Aciu, aciu
Kipras nera melynas. ten sala - zalios spalvos, vanduo aplinkui - sviesiai zydros spalvos, krastuose krantai - smelis su palmem ir augalais.
Su telefonu fotkinta anktsi ryte, tai gal dar netinkamas apsvietimas buvo
O proga - isvykimo i kipra
sveikos merginos dailus jusu torciukai,visu neisvardinsiu
man siandien isbandymas kepeja is manes yra siokia tokia,o puoseja taj nelabai draugei reikia 3 tortikus padaryti,tecio jubiliejus-laikykit spygas
man siandien isbandymas kepeja is manes yra siokia tokia,o puoseja taj nelabai draugei reikia 3 tortikus padaryti,tecio jubiliejus-laikykit spygas
Anber, labai grazus. O karpis be formos ndarytas, ar ne? Nes cia kur anksciau maciau zuvis tai jos su forma atrodo keptos. O kaip sitas?
Akvilyte, mersas super , o lieziuviai irgi bus grazus
Solen, o plaukai tai labai graziai israityti. Gal del rankos kreivokas veidukas atrodo, bet isvaizduoju kiek idejai darbo.
Dekit to angalio gamybos procesa
O as laukiu atsakymo: ar slapia beze turiu buti su oro burbuliukais? gal perdaug plakiau? Pasikartojau, bet kai nakti uzklausi, tai paskui prasivercia ir nepasistebi zinutes.
Akvilyte, mersas super , o lieziuviai irgi bus grazus
Solen, o plaukai tai labai graziai israityti. Gal del rankos kreivokas veidukas atrodo, bet isvaizduoju kiek idejai darbo.
Dekit to angalio gamybos procesa
O as laukiu atsakymo: ar slapia beze turiu buti su oro burbuliukais? gal perdaug plakiau? Pasikartojau, bet kai nakti uzklausi, tai paskui prasivercia ir nepasistebi zinutes.
nesekmiu diena mazoji drugelius "sutvarke" i biskvita rankas sukiso
Bossi,O as laukiu atsakymo: ar slapia beze turiu buti su oro burbuliukais? gal perdaug plakiau? Pasikartojau, bet kai nakti uzklausi, tai paskui prasivercia ir nepasistebi zinutes.
Turi būti be oro burbuliukų
QUOTE(akvilyte @ 2011 05 20, 09:48)
Ne, nu ,jau čia tai JOOOOOOOO,atsiprašau,ateinu be torto ,tik su išverstom akim
QUOTE(Bossi @ 2011 05 20, 10:57)
o lieziuviai irgi bus grazus
ne mano reikalas pasakiau kad nevalgytų masės, o jei valgys tai patys kalti
o kaži kur gaut juodai dažytos masės... nu galvoj tiek idėjų juodų tortų, bet va tas dažymas ne visur tinka
QUOTE(keno @ 2011 05 20, 10:57)
nesekmiu diena mazoji drugelius "sutvarke" i biskvita rankas sukiso
aukščiau kelt viską reik mano tai jau išmuštruoti vaikai.. duodu masės gabalėlį, kočėliuką ir eina į kambari kočiot...
sveikutes,darbstuoles Akis isvarvinau visa savaite skaitydama apie tortu puosima,nes turejau siandienai pagaminti tortuka draugei.Siaip problemu su pacio torto gamyba niekada neturejau,na,bet jau su papuosimu... Pirma karta i rankas paemiau konditerini svirksta,aisku ne viskas gerai sekesi,bet kai pirmam kartui manau tiks .laukiu atbegancios drauges pasiimti mano sedevro norejau ikelti foto jusu teismui,bet esu susipykusi su technika,todel niekaip neismasciau kaip cia tos nuotraukytes ikeliamos jei kas suteiks issamia informacija,tai ir nuotrauka ikelsiu.na,o jei ir nepavyks,tai is anksto dekoju uz pagalba.taip pat visom dekoju,kuriu darbstuoliu informacija pasinaudojau.Gerai,kad yra tokie forumai
be formos. as formeliu nelabai turiu. viska rankom formuoju
Akvilyte, wo wow wowwww nu tu ir pavarai
Solen, labai graži princesė suprantu, kad ji parėmusi rankele savo gražiąją galvelę, bet kažkaip atrodo, kad veidukas jos kreivas gal šiek tiek per daug tą išlinkimą padarei
Kitų mergyčių irgi nuostabūs tortukai
Solen, labai graži princesė suprantu, kad ji parėmusi rankele savo gražiąją galvelę, bet kažkaip atrodo, kad veidukas jos kreivas gal šiek tiek per daug tą išlinkimą padarei
Kitų mergyčių irgi nuostabūs tortukai
QUOTE(Bossi @ 2011 05 19, 23:12)
Dekui visoms.
Asseni, as ji ten irgi pirkau. O tai kaip zinot kada bezas geras? Gal blogai jei jis pas mane oro burbuliuku buvo pilnas? Gal perdaug plakiau?
Asseni, as ji ten irgi pirkau. O tai kaip zinot kada bezas geras? Gal blogai jei jis pas mane oro burbuliuku buvo pilnas? Gal perdaug plakiau?
As manau buvo nedavirtas cukraus sirupas. Jeigu geras beze, tai kai tepi ant torto jis toks zefirines konsistencijos turetu bus, blizget, bet neslapias blizgesys, o sausas
kalba buvo apie slapia beze,o jei nereikia sirupo ar as ka maisau