Dekui panos
O jei vienas bus dengtas cukrine dr, Oetkerio mase kitas marcipanu nesusipjaus , nesušlaps ? kaip manot .
nereikia skaityti VISŲ temų, reikia pasiskaityti tik 1 temą, kur santraukos sudėtos su receptais ir pamokom, viskas sukonspektuota, viskas parodyta ir aprašyta, jeigu tame aprašyme kyla klausimų, ateinat čia ir klausiat, tikiu bus atsakyta bet jei ateisit ir sakysit, neturiu laiko ir tingiu skaityti, tai atsakymas bus: neturiu laiko ir tingiu aiškinti, nes ir taip yra kur paaiškinta. Kai kūrėsi visos šitos 60 temų, nebuvo temų jokių, kaip Jūs galvojate, kiek naktų praleista yra saituose, youtube failų peržiūrose, kol išmokau daryti rožes, dzibukus, dengti tortus??? pas mane irgi 2 maži vaikai, ale naktinėdavau ir ieškodavau, nes norėjau išmokti, o info buvo labai mažai pirmose temose, tik paskui čia viskas ištobulėjo...
Mergaitės iškilo klausimėlis
turiu pasidariusi dirbtinio medaus savo,pagal receptą iš temos be komentarų stovi jis man šaldytuve jau visas mėnuo kaži ar dar tinkamas jis naudojimui,ar naujo reikia gamintis
turiu pasidariusi dirbtinio medaus savo,pagal receptą iš temos be komentarų stovi jis man šaldytuve jau visas mėnuo kaži ar dar tinkamas jis naudojimui,ar naujo reikia gamintis
va šito nežinau
O kas gali tam medui atsitikti , nesusukres gi . Paragauk pauostyk jei viskas ok naudok. Juk gamyklinis tiek laiko stovi .
QUOTE(Evelinčiksa @ 2011 05 17, 20:16)
O kas gali tam medui atsitikti , nesusukres gi . Paragauk pauostyk jei viskas ok naudok. Juk gamyklinis tiek laiko stovi .
atrodo viskas gerai,tik kažkaip susidarė sluoksniai du baltas viršum rudas bet įtariu čia taip turi būti
Nu mano atveju bus žalias marcipanas , pirkau ta kur figureles lipdyt. Torto reikia man šeštadieniui tai jau ryt noriu nulekti dasipirkti ko reikia ir daryti. Galvoju dar antgaliu špricavimui , nes nei vieno neturiu , o nuo kokiu pradeti nežinau
Papildyta:
O kas ten susisluoksniuot galejo? rugštelė
Papildyta:
QUOTE(Kristule05 @ 2011 05 17, 18:19)
atrodo viskas gerai,tik kažkaip susidarė sluoksniai du baltas viršum rudas bet įtariu čia taip turi būti
O kas ten susisluoksniuot galejo? rugštelė
QUOTE(Kristule05 @ 2011 05 17, 18:49)
Mergaitės iškilo klausimėlis
žinoma geras...aš visada verdu naminy medu ir laikau net ne šaldytuve,o spintelej.....o baltas sluoksnis-tai turbut sucicukravo......pašildysi ir viskas ištirps.....
O jau Kirbes knyga"saulelydis " WAUUUUUUUUUUUUU
Labukas, mergaites patarkit, kokios galeciau formos padaryti torta ketvirtoku isleistuviu proga. Ir kaip papuosti?
QUOTE(Auksutis @ 2011 05 18, 09:29)
Labukas, mergaites patarkit, kokios galeciau formos padaryti torta ketvirtoku isleistuviu proga. Ir kaip papuosti?
pas mane uzsake isleistuvems.
tai vieni prase varpelio formos
o kiti uzversta knyga su mokyklos logotipu
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 05 18, 08:44)
pas mane uzsake isleistuvems.
nuvieni vaikai is tos mokyklos is eina kiti ne. Nu gal ir man pabandyt varpa padaryt, gal turit kokiu pavyzdziu. Niekad nesu puosus su jokiom dengimo masem tik su sokoladu, bezu ir grietinele, kazi kaip atrodytu su sitais puosimais varpelis.