Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr61

Dianocka, įdomi idėja, nepriekaištingas atlikimas 4u.gif Visuomet malonu pažiūrėti į darbus žmonių, nestokojančių originalumo ir naujų idėjų mirksiukas.gif

sandrulyte1975, tortukas man atrodo truputį perkrautas mirksiukas.gif Arba nereikėjo dėti kaspino, arba tiek gėlių.

Kadangi ši mano torto papuošimo idėja jau buvo panaudota, tai įdedu originalą smile.gif

"Pėlytės tarp braškių":
user posted image

Viduje - vaisinis tortas su persikais (atrodo blush2.gif ), papuošimai - pastilažas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 15 gegužės 2011 - 15:07
Migle wub.gif wub.gif wub.gif Jau tooooks švelnutis wub.gif Retai pasisakau, bet jei pamatau, kad Migles parašyta, žinau, kad bus grožis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2011 05 15, 15:06)
Dianocka, įdomi idėja, nepriekaištingas atlikimas 4u.gif Visuomet malonu pažiūrėti į darbus žmonių, nestokojančių originalumo ir naujų idėjų mirksiukas.gif

sandrulyte1975, tortukas man atrodo truputį perkrautas mirksiukas.gif  Arba nereikėjo dėti kaspino, arba tiek gėlių.

Viduje - vaisinis tortas su persikais (atrodo blush2.gif ), papuošimai - pastilažas.

Puikus torciukas wub.gif wub.gif wub.gif

kai uzdejau ta kaspina,man kazko truko,tai uzdejau 5 gelytes.O kadangi ten ne mase,o beze,tai nuimti nebegalejau verysad.gif . Man irgi truputi perkrautas atrodo...
Atsakyti
Visos mergytės šaunuolės... thumbup.gif Tokie torčiukai. Na bet Dianockos voras tai pribloškė wub.gif ... Sugebėjimai...

Ačiū už atsakymą Lapelytei ax.gif dėl snikers barbės torto... tai dariau biskvitą 1,5 normos o kremą.. kaip visada... viskas gavosi thumbup.gif tai išėjo 3,6 kg doh.gif

Na va.. pasirodau su savo pirmąją barbe.... taip seniai norėjau pagaminti.. o nebuvo kam .. pagaliau pasitaikė proga... tongue.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
wavin, fainuole barby, kiek tu laiko tas klostes darei?
Migle, labai grazus peliukai

Pas mane vel vestuvinis tortas, tik visiskai kitoks nei pries tai buvo.

Kiskiukai ant lagaminu. Sake, mus visi kiskiukais vadina biggrin.gif , del to butinai reikia kiskiu

user posted image

Visa torta papuost prireike man 5-iu valandu neatsitraukius blink.gif

Sokoladine saldainiu mase, viduje apacioje tortas sy vysniomis, braskemis ir persikais, virsuje medaus tortas su dziovintom slyvom ir graikiniais riesutais. 7 kg.
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2011 05 15, 17:13)
wavin, fainuole barby, kiek tu laiko tas klostes darei?
Migle, labai grazus peliukai

Pas mane vel vestuvinis tortas, tik visiskai kitoks nei pries tai buvo.

Kiskiukai ant lagaminu. Sake, mus visi kiskiukais vadina  biggrin.gif , del to butinai reikia kiskiu

Visa torta papuost prireike man 5-iu valandu neatsitraukius blink.gif

Sokoladine saldainiu mase, viduje apacioje tortas sy vysniomis, braskemis ir persikais, virsuje medaus tortas su dziovintom slyvom ir graikiniais riesutais. 7 kg.

wau wub.gif wub.gif wub.gif ,super
Papildyta:
[quote=wavin,2011 05 15, 16:58]

Ačiū už atsakymą Lapelytei ax.gif dėl snikers barbės torto... tai dariau biskvitą 1,5 normos o kremą.. kaip visada... viskas gavosi thumbup.gif tai išėjo 3,6 kg doh.gif

Na va.. pasirodau su savo pirmąją barbe.... taip seniai norėjau pagaminti.. o nebuvo kam .. pagaliau pasitaikė proga... tongue.gif

grazu wub.gif ,bet svoris kaip barbei,tai nemazas toks...

Atsakyti
wisu tortukai labai grazus 4u.gif

Asseni tawiskis tai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Asseni kokie lagaminai blink.gif thumbup.gif

naitai jūsų AZ perpildita, negaliu susisiekti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasta222: 15 gegužės 2011 - 17:52
Labas visoms smile.gif
na ir padirbejot per 3dienas,daug groziu,visu grazus,ipatingai patiko,AKVILYTES,ASSENI,MIGLES,idialus bigsmile.gif kitu irgi fainuoliai torciukai mirksiukas.gif
idedu viena savo sio savaitgalio sedevra....
user posted image
user posted image
berniukams,dvynukams smile.gif spider man,juodas miskas,
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2011 05 15, 18:13)
,

Kiskiukai ant lagaminu. Sake, mus visi kiskiukais vadina  biggrin.gif , del to butinai reikia kiskiu
,

Nerealiai bigsmile.gif idealiausiai padarytas tortas thumbup.gif vis sugryztu pasiziuret.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2011 05 15, 16:06)
0

Kadangi ši mano torto papuošimo idėja jau buvo panaudota, tai įdedu originalą smile.gif

"Pėlytės tarp braškių":
0

Paverge wub.gif spalvytes, figureles... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(meljola @ 2011 05 15, 19:57)

Na siek tiek pastebejimu: voriuku kojos panasios i plaukus, bet labai mielai atrodo wub.gif ir nesuprantu, kodel ant spiderman torto betmeno emblema (bet del sito galiu ir klysti blush2.gif ). Bet siaip darbelis thumbup.gif Matosi daug pastangu deta 4u.gif saunuole.
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2011 05 14, 21:42)

Cia jau truksta zodziu... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 05 14, 23:53)

,

Labai labai mielas... ryskus 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(wingaile @ 2011 05 14, 14:55)
,
labas mergaitės  smile.gif , aš trumpam, tik pasirodau ir bėgu , pasakokit kas ne taip,  g.gif  ai tiesa, tortas medutis , dengtas pastilažu  smile.gif

wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Dianocka @ 2011 05 15, 11:04)
Sveikos meginos,
,

Baisiai grazu biggrin.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(wavin @ 2011 05 15, 17:58)

Labai labai miela barbe thumbup.gif wub.gif
Atsakyti