto reiktų pasigaminti
QUOTE(Olesta @ 2011 05 20, 17:11)
iki visiško kietumo kažin ar išdžius, nu gal kartais gal ant kokios saulės ir vėjo padėk net nežinau, tokius dalykus labiau iš anksto reiktų pasigaminti
sitas variantas jau netinka nu bandau ant suales nest