[quote=Bossi,2011 05 19, 18:04]
pritariu americolor zali nenudazo bezo. pilk kiek nori. Ir dar lietuvoje pirktas zolytes antgalis tikras kakas
neblogas tavo torciukas kad man nulipdyti toki o,as net tokio antgaliuko neturiu nors seniai jo ieskau
siand dariau MMG geles pirma kart-kai idesiu foto(nors dar torto nesutepiau)lauksiu perkunijos is jusu
pasta222, labai įdomios gėlytės
VitMetil, tikrai labai mielas torčiukas
Bossi, nepergyvenk, šaunus tortas, teletabiai gražučiai, o žolytė.. būna juk visokių jų.
VitMetil, tikrai labai mielas torčiukas
Bossi, nepergyvenk, šaunus tortas, teletabiai gražučiai, o žolytė.. būna juk visokių jų.
QUOTE(Bossi @ 2011 05 19, 18:04)
Na ne tikras kaka, ne kaka visiskai. As LT Arevitoje pirkau. Geras antgalis. Tik gal beze ne tokios kokybes kaip reikia, del to zolyte nepavyko padaryt
O jau baciukuose kiek gelyciu , labai grazus torciukas, bet jau batai batai , pareikalavo darbelio .
Papildyta:
Vat ir as taip pagalvojau, nes man ir su UK pirktu antgaliu taip buvo , nes bezas buvo psssss
Papildyta:
QUOTE(Asseni @ 2011 05 19, 19:36)
Na ne tikras kaka, ne kaka visiskai. As LT Arevitoje pirkau. Geras antgalis. Tik gal beze ne tokios kokybes kaip reikia, del to zolyte nepavyko padaryt
Vat ir as taip pagalvojau, nes man ir su UK pirktu antgaliu taip buvo , nes bezas buvo psssss
QUOTE(pasta222 @ 2011 05 19, 14:48)
labai grazios,idomios geles
QUOTE(VitMetil @ 2011 05 19, 15:08)
labai grazus tortukas
tik,manau,reiktu tu batuku iskarpas pasireguliuoti siektiek,nes dabar atrodo lyg jie ''ziuretu''ne tas puses . cia ne vien tau asmeniskai rasau, o ir kitom mergaitem,kad i tai atkreiptu demesi
Mergaites is kur gaunate marcipanines mases? Is kokios dar mases galima lipdyti vaikiskus zmogeliukus? aciu
QUOTE(Lince J @ 2011 05 19, 23:04)
Is kokios dar mases galima lipdyti vaikiskus zmogeliukus? aciu
pastilazas lipdymui,pastilazas dengimui,mmg,saldainiu mase,minordijos mase
Dekui visoms.
Asseni, as ji ten irgi pirkau. O tai kaip zinot kada bezas geras? Gal blogai jei jis pas mane oro burbuliuku buvo pilnas? Gal perdaug plakiau?
Asseni, as ji ten irgi pirkau. O tai kaip zinot kada bezas geras? Gal blogai jei jis pas mane oro burbuliuku buvo pilnas? Gal perdaug plakiau?
QUOTE(keno @ 2011 05 19, 18:18)
......... o,as net tokio antgaliuko neturiu nors seniai jo ieskau ......
šiandien sugalvojau pagaliau kaip pasidaryti tą žolytė antgaliuką pačiai ir pasidariau su MB pagalbą, ir jau išbandžiau. Šiandien nebeturiu jėgų (po 3 tortų), tai pasistengsiu ryt parodyti kas ir kaip jei kuriai įdomu
QUOTE(Lince J @ 2011 05 19, 23:04)
Mergaites is kur gaunate marcipanines mases?
is Minordijos
Aciu uz atsakymus