Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr61

QUOTE(Y@smin @ 2011 05 18, 23:41)
Labai dėkoju ir aš už šią informaciją,nes kažkada norėjau gaminti šitokį tortą- užverstą knygą,bet užklausus kaip dekoruoti,nebuvo jokio atsakymo,tai ir nerizikavau smile.gif
Ačiū už išsamų paaiškinimą,panašiai ir aš galvojau,tik man dar kyla klausimas,kaip padarote  viršelį,kad jis didesnis būtų?Na,jau apačia aiški-juostelė pridėta,bet viršus- čia masė taip laikosi?  reikės vistik bandyti ir man unsure.gif

Aš suteptą tortą apipjaunu, viršuje truputį palikdama atsikišusį viršutinį biskvituką ir kai dengiu, tai aplenkiu jį su mase, nežinau ar suprantamai parašiau blush2.gif

Dėl Minės persiprašau pioneer.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū Rekaliuke,supratau drinks_cheers.gif
Dėkui labai 4u.gif
Atsakyti
wub.gif Man Mine irgi labai grazi, ir makvynas grazus, o knyga pasakiskai grazi thumbup.gif

O as vargstu su zolyte, pas mane truputi kitas antgalis, 234 schmoll.gif nu ir taip sunkiai gaunasi doh.gif o ryt reiks dideli torta apzolinti unsure.gif
Atsakyti
Neli, kokia nuostabi Minė wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Norejau paklausti koki jus glicerina naudojatae (dengimo masem) to kur vaistineje galima isisgyti ar dar koks yra?
Atsakyti
QUOTE(Lara-klara @ 2011 05 19, 09:46)
Sveikos  4u.gif
Norejau paklausti koki jus glicerina naudojatae (dengimo masem) to kur vaistineje galima isisgyti ar dar koks yra?

Yra vaistinėse, galima ir parsisiųsti.
Atsakyti
aciu 4u.gif Neli ir rekaliuke uz ats 4u.gif bandysime lipdyti rolleyes.gif
Atsakyti
klausimas,kodel trupejo plikytu lapeliu mase? g.gif darant is pilnos normos gavosi kuo puikiausiai,o va,vakar dariau is puses normos,tai man trupejo-spaudziau tuomet su formele,ir biski bangavau hihihi.gif nes nejo su ranka "kocioti"
MILTU PER DAUG? g.gif
Atsakyti
sveikos biggrin.gif

labai gazus tortai visu 4u.gif
neli aplikacija pavydetina. kas del makvyno, tai man ne langai o burna uzkliuvo ax.gif ji ne tokia, reikejo ispjauti tokia 'kvadratine sypsenele, ty apatine lupa zemiausioj vietoj turetu formuot tiesia linija, be to, nereikia ispjaut burnos ertmes, uztektu bruksni nubrest ax.gif

o cia mano makvynas ... medutis, pasrilazas, mix-fix masyte lygiai 2kg

user posted image
Atsakyti
Merginos, kur man ieškoti medinio besisukančio padėklo? g.gif Akis pražiurejau internete, gal žinote ?
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 05 19, 12:52)
Merginos, kur man ieškoti medinio besisukančio padėklo?  g.gif  Akis pražiurejau internete, gal žinote ?

visai nesenai mačiau iki parduotuvėj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 05 19, 12:52)
Merginos, kur man ieškoti medinio besisukančio padėklo?  g.gif  Akis pražiurejau internete, gal žinote ?

As "Thomas Philipps" pirkau, bet veliau isiziurejau, kad truputi kreivokas wacko.gif Kai nezinai - tai ir nesimato rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aleisaba: 19 gegužės 2011 - 12:26