Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr61

VitMetil, fainuolis torčiukas, ir žmogeliukas superinis gavosi thumbup.gif

strazduks, labai dailios figūrėlės, žuviukas labai patiko wub.gif tik va tos bangelės man užkliuvo, aš gal jų nedaryčiau, arba bandyčiau didesnes padaryti, pvz su kokiu žvaigšdutės antgaliu, arba su aisingu pieščiau, t.y. platesnį brūkšnelį ir paskui su šlapiu temptuku papiešti. g.gif

akvilyte, nežinau,kiek ten bliekų pridėjai, bet tortas superinis bigsmile.gif

Teletabiai pievelėje, snikersas, pastilažas, beze.
user posted image
Atsakyti
Na labai nesijuokit is mano pirmu roziu. Kadangi neturiu zaliu dazu, tai nepasidariau lapeliu blush2.gif
Patarkit kepejeles, kaip uzbaigti puosti torta, noriu uzrasyti 30 ir gal sonus beze apdzibuoti boksteliais? Ka manot? Man krastai nesiziuri g.gif Negraziai uzliejau sokolada blush2.gif
user posted image
Kada gi as tokiu groziu ismoksiu is jusu ax.gif
Papildyta:
Aj, neparasiau, dzibuoti noreciau slapia beze smile.gif
Atsakyti
Labas rytas
Grazus Jusu tortukai, seku tema, patikusiais idejas issisaugau, renku informacija...
Rekute27 Labai gerai issisukai su lapeliais, visai gerai ziurisi
Pasirodau ir as su savo tortuku, kepiau siaip savaitgaliui, mokinuos
Persikinis, saldainiu masyte, rozes MMG tiesiog buvo likusios mases, Lapeliai plikyti- va del ju turiu klausymeli
user posted image
dariau plikytus lapelius is puses normos, bet sudejus miltus toks jausmas, kad miltu per daug, nes man niekaip nesusoko i viena guza, tik isemus is puodo siaip ne taip
susiminke, bet kad susukt i toki plona sliekuti tai niekaip nejo, tai teko kociot ir spaust, bet tokie negrazus man tielapeliai, o jus tokius plonus ir grazius padarot, gal pasakysit kaip, nes as ziurejau pagal pav kur Kibre rodo is virsutines temos 4u.gif
Atsakyti
Naitas musu gelbetoja
NAITAI ateik i pagalba, jau yra daug norinciu prekiu is UK

Jau kuris laikas nerandu as blizganciu tu rutuliuku doh.gif anksciau Santa Marina pirkdavau. Kur jus gal matete??? Rimi, Maxima, IkI. Norfoje ir jau nematau verysad.gif

Ateinu ir as su savo darbeliais.
"Slyvos sokolade" puosta sokoladiniais blyneliais ir pabarstukais.1.8 kg.
user posted image
O sita pavadinau smiltele ax.gif biskvitai pagal @drija, pertepimas girtinele pirmas sluoksnis su graikiskais riesutais, antas su zele gabaliukais.Puostas: salgainiu mases gelytes ir plikyti lapeliai.(Meginau padaryti narcizus lotuliukas.gif )
user posted image
Ir "Narkomanas" puostas slapia beze (pirma karta meginau, visai patiko ir morengiukai gaunasi skanesni nei is paprastos bezes).
user posted image

Papildyta:
QUOTE(airius @ 2011 05 14, 10:52)
o jus tokius plonus ir grazius padarot, gal pasakysit kaip, nes as ziurejau pagal pav kur Kibre rodo is virsutines temos 4u.gif

ir man nesigavo tokie smaili krassciukai kaip Kirbei, o be to turinuko tokio neturiu, tai meginau su viskuo daryti, tai galiausiai paemiau ir isspaudziau su formelemis lapelius, tiesa bedziunat tai jie susitrauke ir skonio visiskai man neturi, tokie plastmasiniai blush2.gif bet ryskus ir gerai foto ir ant torto atrodo
Atsakyti
QUOTE(Reduke27 @ 2011 05 14, 09:10)
kaip uzbaigti puosti torta, noriu uzrasyti 30 ir gal sonus beze apdzibuoti boksteliais? Ka manot? Man krastai nesiziuri  g.gif  Negraziai uzliejau sokolada  blush2.gif 

bet sonai jau kokosu aplipdyti g.gif as turbut padeti taisyciau,sonus lengvai aptepdama šarlote ir uzdengdama arba sausainiukais,ar sokoladukais taip smile.gif
(tortas ne mano smile.gif )
user posted image
skaiciu padaryti galima is pabarstuku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 14 gegužės 2011 - 11:15
sveikos biggrin.gif

na ir grožių pridėjote...ateinu ir ašsu keliais

berniukui futbolistui... norejo su šalikėliu kaip praeitą, bet tartasi buvo per mamą, tai neišsiaiškino už kurią komandą serga vaikas, nes ne vietinis, pas močiutę svečiuose švęs
jogurtinis (šokoladiniai biskvitai, jogurtinis kremas ir žele gabaliukai) 1,4kg, pastilažas
user posted image
snikersas, beze, masytė, lygiai 1kg
user posted image
Atsakyti
[quote=benomama,2011 05 14, 10:49]
Naitas musu gelbetoja
NAITAI ateik i pagalba, jau yra daug norinciu prekiu is UK

Jau kuris laikas nerandu as blizganciu tu rutuliuku doh.gif anksciau Santa Marina pirkdavau. Kur jus gal matete??? Rimi, Maxima, IkI. Norfoje ir jau nematau verysad.gif

grazus tortukai, tu blizganciu rutuliuku ir as neberadau, gerai kad mama dar atsiunte ax.gif
Atsakyti
kažkas klausė dėl formules paskaičiuoti lopeliams, deja tada nepamačiau... įkeliu vėl

FOTBOLO KAMUOLYS

kadangi pazadejau dedu formule ir aprasyma futbolo kamuoliui

jums prireiks skaiciuotuvo, matlankio

visu pirma reikia issimatuoti formos, kurioje kepsite torto biskvitus, krastines ilgi (arba tiesiog apskritimo krastines ilgi, jei pvz kepat meduti). pazymesiu ji x

dabar apskaiciuosim penkiakampiu ir sesiakampiu vienos krastines ilgi

x*2/30= y (krastines ilgis)

buvo duotas 20cm formos pvz jos sienele =64cm

64*2= 128/30= 4.26cm

mano torto forma (16cm) matavau formos sieneles vidine puse

tai skaiciavau taip 49,5*2/30=3.3cm

sesiakampio kampas = 120 laipsniu
penkiakampio= 108 laipsniai

tai nusibreziate ant lapo y ilgio atkarpele (mano atveju 3,3) su matlankiu atmatuojat kampa, vel breziat linija y irtaip kol nubraizysit penkiakampi ir siasiakampi

kad butu tikroviskiau as tuos lopelius ispjovus is mases dar apvedziojau tuo siules imitatorium

pusei kamuolio uzteks 6 juodu penkiakampiu, sesiakampiu daugiau, net neskaiciavau kiek

manau surinkimas aiskus bet prie progos ir ji aprasysiu

ant virsaus uzdedam juoda penkiakampi, aplink vienas prie kito deliojam siasiakampius, gali buti vienas kitas milimetras paklaidos, nes kamuoli gi formuojam is akies , ji svelniai pirstukais nuglostom i reikiama puse

sudejus siasiakampius i tarp ju zemiau atsiradusius tuscius kampukus vel dedam juodus penkiakampius. man patogiau buvo is pradziu atitaikyt sonus i kampus, o po to ikloti ir virsutini kampa. toliau ir vel deliojam sesiakampius kiekviena svelniai paglostydamos...

va ir visas menas, ir uztrunkama daug trumpiau nei gali atrodyt, bent as pastilazu kvadratini torta ilgiau dengiu biggrin.gif

Papildyta:
formule įkėliau ir į viršutinę temą ax.gif tikiuos nesupyksit
Atsakyti
[quote=*saules_zuikutis*,2011 05 14, 12:15]
bet sonai jau kokosu aplipdyti g.gif as turbut padeti taisyciau,sonus lengvai aptepdama šarlote ir uzdengdama arba sausainiukais,ar sokoladukais taip smile.gif

Ta prasme, kad baisiai aplipdyti ar kad nesiziuri tie kokosai? Kaip cia skubiai taisyt, turiu damu pirsteliu, gal jais aplipdyti g.gif Bet tada jau nedzibuoti? doh.gif
Aciu uz kritika, taip jos laukiau 4u.gif
Atsakyti
omnyje turejau,kad kokosu apklijavot,beze kazin ar laikytusi ant ju
Atsakyti
[quote=Reduke27,2011 05 14, 12:38]
[quote=*saules_zuikutis*,2011 05 14, 12:15]

Ta prasme, kad baisiai aplipdyti ar kad nesiziuri tie kokosai? Kaip cia skubiai taisyt, turiu damu pirsteliu, gal jais aplipdyti g.gif Bet tada jau nedzibuoti? doh.gif
Aciu uz kritika, taip jos laukiau 4u.gif
[/quote]
o man tie kokosai nemaišo ax.gif aš aplink gražiai apdzibuočiau bezu ir kad ir baltu šokoladu išpaišyčiau skaičius, o kad rištųsi su kokosiniais šonais tuos skaičiukus irgi kokosu apibarstyčiau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 05 14, 12:48)
omnyje turejau,kad kokosu apklijavot,beze kazin ar laikytusi ant ju

taigi dzibuot ant šokolado galima o kokosą kur liečiasi su kokiu peiliu atsargiai nuvalyt, mažiau vargo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reduke27 @ 2011 05 14, 07:10)
Na labai nesijuokit is mano pirmu roziu. Kadangi neturiu zaliu dazu, tai nepasidariau lapeliu  blush2.gif
Patarkit kepejeles, kaip uzbaigti puosti torta, noriu uzrasyti 30 ir gal sonus beze apdzibuoti boksteliais? Ka manot? Man krastai nesiziuri  g.gif  Negraziai uzliejau sokolada  blush2.gif 

Kada gi as tokiu groziu ismoksiu is jusu  ax.gif
Papildyta:
Aj, neparasiau, dzibuoti noreciau slapia beze  smile.gif

ziurint kam darai, jai savam naudojimui tai as tikrai daugiau nieko nedaryciau tam tortui, viskas jam gerai,nes kuo daugiau taisai tuo blogiaui gaunasi. paprastas naminis torciukas. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2011 05 13, 15:44)

o kalbant apie foto kokybę žiūrėkit:  wub.gif

tortas mano  biggrin.gif  juodas miškas ir medutis  biggrin.gif  gėlyčių suklijuota pusantros orkaitės blėkos  blink.gif  nors tortukas tai nei trijų kg nesvėrė  blink.gif

puiki nuotrauka ir nuostabus tortas, labai zaismingas ir puikiai ziurisi. saunuole Akvilyt esi. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif is karto kopijuoju ideja, jei nesupyksi.
[COLOR=yellow] beje buvau tam puslapi, nuotraukos ispudingos, isryskintos tik tos detales, kurios reikalingos, super.[COLOR=yellow]
Atsakyti