Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr61

[quote=akvilyte,2011 05 20, 08:48]
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWwww kilras nerealus wub.gif gerai naitas sako.. toks nematytas wub.gif labai labai jis man wub.gif o įdomumo dėlei kokia proga toks tortas??? ax.gif

aš su mersiuku atriedu biggrin.gif

medutis su zele ir pastilazas rolleyes.gif

Wau koks mersas grazus,eina sau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Aber- laaaaaabai grazu wub.gif wub.gif wub.gif

solen-svelnus mergaites veidukas thumbup.gif thumbup.gif

ikeliu paprastuti ir as

mascarpones su vysniom,pastilazas lipdymui,zolyte likes "kremas po mase",2,2kg

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrulyte1975: 20 gegužės 2011 - 11:14
QUOTE(akvilyte @ 2011 05 20, 12:15)
o kaži kur gaut juodai dažytos masės... nu galvoj tiek idėjų juodų tortų, bet va tas dažymas ne visur tinka sad.gif

laugh.gif nu ką .. iš manęs teks pirkti biggrin.gif na aš dedu dažų, dedu dažų, kol juoda pasidaro biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuri žinote:
1. Jei aš apatini torta darysiu "Juoda miška" o antra "Rafaelo svajone", kaip manote, nereikes man deti tu "pagaliuku" g.gif atlaikys, nesusmegs? g.gif Dengsiu marshmalow mase.
Niekada nedariau 2 aukštų torto, tai va ir abejoju ax.gif
2. Kas ten per pagaliukai ir kur ju buna pirkti?
3. Darant torta - maiša, torta uždėti ant iškočiotos dengimo mases ir formuoti o ar būtina torto dugną tepti sviestiniu kremu kaip ir visa tortą? g.gif
Nu klausimai tai super kvaili, bet aš nežinau į juos atsakymu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 05 20, 12:59)
laugh.gif nu ką .. iš manęs teks pirkti  biggrin.gif na aš dedu dažų, dedu dažų, kol juoda pasidaro  biggrin.gif

nu as dedu dedu ir man normali juoda nesigauna... nu mazam kiekiui gaunas, bet pvz apdengt tort1 tai be sans7.. aarba buteliuka dazu suvaryt g.gif dafai parašyk až ax.gif pajamsiu kilą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 05 20, 14:05)
3. Darant torta - maiša, torta uždėti ant iškočiotos dengimo mases ir formuoti o ar būtina torto dugną tepti sviestiniu kremu kaip ir visa tortą?  g.gif
Nu klausimai tai super kvaili, bet aš nežinau į juos atsakymu  unsure.gif

torto dugną palikti ramybėj. Aptept sviestiniu kremu tik šonus ir viršų. Kam tą masę kišti po tortu? "Rankšluostuką" iškočiok ir apsuk tortą, arba iš masės dalių apdėliok aplink, galima padaryt dekoratyvinę siūlę. viršuje dailiai surauksi tą masę, ir pritaikysi cukraus masės virvutę "užrišimui". Apačioje masės kraščiukus galima medine lopetėle švelniai pastumti po tortu, bus kaip tikras maišas.
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 05 20, 13:05)
1. Jei aš apatini torta darysiu "Juoda miška" o antra "Rafaelo svajone", kaip manote, nereikes man deti tu "pagaliuku"  g.gif atlaikys, nesusmegs?  g.gif Dengsiu marshmalow mase.

Juodas miskas ir pacia atlaikys laugh.gif

nereikia is vios pagaliuku, jeigu 2-ju aukstu tortas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 05 20, 13:05)
1. Jei aš apatini torta darysiu "Juoda miška" o antra "Rafaelo svajone", kaip manote, nereikes man deti tu "pagaliuku"  g.gif atlaikys, nesusmegs?  g.gif Dengsiu marshmalow mase.
2. Kas ten per pagaliukai ir kur ju buna pirkti?
3. Darant torta - maiša, torta uždėti ant iškočiotos dengimo mases ir formuoti o ar būtina torto dugną tepti sviestiniu kremu kaip ir visa tortą?  g.gif
Nu klausimai tai super kvaili, bet aš nežinau į juos atsakymu  unsure.gif

aš anksčiau nedėdavau... o dabar tai jaučiu visur dėsiu biggrin.gif man labai patiko kad gali tvarkingai antras aukštas nusiimt bigsmile.gif jei nedėsi tai atlaikys, nors koks skersmuo rafaelo???

galima dėt siaudukus, aš dėdu tuos pagaliukus nuo balionų kur būna smile.gif

nereikia dėt ant masės.. apjuosi, o sujungimą raišteliais užmaskuoji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 05 20, 13:27)
aš anksčiau nedėdavau... o dabar tai jaučiu visur dėsiu  biggrin.gif  man labai patiko kad gali tvarkingai antras aukštas nusiimt  bigsmile.gif  jei nedėsi tai atlaikys, nors koks skersmuo rafaelo???

Tai kad nusiimtu tvarkingai pagaliuku nereikia, reikia padekliuko po antru tortu smile.gif
Atsakyti
Ačiū merginos, dabar viskas aiškiau bigsmile.gif Daugiau, nei du aukštai, gal niekada ir nedarysiu, nes tu visu pagaliuku, padėkliuku musu "kaime"pirkti nera unsure.gif O va maiša tai jau darysiu, tik jis turetu būti 3-4 kg, jaučiu nesigaus labai gražiai toks didelis g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 05 20, 10:15)
o kaži kur gaut juodai dažytos masės... nu galvoj tiek idėjų juodų tortų, bet va tas dažymas ne visur tinka sad.gif

http://www.craftcomp...-icing.html?p=4
gal tik brangokai gautusi jei reikia nemazo kiekio mases g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2011 05 20, 13:29)
Tai kad nusiimtu tvarkingai pagaliuku nereikia, reikia padekliuko po antru tortu smile.gif

nu ne visom blondzem dašunta doh.gif fool.gif (cia as apie save jei ka lotuliukas.gif )
Atsakyti
hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti