Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr61

Neli, ir as prisidedu prie pagyru tortuko 4u.gif Man taip pat smalsu kaip ten ta aplikacija padaryta? blush2.gif
Atsakyti
Neli, labai grazi aplikacija. Mike tokia meilute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(VitMetil @ 2011 05 18, 18:04)
neli labai grazus tortukas  wub.gif
as parodysiu jum savo nelaimeli  blush2.gif  susimoviau jodai beveik baigiau puosti beliko apzeldinti ,varda parasyti ,gelyciu prideti ir butu viskas. pradedu rasyti varda galvojau pasitikslinsiu varda nueinu paziureti ziuriu reikia 30 dienai  doh.gif  nu va tai zole belekaip uzdejau ir palikau. po poros savaiciu darysiu is naujo  lotuliukas.gif
tik as taip galiu susimauti

nu va rafaelo, masina medaus tortas pastilazas slape beze svoris 2 kg

nuimk dvejetuką ir kviesk vaikus pasigardžiuoti 4u.gif
tikrai akis juodai apvest reiktų,gražiau būtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2011 05 18, 19:21)
nuimk dvejetuką ir kviesk vaikus pasigardžiuoti 4u.gif
tikrai akis juodai apvest reiktų,gražiau būtų 4u.gif

nesuprantu a cia akis su visais langais ar tik ta zydra dali ?
Atsakyti
QUOTE(VitMetil @ 2011 05 18, 19:37)
nesuprantu a cia akis su visais langais ar tik ta zydra dali ?

va cia yra rugiageles masiniukas su apvestom akim-langais http://www.supermama...t656693-50.html
mano pirma masina irgi buvo be apvadu.su jais gyviau atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 05 18, 19:02)
merginos,galvoju daryti knyga-uzversta,tai,man db pasistojo klausimas,dengti kokia tai mase ir po apacios dengiate?ar tik krasciuka graziai prilipdote-jei aiskiai parasiau 4u.gif

merginos ar zinote kas nors,Kirbe dare uzversta knyga 4u.gif man jau ryt ja reikes konstruoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 05 18, 19:47)
va cia yra rugiageles masiniukas su apvestom akim-langais  http://www.supermama...t656693-50.html
mano pirma masina irgi buvo be apvadu.su jais gyviau atrodo  mirksiukas.gif

dekuj. dab supratau ja dariau jau ne viena masina bet visos buvo be apvadu doh.gif gerai kad cia parodziu butu ir toliau visos be apvadu
Atsakyti
VitMetil, labai šauni mašinytė bigsmile.gif ir žolytė vešli, o dėl langų, lempų ir pan., jau rašė merginos.

QUOTE(meljola @ 2011 05 18, 18:18)
labai graziai ispiesta aplikacia,kaip ja darei?atskirai piesei ant pastilazo ir ispjaustei ar kaip kitaip?

nepiešta ji, o klijuota iš pastilažo gabaliukų, vienas ant kito ir pan. piešta tik juodais dažais ant viršaus jau.foto nelabai matosi, ji tokia iškili, nes viskas atskirai.

merginos,galvoju daryti knyga-uzversta,tai,man db pasistojo klausimas,dengti kokia tai mase ir po apacios dengiate?ar tik krasciuka graziai prilipdote-jei aiskiai parasiau 4u.gif

pati nedariau tokios knygos, bet kiek žinau, apačioje masės nėra, tik šalia ji uždėta. galima dengti šoną atskirai ir ant viršaus uždėti masės lapą - knygos lapą.
Atsakyti

Keno, aš visada, kai darau užverstą knygą, pirma apsidengiu šonus (puslapius) tada dengiu viršų, viršutinį biskvitą truputį apdengiu, kad atrodytų kaip viršelis, o apčioje priklijuoju juostelę. Va kaip čia matosi.
user posted image

Neli, nu jau Mikės grožis wub.gif maniau, kad piešta, bet jei iš atskirų dalelių, tai iš viso nuostabu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rekaliuke: 18 gegužės 2011 - 22:14
ziuriu jau kelinta mergaite vargšę Mini ,Mikiu pavadina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 05 18, 23:23)
ziuriu jau kelinta mergaite vargšę Mini ,Mikiu pavadina  biggrin.gif

o aš galvojau,kad kokio torto nematau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rekaliuke @ 2011 05 18, 21:11)
Keno, aš visada, kai darau užverstą knygą, pirma apsidengiu šonus (puslapius) tada dengiu viršų, viršutinį biskvitą truputį apdengiu, kad atrodytų kaip viršelis, o apčioje priklijuoju juostelę. Va kaip čia matosi.

Labai dėkoju ir aš už šią informaciją,nes kažkada norėjau gaminti šitokį tortą- užverstą knygą,bet užklausus kaip dekoruoti,nebuvo jokio atsakymo,tai ir nerizikavau smile.gif
Ačiū už išsamų paaiškinimą,panašiai ir aš galvojau,tik man dar kyla klausimas,kaip padarote viršelį,kad jis didesnis būtų?Na,jau apačia aiški-juostelė pridėta,bet viršus- čia masė taip laikosi? reikės vistik bandyti ir man unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 05 18, 21:23)
ziuriu jau kelinta mergaite vargšę Mini ,Mikiu pavadina  biggrin.gif

tokie laikai, nieko nepadarysi,sunku atskirt kur Mikis gatve eina,o kur Mikė lotuliukas.gif
Atsakyti