Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr61

[quote=Bijuna,2011 05 17, 10:59]
Sveikos, kaip visada tortukai thumbup.gif Mokausi, kopijuoju blush2.gif ( i kompa) ir skaitau, skaitau, skaitau bigsmile.gif Ačiū Jums.
Iskilo man dar tokie klausimeliai blush2.gif Gal padesite.
1. Koki Jus naudojate kepimo popieriu? As perku Serla firmos (žalia pakuote) labai geras, bet brangokai gaunasi.
2. Norint nudažyti saldainiui mase (Marshmalow) rudai, galima dėti tirpinto juodo šokolado g.gif ?
as,kazkaip neteikiu reiksmes kepimo popieriui g.gif bet,dazniausiai perku Paclan baking paper 4u.gif
marshmelow mase dariau sunui masina su juodu sokoladu-gavosi ruda thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos puosejos,tikrai zinau,kad i sita klausima buvo atsakyta daug kartu,bet nelabai turiu laiko kapstytis po temas. ax.gif
Siandien darau rozes is baltojo sokolado ir dirbtinio medaus mases,torta puosiu ketvirtadieni. Kur man jas laikyti per ta laika?
Atsakyti
QUOTE(Gabriele_55 @ 2011 05 17, 11:41)
Sveikos puosejos,tikrai zinau,kad i sita klausima buvo atsakyta daug kartu,bet nelabai turiu laiko kapstytis po temas.  ax.gif
Siandien darau rozes is baltojo sokolado ir dirbtinio medaus mases,torta puosiu ketvirtadieni. Kur man jas laikyti per ta laika?

as laikiau saldytuve,uzdengtame indelyje-kur kitos laiko-nezinau g.gif po temas "kapstytis"mes irgi neturime laiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriele_55 @ 2011 05 17, 10:41)
Sveikos puosejos,tikrai zinau,kad i sita klausima buvo atsakyta daug kartu,bet nelabai turiu laiko kapstytis po temas.  ax.gif

Uždarame indelyje, šaldytuve.
Atsakyti
Dekoju. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 05 17, 01:47)
jei jau radote šią temą,būtų gerai,kad ir kitą informaciją rastumėt ax.gif  aš suprantu lengviausia paklausti,kažkas atsakys,bet tikiu,kad merginoms jau pabodo tie patys klausimai kas kelis puslapėlius doh.gif  aš nepiktai čia jokiu būdu 4u.gif  tiesiog pačiam susiradus ir informacija kitaip bus priimta,nei viskas padėta ant lėkštutės bus 4u.gif

dekui uz moraliuka. blush2.gif Mielai pasikapstyciau po temas, tik laikas labai mane jau spaudzia. doh.gif Tarp kasdienes rutinos su vaikuciu (niekas negali kitas priziureti), megint pertepimus vaflinius ir biskvitinius bandyti. Ir kitus skanestus (ekonomiskus, bet skanius) rankiotis. O kur dar balionai, ... su Mike Pukuotuku pagrinde viskas... doh.gif Jomajo, ikelsiu paskui cia savo sedevra pirmaji, kai padarysiu. blush2.gif thumbup.gif Liaudies teismui ir pirmakleckiu padrasinimui. mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Perskaitykite šia temą http://www.supermama...howtopic=378104 , tikrai rasite ne viena mase ir ne viena buda . Panos tokius konspektus padariusios , viskas vietoj. Tik gabiu ranku reikia , nes manieji tokie masyvesni buna ir karta bandžiau ant minkšto torto tai prasmego  ax.gif

thumbup.gif jau neriu i temele mirksiukas.gif

WAU!!! DEKUI LABAI UZ NUORODELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAUCIUOSI LYG GAVUSI BILIETA I ROJU!!! thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kagi, belieka speti tik i ta gimtadienio reisa. mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p Raganyte: 17 gegužės 2011 - 11:57
QUOTE(akvilyte @ 2011 05 16, 21:59)
nu geras, aš tai tokią formą tik sutepimam naudoju  g.gif  jei skystesnis pertepimas tai ir tas pabėga, tai neįsivaizduoju kaip tešla gali neišbėgt  g.gif

Nu tikrai niekas neisbega,biskvitai iskepa kuo puikiausiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai gal kuri man gali pasakyti kaip apdengti mase 2 aukštu torta . Ar atskirai ar bendrai gengiama? nes niekur nerandu ,
Atsakyti
QUOTE(Evelinčiksa @ 2011 05 17, 18:40)
Tai gal kuri man gali pasakyti kaip apdengti mase 2 aukštu torta . Ar atskirai ar bendrai gengiama? nes niekur nerandu ,

ackirai
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2011 05 17, 10:36)
dekui uz moraliuka.  blush2.gif Mielai pasikapstyciau po temas, tik laikas labai mane jau spaudzia.  doh.gif Tarp kasdienes rutinos su vaikuciu (niekas negali kitas priziureti), megint pertepimus vaflinius ir biskvitinius bandyti. Ir kitus skanestus (ekonomiskus, bet skanius) rankiotis. O kur dar balionai, ... su Mike Pukuotuku pagrinde viskas...  doh.gif Jomajo, ikelsiu paskui cia savo sedevra pirmaji, kai padarysiu.  blush2.gif  thumbup.gif Liaudies teismui ir pirmakleckiu padrasinimui.  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Jeigu jau sugalvoji daryti torta tai ruosiesi tam,ieskai info o ne paskutine minute sugalvojau ir lekiu daryt nors nieko nezinau........cia yra ir ne su vienu ir ne su dviem vaikuciais namuose,tereikia turet daug noro ir dometis..... 4u.gif

as asmeniskai tema stebiu jau du metai ir is pokalbiu mokausi,nors turiu ir vaikuciu ir dar kitokiu dalyku ant galvos wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokada: 17 gegužės 2011 - 17:51
dviaukščiam, triaukščiam ir kitokiam daugiaaukščiui aukštai dengiami atskirai, ir paskui sudedami vienas ant kito 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2011 05 17, 12:36)
dekui uz moraliuka.  blush2.gif Mielai pasikapstyciau po temas, tik laikas labai mane jau spaudzia.  doh.gif Tarp kasdienes rutinos su vaikuciu (niekas negali kitas priziureti), megint pertepimus vaflinius ir biskvitinius bandyti. Ir kitus skanestus

...
WAU!!! DEKUI LABAI UZ NUORODELE

as irgi taip pat mirksiukas.gif tam yra visos naktys, ir tai jei nereikia istisai uz rakyciu laikyti mirksiukas.gif

Atsakyti