Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr61

QUOTE(agneta7 @ 2011 05 16, 19:04)
Labas vakaras,

Norejau pasiteirauti apie reguliuojamas kepimo formas
Va tokia
Kepimo forma
Ar pvz kepant biskvita neisbega is jos tesla? (zinau kad ja ant silikoninio kilimelio reikia deti) bet vistiek tarpas lieka.
Tai pagalvojau paklausiu labiau nusimananciu  4u.gif

Aciu uz atsakyma ir nepykit jei ne cia parasiau  4u.gif

As ja padedu ant sviestinio popieriaus ir niekas neisbega schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 05 16, 18:09)
turiu kelis padėklus iš ten  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif kaina priklauso nuo skersmens ir faktūros, kadangi faktūras perka kas kartą kokias gauna skirtingas, o kvadrato kaina irgi skiriasi, užtai nerandate tikslių kainų  4u.gif  telefonas duotas kontaktuose, tikrai lengvai surandami šeimininkai 4u.gif

aš netyčia turėjau garbės pabendrauti su šios pardavėjo vyrų biggrin.gif (nuvažiavom su MB mašinai veidrodėlio keisti) tai užklausiau, gal išpjautų tiesiog iš paprasto veidrodžio padėklą, tai pasakė, kad jo žmona tuo užsiima ir paminėjo šią svetainę biggrin.gif dar pasakė ir jos nicką biggrin.gif
tai va ir minėjo, kad daug faktūrų turi, kad jos dažnai keičiasi, kad ir nuo storio, formos priklauso ir pan 4u.gif gali padaryti kokį norit 4u.gif
Atsakyti
būtent wub.gif wub.gif wub.gif visų galų meistrai abudu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 05 16, 20:47)
As ja padedu ant sviestinio popieriaus ir niekas neisbega schmoll.gif

Aciu labai 4u.gif
Nes jau galva sukosi nuo svarstymu pirkt ar ne. Matyt teks pirkt tongue.gif
Atsakyti
nu geras, aš tai tokią formą tik sutepimam naudoju g.gif jei skystesnis pertepimas tai ir tas pabėga, tai neįsivaizduoju kaip tešla gali neišbėgt g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 05 16, 22:59)
nu geras, aš tai tokią formą tik sutepimam naudoju  g.gif  jei skystesnis pertepimas tai ir tas pabėga, tai neįsivaizduoju kaip tešla gali neišbėgt  g.gif

aš sakau,kur cechuose tokias naudoja,tai užlenkia popieriumi iš apačios 4u.gif
Atsakyti
Is ko jus tas grozybes darote ant tortu??? 4u.gif
Kas tas pastiliazas ir aisingas? blush2.gif Gal zinote angliska vertima? Noriu Mikepukuotuka su Tigriuku padaryti, nes zaisliukai ant tortu - nu ziauriai kainuoja... doh.gif
Marcipanine mase ( nesvietiskai saldi) - ta pagrindine ant torto virsaus dazniausiai (kaip ten su terminais jusu?

Neprasysiu daba papasakoti cia viska smulkiai, bet gal galetumete trumpai ir kuom skiriasi ir pagr. naudojimo ipatumai? blush2.gif
(jau vaflinis tortas su manu koses pertepimu - pasautas i saldytuva - vyksta bandomieji meginimai!) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2011 05 17, 01:06)
Is ko jus tas grozybes darote ant tortu???  4u.gif
Kas tas pastiliazas ir aisingas?  blush2.gif Gal zinote angliska vertima? Noriu Mikepukuotuka su Tigriuku padaryti, nes zaisliukai ant tortu - nu ziauriai kainuoja...  doh.gif
Marcipanine mase ( nesvietiskai saldi) - ta pagrindine ant torto virsaus dazniausiai (kaip ten su terminais jusu?

Neprasysiu daba papasakoti cia viska smulkiai, bet gal galetumete trumpai ir kuom skiriasi ir pagr. naudojimo ipatumai?  blush2.gif
(jau vaflinis tortas su manu koses pertepimu - pasautas i saldytuva - vyksta bandomieji meginimai!) wub.gif

jei jau radote šią temą,būtų gerai,kad ir kitą informaciją rastumėt ax.gif aš suprantu lengviausia paklausti,kažkas atsakys,bet tikiu,kad merginoms jau pabodo tie patys klausimai kas kelis puslapėlius doh.gif aš nepiktai čia jokiu būdu 4u.gif tiesiog pačiam susiradus ir informacija kitaip bus priimta,nei viskas padėta ant lėkštutės bus 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas
Norejau paklausti kaip formuoti 2 aukštu torta, mase apdendiame 1 aukšta ir tada 2 viršutinį . O tada nereikia po 2 to mano atveju marsipamo ? o kaip atrodys manot ir ar galima deti 2 skirtingom masem marschalov ir marcipaanas, nesipjaus?
Papildyta:
QUOTE(p Raganyte @ 2011 05 16, 23:06)
Is ko jus tas grozybes darote ant tortu???  4u.gif
Kas tas pastiliazas ir aisingas?  blush2.gif Gal zinote angliska vertima? Noriu Mikepukuotuka su Tigriuku padaryti, nes zaisliukai ant tortu - nu ziauriai kainuoja...  doh.gif

Neprasysiu daba papasakoti cia viska smulkiai, bet gal galetumete trumpai ir kuom skiriasi ir pagr. naudojimo ipatumai?  blush2.gif

Perskaitykite šia temą http://www.supermama...howtopic=378104 , tikrai rasite ne viena mase ir ne viena buda . Panos tokius konspektus padariusios , viskas vietoj. Tik gabiu ranku reikia , nes manieji tokie masyvesni buna ir karta bandžiau ant minkšto torto tai prasmego ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agneta7 @ 2011 05 16, 20:04)
Labas vakaras,

Norejau pasiteirauti apie reguliuojamas kepimo formas
Va tokia
Kepimo forma
Ar pvz kepant biskvita neisbega is jos tesla? (zinau kad ja ant silikoninio kilimelio reikia deti) bet vistiek tarpas lieka.
Tai pagalvojau paklausiu labiau nusimananciu  4u.gif

Aciu uz atsakyma ir nepykit jei ne cia parasiau  4u.gif

as tik tokia ir teturiu blush2.gif ant paprasto kepimo poperiaus uzdedu(aisku po apacia skadra) ir kepu , buna biski isbega bet ne tiek kad nesigautu,o jai dedi i gerai ikaitusia orkaite tai nei tiek neisbega, dar gerai ir sukreciu pries dedant kad kepuriu nebutu , nera isbege isbegia jauciu daugiau nei puse sauksto niekada, tik va durnai plauti ja, bet kad vietos spinteliai nedaug uzima irgi gerai.
Atsakyti
[quote=p Raganyte,2011 05 17, 01:06]
Is ko jus tas grozybes darote ant tortu??? 4u.gif
Kas tas pastiliazas ir aisingas? blush2.gif Gal zinote angliska vertima? Noriu Mikepukuotuka su Tigriuku padaryti, nes zaisliukai ant tortu - nu ziauriai kainuoja... doh.gif

jo,is pradziu nelengva doh.gif tiek daug visko skaitai,skaitai-o,galvele tai neperdidziausia lotuliukas.gif daug informacijos-paskui viskas susimaiso doh.gif kaip,kad sakau viskam savas laikas mirksiukas.gif skaitau kasdien,ir jau nesunku surasti-KAS KUR 4u.gif ir klausiu tik tuomet,kai nerandu po pusvalandzio paiesku 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip visada tortukai thumbup.gif Mokausi, kopijuoju blush2.gif ( i kompa) ir skaitau, skaitau, skaitau bigsmile.gif Ačiū Jums.
Iskilo man dar tokie klausimeliai blush2.gif Gal padesite.
1. Koki Jus naudojate kepimo popieriu? As perku Serla firmos (žalia pakuote) labai geras, bet brangokai gaunasi.
2. Norint nudažyti saldainiui mase (Marshmalow) rudai, galima dėti tirpinto juodo šokolado g.gif ?
O del ištrintu žinučiu, tai mano nuomone tokia. Pasielgta kaip bjaurių skyrybų metu unsure.gif Viska ateme stipresnis ir jei kas spejo tuo (receptais, pamokomis ir t.t.) pasinaudoti ar nusikopijuoti, tam pasisekė, kas ne, pasidalinsime mirksiukas.gif
Man atrodo, kad taip yra elgtis negražu, o ir truputi juokinga rolleyes.gif
Atsakyti