[quote=Bijuna,2011 05 17, 10:59]
Sveikos, kaip visada tortukai Mokausi, kopijuoju ( i kompa) ir skaitau, skaitau, skaitau Ačiū Jums.
Iskilo man dar tokie klausimeliai Gal padesite.
1. Koki Jus naudojate kepimo popieriu? As perku Serla firmos (žalia pakuote) labai geras, bet brangokai gaunasi.
2. Norint nudažyti saldainiui mase (Marshmalow) rudai, galima dėti tirpinto juodo šokolado ?
as,kazkaip neteikiu reiksmes kepimo popieriui bet,dazniausiai perku Paclan baking paper
marshmelow mase dariau sunui masina su juodu sokoladu-gavosi ruda
Sveikos puosejos,tikrai zinau,kad i sita klausima buvo atsakyta daug kartu,bet nelabai turiu laiko kapstytis po temas.
Siandien darau rozes is baltojo sokolado ir dirbtinio medaus mases,torta puosiu ketvirtadieni. Kur man jas laikyti per ta laika?
Siandien darau rozes is baltojo sokolado ir dirbtinio medaus mases,torta puosiu ketvirtadieni. Kur man jas laikyti per ta laika?
QUOTE(Gabriele_55 @ 2011 05 17, 11:41)
Sveikos puosejos,tikrai zinau,kad i sita klausima buvo atsakyta daug kartu,bet nelabai turiu laiko kapstytis po temas.
as laikiau saldytuve,uzdengtame indelyje-kur kitos laiko-nezinau po temas "kapstytis"mes irgi neturime laiko
QUOTE(Gabriele_55 @ 2011 05 17, 10:41)
Uždarame indelyje, šaldytuve.
Dekoju.
QUOTE(mmergyte @ 2011 05 17, 01:47)
jei jau radote šią temą,būtų gerai,kad ir kitą informaciją rastumėt aš suprantu lengviausia paklausti,kažkas atsakys,bet tikiu,kad merginoms jau pabodo tie patys klausimai kas kelis puslapėlius aš nepiktai čia jokiu būdu tiesiog pačiam susiradus ir informacija kitaip bus priimta,nei viskas padėta ant lėkštutės bus
dekui uz moraliuka. Mielai pasikapstyciau po temas, tik laikas labai mane jau spaudzia. Tarp kasdienes rutinos su vaikuciu (niekas negali kitas priziureti), megint pertepimus vaflinius ir biskvitinius bandyti. Ir kitus skanestus (ekonomiskus, bet skanius) rankiotis. O kur dar balionai, ... su Mike Pukuotuku pagrinde viskas... Jomajo, ikelsiu paskui cia savo sedevra pirmaji, kai padarysiu. Liaudies teismui ir pirmakleckiu padrasinimui.
Papildyta:
Perskaitykite šia temą http://www.supermama...howtopic=378104 , tikrai rasite ne viena mase ir ne viena buda . Panos tokius konspektus padariusios , viskas vietoj. Tik gabiu ranku reikia , nes manieji tokie masyvesni buna ir karta bandžiau ant minkšto torto tai prasmego
jau neriu i temele
WAU!!! DEKUI LABAI UZ NUORODELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAUCIUOSI LYG GAVUSI BILIETA I ROJU!!! Kagi, belieka speti tik i ta gimtadienio reisa.
QUOTE(akvilyte @ 2011 05 16, 21:59)
nu geras, aš tai tokią formą tik sutepimam naudoju jei skystesnis pertepimas tai ir tas pabėga, tai neįsivaizduoju kaip tešla gali neišbėgt
Nu tikrai niekas neisbega,biskvitai iskepa kuo puikiausiai
Tai gal kuri man gali pasakyti kaip apdengti mase 2 aukštu torta . Ar atskirai ar bendrai gengiama? nes niekur nerandu ,
QUOTE(Evelinčiksa @ 2011 05 17, 18:40)
Tai gal kuri man gali pasakyti kaip apdengti mase 2 aukštu torta . Ar atskirai ar bendrai gengiama? nes niekur nerandu ,
ackirai
QUOTE(p Raganyte @ 2011 05 17, 10:36)
dekui uz moraliuka. Mielai pasikapstyciau po temas, tik laikas labai mane jau spaudzia. Tarp kasdienes rutinos su vaikuciu (niekas negali kitas priziureti), megint pertepimus vaflinius ir biskvitinius bandyti. Ir kitus skanestus (ekonomiskus, bet skanius) rankiotis. O kur dar balionai, ... su Mike Pukuotuku pagrinde viskas... Jomajo, ikelsiu paskui cia savo sedevra pirmaji, kai padarysiu. Liaudies teismui ir pirmakleckiu padrasinimui.
Jeigu jau sugalvoji daryti torta tai ruosiesi tam,ieskai info o ne paskutine minute sugalvojau ir lekiu daryt nors nieko nezinau........cia yra ir ne su vienu ir ne su dviem vaikuciais namuose,tereikia turet daug noro ir dometis.....
as asmeniskai tema stebiu jau du metai ir is pokalbiu mokausi,nors turiu ir vaikuciu ir dar kitokiu dalyku ant galvos
dviaukščiam, triaukščiam ir kitokiam daugiaaukščiui aukštai dengiami atskirai, ir paskui sudedami vienas ant kito
QUOTE(p Raganyte @ 2011 05 17, 12:36)
dekui uz moraliuka. Mielai pasikapstyciau po temas, tik laikas labai mane jau spaudzia. Tarp kasdienes rutinos su vaikuciu (niekas negali kitas priziureti), megint pertepimus vaflinius ir biskvitinius bandyti. Ir kitus skanestus
...
WAU!!! DEKUI LABAI UZ NUORODELE
...
WAU!!! DEKUI LABAI UZ NUORODELE
as irgi taip pat tam yra visos naktys, ir tai jei nereikia istisai uz rakyciu laikyti