Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr61

Julioskešaunus trejetukas thumbup.gif įtariu, ženklus dažei dar neišdžiuvus masei, tai jie ciut paplaukę g.gif žolytė vešli thumbup.gif tik man žalios norėtųsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2011 05 19, 13:26)
Julioskešaunus trejetukas thumbup.gif įtariu, ženklus dažei dar neišdžiuvus masei, tai jie ciut paplaukę g.gif žolytė vešli thumbup.gif tik man žalios norėtųsi biggrin.gif

aciu biggrin.gif taip visai teisingai... mat puosiau iki 3 nakties, tai pamirsau padaryt, o ryte ant greicio sulipdziau ax.gif o del spalvos zoles tai cia mano tragedija... mano zali dazai labai silpnai dazo... mase tai dar tokia blanki zalia, o va bezas tik atspalvi pagauna, jei iddu daugiau tai nebesigauna ax.gif norejau is sal2 uzsakyti jau, bet tetis vaziuodamas rusijoj vienoj pardej pamate rusiskus, kur asseni isreklamavo biggrin.gif gryzes paklause kokiu man spalvu reikia, tai gryzes is itlijos vel i rusija vaziuos, paims bigsmile.gif
Atsakyti
julioske dailus trejetukas thumbup.gif

rafaelo, grietinele, pastilažas
user posted image
Atsakyti
Labai gražu wub.gif
Atsakyti
[quote=julioske,2011 05 19, 12:05]
sveikos biggrin.gif

labai gazus tortai visu 4u.gif
neli aplikacija pavydetina. kas del makvyno, tai man ne langai o burna uzkliuvo ax.gif ji ne tokia, reikejo ispjauti tokia 'kvadratine sypsenele, ty apatine lupa zemiausioj vietoj turetu formuot tiesia linija, be to, nereikia ispjaut burnos ertmes, uztektu bruksni nubrest ax.gif

o cia mano makvynas ... medutis, pasrilazas, mix-fix masyte lygiai 2kg

grazus darbelis smile.gif nesupratau del tos burnos, tokia ja nukopijavau nuo nete ziuretu tortu blush2.gif kai pirma karta dariau tokia dab visur ji pas mene ir yra reiks veliau paziureti gal yra ir lengvesnis varijantas.
parodysiu ir as dar viena savo, kol dar nepradejot nesti savo meno kuriniu ax.gif
medaus tortas, pastilazas , grietinele
seip esu beveik patenkinta situo. blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 05 18, 18:02)
merginos,galvoju daryti knyga-uzversta,tai,man db pasistojo klausimas,dengti kokia tai mase ir po apacios dengiate?ar tik krasciuka graziai prilipdote-jei aiskiai parasiau 4u.gif

pirmiausiai apdengiau šonus...puslapius tipo.p to apačioj klijavau prie torto ir prie padeklo juostele,ant galo uždengiau viršu.....viršaus mases iškočiotas truputy didesnis blynas,negu pati knyga ir uždengus aš dar y vidu užlenkiau mases ir tada puikiai laikesi toks atsikišes kraščiukas.....tai padaryta SAULELYDŽIO KNYGA....
QUOTE(Lara-klara @ 2011 05 19, 08:46)
Sveikos  4u.gif
Norejau paklausti koki jus glicerina naudojatae (dengimo masem) to kur vaistineje galima isisgyti ar dar koks yra?

nenaudojam visai...ypilk papildoma šaukšta aliejaus ir nereiks sukt galvos del glicerino

QUOTE(keno @ 2011 05 19, 10:52)
klausimas,kodel trupejo plikytu lapeliu mase? g.gif darant is pilnos normos gavosi kuo puikiausiai,o va,vakar dariau is puses normos,tai man trupejo-spaudziau tuomet su formele,ir biski bangavau hihihi.gif nes nejo su ranka "kocioti"
MILTU PER DAUG? g.gif

ko gero......
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2011 05 19, 13:48)
rafaelo, grietinele, pastilažas

Labai idomios geles, tokios dar man nematytos, labai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 05 19, 13:47)
aciu biggrin.gif  taip visai teisingai... mat puosiau iki 3 nakties, tai pamirsau padaryt, o ryte ant greicio sulipdziau ax.gif o del spalvos zoles tai cia mano tragedija... mano zali dazai labai silpnai dazo... mase tai dar tokia blanki zalia, o va bezas tik atspalvi pagauna, jei iddu daugiau tai nebesigauna ax.gif norejau is sal2 uzsakyti jau, bet tetis vaziuodamas rusijoj vienoj pardej pamate rusiskus, kur asseni isreklamavo biggrin.gif gryzes paklause kokiu man spalvu reikia, tai gryzes is itlijos vel i rusija vaziuos, paims bigsmile.gif

Tai kad tau nepades tie dazai beze dazyt, puse buteliuko reiks supilt, kad normaliai zalia spalva butu. Beze geriausiai dazys su ukrainietiskais sausais dazais
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 05 19, 12:47)
aciu biggrin.gif  taip visai teisingai... mat puosiau iki 3 nakties, tai pamirsau padaryt, o ryte ant greicio sulipdziau ax.gif o del spalvos zoles tai cia mano tragedija... mano zali dazai labai silpnai dazo... mase tai dar tokia blanki zalia, o va bezas tik atspalvi pagauna, jei iddu daugiau tai nebesigauna ax.gif norejau is sal2 uzsakyti jau, bet tetis vaziuodamas rusijoj vienoj pardej pamate rusiskus, kur asseni isreklamavo biggrin.gif gryzes paklause kokiu man spalvu reikia, tai gryzes is itlijos vel i rusija vaziuos, paims bigsmile.gif

sal2 nenudazo zoles, jei bezas o ir sviestini man nelabai. Dar nebandziau elektrik, bet ir kazin. Siaip labai nugesina spalva rugstele.
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2011 05 19, 16:09)
sal2 nenudazo zoles, jei bezas o ir sviestini man nelabai. Dar nebandziau elektrik, bet ir kazin. Siaip labai nugesina spalva rugstele.

man elektrik nudazo zole bet slape beza su ta tikra tai nzn g.gif buna visai ryski spalva aisku netokia kaip dazant grietinele bet .. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2011 05 19, 16:09)

na as is sal2 atsisiunciau geltona electric, tai ryskus beze gavos tongue.gif

Asseni o su maniskiais tai nors ir visus supilciau s... butu. siaip ten sake ir sausu turi, bet ne ukrainietisku, o rusisku

Atsakyti
schmoll.gif pritariu americolor zali nenudazo bezo. pilk kiek nori. Ir dar lietuvoje pirktas zolytes antgalis tikras kakas blush2.gif

Medutis. 3.8 kg. Slapia beze. Marcipanines figureles

user posted image
Atsakyti