Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr61

nagi imeskit ta nuoroda i Facebooko kepejeles ax.gif smile.gif
Atsakyti
As ir parodysiu kleska, koki padariau, toks netradicinis krikstynu tortas bet drauge prase butinai futbolo kamuolio. doh.gif ( futbolininku seiminele tokia lotuliukas.gif )
rafaelo, pastilazas, grietinele.
user posted image
garsiai is zmogeliuko nesijuokit, nekokia is manes lipdytoja.
Atsakyti
Nepykit, kad ne i tema klausiu, bet gal kas renka uzsakyma is UK parduotuviu? Noriu graziau puosti tortus, o priemoniu neturiu verysad.gif
Ir dabar suku galva, draugo gimtadienis, 30 metu, kaip papuost graziau turit tik kokoso drozliu, beze moku pasidaryt, bet antgaliai didelio skersmens pas mane. Roziu turiu nusilipdzius, bet neturiu lapeliu joms blush2.gif Zodziu geda peleda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Reduke27 @ 2011 05 13, 14:45)
Nepykit, kad ne i tema klausiu, bet gal kas renka uzsakyma is UK parduotuviu? Noriu graziau puosti tortus, o priemoniu neturiu  verysad.gif 
Ir dabar suku galva, draugo gimtadienis, 30 metu, kaip papuost graziau turit tik kokoso drozliu, beze moku pasidaryt, bet antgaliai didelio skersmens pas mane. Roziu turiu nusilipdzius, bet neturiu lapeliu joms  blush2.gif  Zodziu geda peleda  blush2.gif

Man labai staigiai lapeliu reikejo, tai pasidariau is paprasciausios skarbonkes ax.gif issikerpi juostele, islankstai lapeli, o gala suklijuoji momentiniais klijais. Puikiausi lapeliai gaunas biggrin.gif
Atsakyti
Nepykit, kad ne i tema klausiu, bet gal kas renka uzsakyma is UK parduotuviu? Noriu graziau puosti tortus, o priemoniu neturiu  verysad.gif 
Ir dabar suku galva, draugo gimtadienis, 30 metu, kaip papuost graziau turit tik kokoso drozliu, beze moku pasidaryt, bet antgaliai didelio skersmens pas mane. Roziu turiu nusilipdzius, bet neturiu lapeliu joms  blush2.gif  Zodziu geda peleda  blush2.gif

aš pavyzdžiui savo šiam tortui gėles dariau be formelių ax.gif ne visad jos reikalingos smile.gif iš bėdos galima ir be jų išsisukti mirksiukas.gif aš tai tiesiog su peiliu išpjausčiau tuos lapukus smile.gif pasidariau maršmalous saldainių masės ir gavosi kuo puikiausi lapeliai 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 13 gegužės 2011 - 14:17
Sveikutės, Vis negaliu atsigrožėti jūsų tortukais, jie nuostabūs, atimantys žadą. thumbup.gif Štai ir mano paskutinis darbelis.
Medutis, saldainių masė, pastilažas:

user posted image
Atsakyti
gal kas renka uzsakyma is UK parduotuviu?

Sorry, kad tersiu eteri, bet prisijungciau ir as 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2011 05 13, 00:32)
o ten aisingo kringeliukai ar masės?

aisingo doh.gif

QUOTE(zibute77 @ 2011 05 13, 01:25)
ten kaip suprantu pirmas aukstas susideda is dvieju tortu?

is trijų biggrin.gif

QUOTE(k.lapelyte @ 2011 05 13, 07:51)
kokie skoniai buvo,ir dejai kokius padekus,kad nesukristu?

16kg tai labai didelis svoris,idomu kaip atlaike

pirmi du aukštai kavos, paskui morengas su zefyriniu kremu ir viršutiniai du- rafaelo. visi sukštai ant atskirų padėkliukų, visi paremti su pagaliukais.. nenorėdama dėti per daug masės pirmo aukšto viso nedengiau doh.gif tai čia susimoviau.. visi aukštai gražiai nusiėmė o tas vienas liko su sviestiniu kremu lotuliukas.gif ir va į ji biški susmigo, nes padėkliukas sudrejo visas.. pacio susmukimo nesimatė, tik pamačiau nuėmus antrą aukštą... taip kad masės rektų visur biggrin.gif o dėl atlaikymo tai viskas ok.. nusivezėm sėkmingai 200km ax.gif

QUOTE(benomama @ 2011 05 13, 08:02)
turiu klausimuka??? g.gif  situ ziedlapiuku galiukus dazai kiekviena su teptuku??

taip biggrin.gif

ir be formelių galima padaryti pasakiškų grožių mirksiukas.gif

o kalbant apie foto kokybę žiūrėkit: wub.gif

user posted image

user posted image

tortas mano biggrin.gif juodas miškas ir medutis biggrin.gif gėlyčių suklijuota pusantros orkaitės blėkos blink.gif nors tortukas tai nei trijų kg nesvėrė blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 13 gegužės 2011 - 16:45
akvilyte, super fotkes ir toks mielas torciukas
Atsakyti
QUOTE(Aleisaba @ 2011 05 13, 16:37)
Sorry, kad tersiu eteri, bet prisijungciau ir as  4u.gif

as irgi noreciau prisijungti mirksiukas.gif
Atsakyti
AKVILYTE ir as labai laukiau tavo to vestuvinio,nu super,tikrai nuostabiai atrodo,vien jau iveikti svori ,dydi ir kelione kokia misija butu doh.gif: o dar ir koks grazutis thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes hi.gif Gal kas issifruos man klausima del SLAPIOS BEZE? -pirmus du kartu viskas gavosi fantastiskai,o papuosus tortukus kitus pora kartu atsitiko kazkoks nesuprantamas dalykas-issiplaka puikiausiai,laikosi ir puikiausiai,bet papuosus torta ir pastovejus kokia para bezas pasidaro vos ne kaip karamele,kazkokia gumine,kimbanti prie dantu... doh.gif Gal kas sugalvos kodel galetu taip nutikti? g.gif
Atsakyti