Dianocka, įdomi idėja, nepriekaištingas atlikimas Visuomet malonu pažiūrėti į darbus žmonių, nestokojančių originalumo ir naujų idėjų
sandrulyte1975, tortukas man atrodo truputį perkrautas Arba nereikėjo dėti kaspino, arba tiek gėlių.
Kadangi ši mano torto papuošimo idėja jau buvo panaudota, tai įdedu originalą
"Pėlytės tarp braškių":
Viduje - vaisinis tortas su persikais (atrodo ), papuošimai - pastilažas.
Migle Jau tooooks švelnutis Retai pasisakau, bet jei pamatau, kad Migles parašyta, žinau, kad bus grožis
QUOTE(Migle79 @ 2011 05 15, 15:06)
Dianocka, įdomi idėja, nepriekaištingas atlikimas Visuomet malonu pažiūrėti į darbus žmonių, nestokojančių originalumo ir naujų idėjų
sandrulyte1975, tortukas man atrodo truputį perkrautas Arba nereikėjo dėti kaspino, arba tiek gėlių.
Puikus torciukas
kai uzdejau ta kaspina,man kazko truko,tai uzdejau 5 gelytes.O kadangi ten ne mase,o beze,tai nuimti nebegalejau . Man irgi truputi perkrautas atrodo...
Visos mergytės šaunuolės... Tokie torčiukai. Na bet Dianockos voras tai pribloškė ... Sugebėjimai...
Ačiū už atsakymą Lapelytei dėl snikers barbės torto... tai dariau biskvitą 1,5 normos o kremą.. kaip visada... viskas gavosi tai išėjo 3,6 kg
Na va.. pasirodau su savo pirmąją barbe.... taip seniai norėjau pagaminti.. o nebuvo kam .. pagaliau pasitaikė proga...
Ačiū už atsakymą Lapelytei dėl snikers barbės torto... tai dariau biskvitą 1,5 normos o kremą.. kaip visada... viskas gavosi tai išėjo 3,6 kg
Na va.. pasirodau su savo pirmąją barbe.... taip seniai norėjau pagaminti.. o nebuvo kam .. pagaliau pasitaikė proga...
wavin, fainuole barby, kiek tu laiko tas klostes darei?
Migle, labai grazus peliukai
Pas mane vel vestuvinis tortas, tik visiskai kitoks nei pries tai buvo.
Kiskiukai ant lagaminu. Sake, mus visi kiskiukais vadina , del to butinai reikia kiskiu
Visa torta papuost prireike man 5-iu valandu neatsitraukius
Sokoladine saldainiu mase, viduje apacioje tortas sy vysniomis, braskemis ir persikais, virsuje medaus tortas su dziovintom slyvom ir graikiniais riesutais. 7 kg.
Kiskiukai ant lagaminu. Sake, mus visi kiskiukais vadina , del to butinai reikia kiskiu
Sokoladine saldainiu mase, viduje apacioje tortas sy vysniomis, braskemis ir persikais, virsuje medaus tortas su dziovintom slyvom ir graikiniais riesutais. 7 kg.
QUOTE(Asseni @ 2011 05 15, 17:13)
wavin, fainuole barby, kiek tu laiko tas klostes darei?
wau ,super
Papildyta:
[quote=wavin,2011 05 15, 16:58]
grazu ,bet svoris kaip barbei,tai nemazas toks...
wisu tortukai labai grazus
Asseni tawiskis tai
Asseni tawiskis tai
Asseni kokie lagaminai
naitai jūsų AZ perpildita, negaliu susisiekti
naitai jūsų AZ perpildita, negaliu susisiekti
QUOTE(Asseni @ 2011 05 15, 18:13)
,
,
,
Nerealiai idealiausiai padarytas tortas vis sugryztu pasiziuret.
QUOTE(Migle79 @ 2011 05 15, 16:06)
0
"Pėlytės tarp braškių":
0
"Pėlytės tarp braškių":
0
Paverge spalvytes, figureles...
Papildyta:
QUOTE(meljola @ 2011 05 15, 19:57)
Na siek tiek pastebejimu: voriuku kojos panasios i plaukus, bet labai mielai atrodo ir nesuprantu, kodel ant spiderman torto betmeno emblema (bet del sito galiu ir klysti ). Bet siaip darbelis Matosi daug pastangu deta saunuole.
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2011 05 14, 21:42)
Cia jau truksta zodziu...
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 05 14, 23:53)
,
Labai labai mielas... ryskus
Papildyta:
QUOTE(wingaile @ 2011 05 14, 14:55)
,
labas mergaitės , aš trumpam, tik pasirodau ir bėgu , pasakokit kas ne taip, ai tiesa, tortas medutis , dengtas pastilažu
labas mergaitės , aš trumpam, tik pasirodau ir bėgu , pasakokit kas ne taip, ai tiesa, tortas medutis , dengtas pastilažu
Papildyta:
QUOTE(Dianocka @ 2011 05 15, 11:04)
Baisiai grazu
Papildyta:
QUOTE(wavin @ 2011 05 15, 17:58)
Labai labai miela barbe