Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr61

QUOTE(zibute77 @ 2011 05 08, 18:01)
labai super wub.gif  wub.gif  wub.gif , kazkas jau nutiko vel, ka mes darysime be jusu, jus esate sio forumo paziba, prasom nepabekite ir aciu jums uz visus patarimus kuriuos jau mums cia parasete. esate super geros sirdies ir nepaprastu sugebejimu moteris.

smile.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 05 08, 17:34)
i kitu meistriu,kaip Asseni,Migle,spyglis,Olesta,Kirbe,Dianocka,zuliaska,Rimami... tortukus  wub.gif

QUOTE(neli @ 2011 05 08, 17:35)
drinks_cheers.gif tikrai, SM labai daug mergaičių, kurios nuostabiai puošia torčiukus bigsmile.gif

Atsakyti
as tikiuosi, kad isgirsime kazka naujo, kai @adrij@ gris wink.gif Bent jau pamatysime jos darbuose.. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 08 gegužės 2011 - 18:22
Greitukas MB broliui .vaziavom i sveius,tai ta pacia proga ir su praejusiu gimtad.pasveikinom smile.gif ''varskinis gavumelis'' 1260gr. balta viršaus dalis-minordijos masyte,o visa kita-šarlote. beja,puosti sarlote patiko,bet valgyti ja,ne.kita karta jei darysiu be mases,tai tik su slapia beze smile.gif
user posted imageuser posted image
atsiprasau uz neryskias foto blush2.gif laikas nauja aparata isigyti ,matyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2011 05 08, 18:15)
as tikiuosi, kad isgirsime kazka naujo, kai @adrij@ gris wink.gif Bent jau pamatysime jos darbuose.. wink.gif

O jie dabar pas mane vis tokie patys ir tokie patys ? ....nieko naujo nėra ? biggrin.gif
Atsakyti
parasiau zinute, o poto tik paskaiciau, kad @adrij@, kuriam laikui isvyksta, bus man nepabaigus visu zinuciu skaityti, rasineti blush2.gif .
beje gero skrydzio ir smagiu pamokeliu, nors ka dar galima ismokti kai taip nuostabiai puosiate tortus, nors sako kad nesvarbu koki mokslai is ju kazka pasisemi.
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2011 05 08, 18:45)
parasiau zinute, o poto tik paskaiciau, kad @adrij@, kuriam laikui isvyksta, bus man nepabaigus visu zinuciu skaityti, rasineti blush2.gif .
beje gero skrydzio ir smagiu pamokeliu, nors ka dar galima ismokti kai taip nuostabiai puosiate tortus, nors sako kad nesvarbu koki mokslai is ju kazka pasisemi.

Ten bus , viena pamoka darbas su aisingu , dvi - kažkokių gėlių darymas ( tik aš vargu ar paskui turėsiu laiko jas daryti doh.gif ) , dengimo mase , ir tapyba .

Gal bus kokios naudos .
Atsakyti
Kaip sakant, noriu atsiprasyt tu kurias izeidziau blink.gif ir kurios bijot manes blink.gif nieko atrodo neparasiau blogo, bet va pasirodo as cia zeminu naujokes blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif nors forume 3 savaites manes nebuvo g.gif , nu tai ATSIPRASAU, IR NEBIJOKIT MANES, as tik zmogus, ne baubas biggrin.gif pazadu nekritikuot daugiau tortu, nors kritika tik kokius pora trejeta kartu parasiau wink.gif

O temos pradzioje, kas kursit, itraukit prierasa, kad sioje temoje kalbama apie viska, kas sudaro torta. Del ko taip rasau, paskaityti galite praeitos temos pabaigoje smile.gif

Kaip sakant uzsitraukiau dievu rustybe biggrin.gif tai tenka atsiprasinet dabar biggrin.gif uz kazka.

NEKOMENTUOTI MANO POSTO biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 05 08, 17:52)
blink.gif ...aš mokinsiu ..... na jūs jumoristė  doh.gif  thumbup.gif

irnesakyk.gif galit mokint ir jus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 05 08, 19:52)
Ten bus , viena pamoka darbas su aisingu , dvi - kažkokių gėlių darymas ( tik aš vargu ar paskui turėsiu laiko jas daryti  doh.gif ) , dengimo mase , ir tapyba .

Gal bus kokios naudos .

nauda bus 4u.gif anūkytę bent pamatysite ir apkabinsite,kad iš pamokų mažai naudos būtų 4u.gif
Atsakyti
Merginos, tortukai jusu nuostabus thumbup.gif thumbup.gif

Adrija, nu jusu vazonelis tai super wub.gif norejau paklaust o gelytes rinktos kaip puokste ar vazonas darytas su kaubureliu ir prie jo tvirtintos tulpes?
Ir dar noriu palinket geros keliones, nauju ziniu, nauju geru ispudziu ir mielu akimirku su dukra ir aiskus su anukyte! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes. adrij kaip visda tavo tortas nuostabus wub.gif ,gelytes kokios grazios,kaip tikros...

Kitu irgi grazus torciukai wub.gif wub.gif wub.gif ,nu niekaip man neina isiminti kitu niku nors tu ka verysad.gif

ikeliu ir as dar viena

Snikersas,beze

user posted image

Labai daug beze sunaudojau sitam suniukui,jau ir per riebu buvo.cia dukrytes gimtadieniui padariau.Galva padariau apvalia,bet reikejo ausis is biskvito padaryti ir priklijuoti,nes bezo per daug uzsidejo ir jis nuo svorio pradejo ciuosti man.Kazi su kokiu kitu kremu butu galima tas kudlas padaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 05 08, 19:54)
Kaip sakant, noriu atsiprasyt tu kurias izeidziau  blink.gif

nesupratau blink.gif apie ka tu cia? lyg niekas apie izeidimus sikart nieko nerase cia blink.gif ir isvis,niekada nesu pastebejus ,kad kazka izeidinetum. o jei pasakai kazkokia pastaba, manau kaiptik tai yra gerai,o ne vien''uoj,kaip grazu!'' ,o poto uz nugaros'' na ir kas,kad tortas nedailus,bet vistiek giriu'' .manau tam tortus cia ir dedam,kad kita akim ziurint,pasakytu kas netaip,kad kita karta nekartoti klaidos
Atsakyti