Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr61

QUOTE(Auksutis @ 2011 05 18, 09:47)
nuvieni vaikai is tos mokyklos is eina kiti ne. Nu gal ir man pabandyt varpa padaryt, gal turit kokiu pavyzdziu. Niekad nesu puosus  su jokiom dengimo masem tik su sokoladu, bezu ir grietinele, kazi kaip atrodytu su sitais puosimais varpelis.

pagoglink. neturiu pvz.as ir pati ieskosiu inte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 05 18, 08:48)
pagoglink. neturiu pvz.as ir pati ieskosiu inte  4u.gif

pagglinau ir tik kelis kelis radau. Nieko ypatingo. Kazka reiks paciai mastyt.
Atsakyti
QUOTE(Auksutis @ 2011 05 18, 09:54)
pagglinau ir tik kelis kelis radau. Nieko ypatingo. Kazka reiks paciai mastyt.

aha,ir as dabar ziuriu,tai nieko gero nera verysad.gif
Atsakyti
Galima daryti kazka panasaus tik nekaledini

user posted image

user posted image
Atsakyti
3D varpelio geriau nedaryti
nes pvz kurpas mane uzsake,tai valgys 40-50zmoniu,tai vien jau supjaustyti bus jiems problema,ar tai darysiu gulinti
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2011 05 18, 08:08)

jau torto grozis su tom gelem ir mases baltumas. wub.gif wub.gif wub.gif kaip ja isgavai?
geles tai tarsi gyvos sudetos, nuostabu, as be zado thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wavin @ 2011 05 15, 17:58)

Na va.. pasirodau su savo pirmąją barbe.... taip seniai norėjau pagaminti.. o nebuvo kam .. pagaliau pasitaikė proga... tongue.gif

user posted image

QUOTE(wavin @ 2011 05 16, 06:33)
Na taip... kokias 2 val klostavau  ax.gif

Gal būtų galima išsamiau kaip tas kvarbatkas daryt g.gif blush2.gif aš ir noriu tokią suknę daryt blush2.gif ar darėt, pagal cipciuko pamokymą, su plonu pagaliuku plonint, kad būtų tos kvarbatkos g.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2011 05 18, 11:47)
jau torto grozis su tom gelem ir mases baltumas. wub.gif  wub.gif  wub.gif  kaip ja isgavai?
geles tai tarsi gyvos sudetos, nuostabu, as be zado thumbup.gif

Zibute, cia ne mano schmoll.gif man kaip kiaulei iki debesu biggrin.gif Cia is google
Atsakyti
Mergaites, atejau bartis laugh.gif

Su idejom i SOS gi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2011 05 17, 19:49)
Mergaitės iškilo klausimėlis blush2.gif
turiu pasidariusi dirbtinio medaus savo,pagal receptą iš temos be komentarų 4u.gif stovi jis man šaldytuve jau visas mėnuo doh.gif kaži ar dar tinkamas jis naudojimui,ar naujo reikia gamintis 4u.gif

laikiau tikrai daug ilgiau nei mėnesį,ir ne šaldytuve,nieko jam nenutiko mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksutis @ 2011 05 18, 09:47)
nuvieni vaikai is tos mokyklos is eina kiti ne. Nu gal ir man pabandyt varpa padaryt, gal turit kokiu pavyzdziu. Niekad nesu puosus  su jokiom dengimo masem tik su sokoladu, bezu ir grietinele, kazi kaip atrodytu su sitais puosimais varpelis.

Neperseniausiai SOS temoj ziurejau varpelius, kazkuri mergina buvo idejus linka, gal pabandykit ten paieskot ax.gif
Atsakyti
Merginos, vis diskutuojat, o kur tortai? bigsmile.gif lotuliukas.gif

Atnešu vieną, maskarponės tortas su mandarinais, pastilažas.
user posted image
Atsakyti