Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr61

Keli darbeliai:

Rafaelo, pastilazas

user posted image

Rafaelo, pastilazas
user posted image

Velgi - rafaleo, pastilazas
user posted image

Medaus. pastilazas
user posted image

Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 05 19, 22:25)
labai grazus tortukas  wub.gif
tik,manau,reiktu tu batuku iskarpas pasireguliuoti siektiek,nes dabar atrodo lyg jie ''ziuretu''ne tas puses . cia ne vien tau asmeniskai rasau, o ir kitom mergaitem,kad i tai atkreiptu demesi  4u.gif

jau ta is vyro atklausiau lotuliukas.gif kita karta reiks bandyti. nes ir paciai kaskaip susipyke jie man atrodo
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 05 18, 12:15)
Gal būtų galima išsamiau kaip tas kvarbatkas daryt g.gif  blush2.gif aš ir noriu tokią suknę daryt blush2.gif ar darėt, pagal cipciuko pamokymą, su plonu pagaliuku plonint, kad būtų tos kvarbatkos g.gif
Ačiū 4u.gif

dariau :Čia
Atsakyti
QUOTE(anber @ 2011 05 20, 07:06)
Keli darbeliai:

Rafaelo, pastilazas

Rafaelo, pastilazas

Velgi - rafaleo, pastilazas

Medaus. pastilazas

nu ir daug darbelio thumbup.gif
man tas kiprinis tai per daug mėlynas smile.gif
o va širdelė su mašinyte tai super gražu thumbup.gif ypač mašinytė,man tokia moteriška wub.gif o žuvytė kažkaip susivienodino su padėklu,bet vistiek gražiai padaryta thumbup.gif
Atsakyti
anber, kiek daug šaunių darbelių bigsmile.gif o tas Kipras tikrai mėlynas, ar čia foto tokia g.gif idėja torto šauni.
Atsakyti
QUOTE(mamy <3 @ 2011 05 19, 23:33)
šiandien sugalvojau pagaliau kaip pasidaryti tą žolytė antgaliuką pačiai  biggrin.gif  ir pasidariau su MB pagalbą, ir jau išbandžiau. Šiandien nebeturiu jėgų (po 3 tortų), tai pasistengsiu ryt parodyti kas ir kaip jei kuriai įdomu ax.gif

norim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamy <3 @ 2011 05 19, 23:33)
šiandien sugalvojau pagaliau kaip pasidaryti tą žolytė antgaliuką pačiai  biggrin.gif  ir pasidariau su MB pagalbą, ir jau išbandžiau. Šiandien nebeturiu jėgų (po 3 tortų), tai pasistengsiu ryt parodyti kas ir kaip jei kuriai įdomu ax.gif

būtinai pasidalink savo idėja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anber @ 2011 05 20, 08:06)
Keli darbeliai:

Labai gražūs tortai wub.gif Kipro tortas toks fainutis, nematytas wub.gif Širdelė labai gražiai uždengta, tvarkingai sulanguota, o žuvelioks mane nupirko wub.gif atrodo, kaip ant žolės išmestas ir dėl to taip akis užvertęs, nieko nesupranta biggrin.gif Superinis žuvelioks thumbup.gif
Na McQueen'ai mane erzina žiauriai.. prie jų tiek daug darbo doh.gif Bet Tavasis tikrai makvyniškas ir iš karto atpažįstamas. Daug gražaus darbelio įdėta.
Atsakyti
QUOTE(anber @ 2011 05 20, 07:06)
Keli darbeliai:

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWwww kilras nerealus wub.gif gerai naitas sako.. toks nematytas wub.gif labai labai jis man wub.gif o įdomumo dėlei kokia proga toks tortas??? ax.gif

aš su mersiuku atriedu biggrin.gif

medutis su zele ir pastilazas rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 05 20, 09:48)

aš su mersiuku atriedu  biggrin.gif

medutis su zele ir pastilazas  rolleyes.gif

noriu šito merso 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
tiek graziu tortu mergaites prikepet bigsmile.gif ,norejau vardinti,bet kol perskaiciau paskutini puslapi tai jau pasimeciau,saunuoles visos imkit po baliona 4u.gif 4u.gif 4u.gif
atnesu ir as Princese-vaisinis,saldainiu mase mirksiukas.gif
user posted image

akvilyte nerealiai grazu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ,o as dar su savo princese...tai tik sleptis po lapais blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solen: 20 gegužės 2011 - 08:59
Akvilyte, šaunus tavo mersas thumbup.gif Mažius jau nori tokio kitam savo gimtadieniui doh.gif
Atsakyti