Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr61

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 05 15, 20:07)
Paverge  wub.gif spalvytes, figureles...  wub.gif
Papildyta:
Na siek tiek pastebejimu: voriuku kojos panasios i plaukus, bet labai mielai atrodo  wub.gif ir nesuprantu, kodel ant spiderman torto betmeno emblema (bet del sito galiu ir klysti  blush2.gif ). Bet siaip darbelis  thumbup.gif Matosi daug pastangu deta  4u.gif saunuole.
Papildyta:
Cia jau truksta zodziu...  wub.gif
Papildyta:
,

Labai labai mielas... ryskus  4u.gif  wub.gif

Aciu ax.gif voriukus sugalvojau pati,nes taip lengviau uvo kojytes prideti,o del tos emblemos ir as suabejojau,nes kai ieskojau pavyzdziu internete su spider man,tai nuorodose ant papuostu torciuku sitokios buvo prilipdytos g.gif vaikinukai irgi nieko nesake,tai gal viskas gerai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meljola @ 2011 05 15, 20:10)
Aciu ax.gif voriukus sugalvojau pati,nes taip lengviau uvo kojytes prideti,o del tos emblemos ir as suabejojau,nes kai ieskojau pavyzdziu internete su spider man,tai nuorodose ant papuostu torciuku sitokios buvo prilipdytos g.gif vaikinukai irgi nieko nesake,tai gal viskas gerai blush2.gif

Na ir viskas puiku smile.gif
Atsakyti
Asseni,Migle,tobuli tortai
kitu mergaičiu irgi dailus...matosi ,kad stengiates....

atnešu knyga Saulelydis....ant jos sudeta visu šios serijos knygu simboliai
user posted image
user posted image
Atsakyti
Miglės, Asseni ir Kirbės tortai tobuli wub.gif tik keista kad 12m mergaitė tokio niūraus užsinorėjo... nors ką aš čia, prisiminiau kaip draugės įmotė skundėsi kad jos 12 metų mergaitė tapo užkietėjusia gote, aš ją dar raminau kad yra kur kas baisesnių dalykų už priklausymą saviraišką skatinančioms subkultūroms ax.gif

meljona, gal betmeno ženklas nepamaišė dėl to kad abu yra komiksų herojai, dar mačiau toki multiką kur vienoj krūvoj darbuojasi supermenas, betmenas, iir dar keli amerikiniai superherojai (aišku multikas mano akiai siaubingas ir didelė nesąmonė,bet ar man teisti? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2011 05 15, 16:13)
wavin, fainuole barby, kiek tu laiko tas klostes darei?
Migle, labai grazus peliukai

Pas mane vel vestuvinis tortas, tik visiskai kitoks nei pries tai buvo.

Kiskiukai ant lagaminu. Sake, mus visi kiskiukais vadina  biggrin.gif , del to butinai reikia kiskiu

Visa torta papuost prireike man 5-iu valandu neatsitraukius blink.gif

Sokoladine saldainiu mase, viduje apacioje tortas sy vysniomis, braskemis ir persikais, virsuje medaus tortas su dziovintom slyvom ir graikiniais riesutais. 7 kg.

labai nuostabus torciukas. wub.gif wub.gif wub.gif
Norejau pasiteirauti ar i tas 5val iejo ir dekoraciniai dalykai, ta prasme tos sagtys tie bronziniai rutuliai, ar jie buvo padaryti anksciau ir tik poto uzklijuoti. kaip suprantu ir figureles buvo lipdytos ne per tas 5val? tiesiog labai idomu, nes jei viskas daryta is karto tai kaip taip graziai speja isdziuti ir nesusideformuoja? nezinau kiek cia aiskiai paklausiau, bet tiesiog idomu labai.
Atsakyti
Mergaites, aciu

zibute77, buvo nulipdyti zuikiai, tik be akiu, tortai paruosti dengimui ir pagaminta mase. Pradejau puosti 12 val. nakties, baigiau 5 ryto doh.gif , iskaitant, kad nieks netrukde. Labai daug laiko uztrukau su tom virvem. Visus dirzus , rankenas ir dirzu sagtys dariau jau ant apdengto torto, is anksto nedariau, nes galejau nepataikyti i reikiama dydi

Kirbe, idomus tortas, gaila, kad viso grozio nesimato, nes labai tamsus fonas. Sakyk, kaip gavai tokia juoda mase, dazei pavirsiu?
Atsakyti
QUOTE(Dianocka @ 2011 05 15, 12:04)
atnesiu as toki baisu torta lotuliukas.gif
Snickersas, aisingas ir MMG....

galėtų būti krikštynų tortu. su visais simboliais hihihi.gif
gėėėėėėėėėėėėris wub.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 05 15, 19:43)
Miglės, Asseni ir Kirbės tortai tobuli wub.gif tik keista kad 12m mergaitė tokio niūraus užsinorėjo... nors ką aš čia, prisiminiau kaip draugės įmotė skundėsi kad jos 12 metų mergaitė tapo užkietėjusia gote, aš ją dar  raminau kad yra kur kas baisesnių dalykų už priklausymą saviraišką skatinančioms subkultūroms ax.gif

butent pati mergaite man atneše atspausdinus kaip turi atrodyt tortas ir visu knygu pavyzdžius,o jos visos juodos......

QUOTE(Asseni @ 2011 05 15, 20:18)

Kirbe, idomus tortas, gaila, kad viso grozio nesimato, nes labai tamsus fonas. Sakyk, kaip gavai tokia juoda mase, dazei pavirsiu?

aha susimoviau fotografuodama...skubejau,tai va ir gavosi kas gavosi.....

juoda spalva-šokoladine sald mase ir dar ydeta juodu dažu....
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2011 05 15, 16:09)
Migle  wub.gif  wub.gif  wub.gif Jau tooooks švelnutis wub.gif  Retai pasisakau, bet jei pamatau, kad Migles parašyta, žinau, kad bus grožis 4u.gif

100% thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2011 05 15, 18:13)
wavin, fainuole barby, kiek tu laiko tas klostes darei?
Migle, labai grazus peliukai
Pas mane vel vestuvinis tortas, tik visiskai kitoks nei pries tai buvo.
Kiskiukai ant lagaminu. Sake, mus visi kiskiukais vadina  biggrin.gif , del to butinai reikia kiskiu

wub.gif tobulybė wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(kirbe @ 2011 05 15, 20:32)
Asseni,Migle,tobuli tortai
kitu mergaičiu irgi dailus...matosi ,kad stengiates....

atnešu knyga Saulelydis....ant jos sudeta visu šios serijos knygu simboliai

blink.gif blink.gif blink.gif
nu ir grožis thumbup.gif
Atsakyti
Eina sau kokių čia grožių pridėta wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džigė: 15 gegužės 2011 - 21:50
QUOTE(Asseni @ 2011 05 15, 18:13)

Visa torta papuost prireike man 5-iu valandu neatsitraukius blink.gif

Sokoladine saldainiu mase, viduje apacioje tortas sy vysniomis, braskemis ir persikais, virsuje medaus tortas su dziovintom slyvom ir graikiniais riesutais. 7 kg.

Nuostabus thumbup.gif , sakykit o braskes dejot sviezias, kazkaip apdorojot kad torto neraugintu blush2.gif
Atsakyti