Keli darbeliai:
Rafaelo, pastilazas
Rafaelo, pastilazas
Velgi - rafaleo, pastilazas
Medaus. pastilazas
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 05 19, 22:25)
labai grazus tortukas
tik,manau,reiktu tu batuku iskarpas pasireguliuoti siektiek,nes dabar atrodo lyg jie ''ziuretu''ne tas puses . cia ne vien tau asmeniskai rasau, o ir kitom mergaitem,kad i tai atkreiptu demesi
tik,manau,reiktu tu batuku iskarpas pasireguliuoti siektiek,nes dabar atrodo lyg jie ''ziuretu''ne tas puses . cia ne vien tau asmeniskai rasau, o ir kitom mergaitem,kad i tai atkreiptu demesi
jau ta is vyro atklausiau kita karta reiks bandyti. nes ir paciai kaskaip susipyke jie man atrodo
QUOTE(davija @ 2011 05 18, 12:15)
Gal būtų galima išsamiau kaip tas kvarbatkas daryt aš ir noriu tokią suknę daryt ar darėt, pagal cipciuko pamokymą, su plonu pagaliuku plonint, kad būtų tos kvarbatkos
Ačiū
Ačiū
dariau :Čia
QUOTE(anber @ 2011 05 20, 07:06)
Keli darbeliai:
Rafaelo, pastilazas
Rafaelo, pastilazas
Medaus. pastilazas
Rafaelo, pastilazas
Rafaelo, pastilazas
Medaus. pastilazas
nu ir daug darbelio
man tas kiprinis tai per daug mėlynas
o va širdelė su mašinyte tai super gražu ypač mašinytė,man tokia moteriška o žuvytė kažkaip susivienodino su padėklu,bet vistiek gražiai padaryta
anber, kiek daug šaunių darbelių o tas Kipras tikrai mėlynas, ar čia foto tokia idėja torto šauni.
QUOTE(mamy <3 @ 2011 05 19, 23:33)
šiandien sugalvojau pagaliau kaip pasidaryti tą žolytė antgaliuką pačiai ir pasidariau su MB pagalbą, ir jau išbandžiau. Šiandien nebeturiu jėgų (po 3 tortų), tai pasistengsiu ryt parodyti kas ir kaip jei kuriai įdomu
norim
QUOTE(mamy <3 @ 2011 05 19, 23:33)
šiandien sugalvojau pagaliau kaip pasidaryti tą žolytė antgaliuką pačiai ir pasidariau su MB pagalbą, ir jau išbandžiau. Šiandien nebeturiu jėgų (po 3 tortų), tai pasistengsiu ryt parodyti kas ir kaip jei kuriai įdomu
būtinai pasidalink savo idėja
QUOTE(anber @ 2011 05 20, 08:06)
Keli darbeliai:
Labai gražūs tortai Kipro tortas toks fainutis, nematytas Širdelė labai gražiai uždengta, tvarkingai sulanguota, o žuvelioks mane nupirko atrodo, kaip ant žolės išmestas ir dėl to taip akis užvertęs, nieko nesupranta Superinis žuvelioks
Na McQueen'ai mane erzina žiauriai.. prie jų tiek daug darbo Bet Tavasis tikrai makvyniškas ir iš karto atpažįstamas. Daug gražaus darbelio įdėta.
QUOTE(anber @ 2011 05 20, 07:06)
Keli darbeliai:
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWwww kilras nerealus gerai naitas sako.. toks nematytas labai labai jis man o įdomumo dėlei kokia proga toks tortas???
aš su mersiuku atriedu
medutis su zele ir pastilazas
QUOTE(akvilyte @ 2011 05 20, 09:48)
noriu šito merso
tiek graziu tortu mergaites prikepet ,norejau vardinti,bet kol perskaiciau paskutini puslapi tai jau pasimeciau,saunuoles visos imkit po baliona
atnesu ir as Princese-vaisinis,saldainiu mase
akvilyte nerealiai grazu ,o as dar su savo princese...tai tik sleptis po lapais
atnesu ir as Princese-vaisinis,saldainiu mase
akvilyte nerealiai grazu ,o as dar su savo princese...tai tik sleptis po lapais
Akvilyte, šaunus tavo mersas Mažius jau nori tokio kitam savo gimtadieniui