nagi imeskit ta nuoroda i Facebooko kepejeles
Nepykit, kad ne i tema klausiu, bet gal kas renka uzsakyma is UK parduotuviu? Noriu graziau puosti tortus, o priemoniu neturiu
Ir dabar suku galva, draugo gimtadienis, 30 metu, kaip papuost graziau turit tik kokoso drozliu, beze moku pasidaryt, bet antgaliai didelio skersmens pas mane. Roziu turiu nusilipdzius, bet neturiu lapeliu joms Zodziu geda peleda
Ir dabar suku galva, draugo gimtadienis, 30 metu, kaip papuost graziau turit tik kokoso drozliu, beze moku pasidaryt, bet antgaliai didelio skersmens pas mane. Roziu turiu nusilipdzius, bet neturiu lapeliu joms Zodziu geda peleda
QUOTE(Reduke27 @ 2011 05 13, 14:45)
Nepykit, kad ne i tema klausiu, bet gal kas renka uzsakyma is UK parduotuviu? Noriu graziau puosti tortus, o priemoniu neturiu
Man labai staigiai lapeliu reikejo, tai pasidariau is paprasciausios skarbonkes issikerpi juostele, islankstai lapeli, o gala suklijuoji momentiniais klijais. Puikiausi lapeliai gaunas
aš pavyzdžiui savo šiam tortui gėles dariau be formelių ne visad jos reikalingos iš bėdos galima ir be jų išsisukti aš tai tiesiog su peiliu išpjausčiau tuos lapukus pasidariau maršmalous saldainių masės ir gavosi kuo puikiausi lapeliai
gal kas renka uzsakyma is UK parduotuviu?
Sorry, kad tersiu eteri, bet prisijungciau ir as
QUOTE(neli @ 2011 05 13, 00:32)
o ten aisingo kringeliukai ar masės?
aisingo
QUOTE(zibute77 @ 2011 05 13, 01:25)
ten kaip suprantu pirmas aukstas susideda is dvieju tortu?
is trijų
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 05 13, 07:51)
kokie skoniai buvo,ir dejai kokius padekus,kad nesukristu?
16kg tai labai didelis svoris,idomu kaip atlaike
16kg tai labai didelis svoris,idomu kaip atlaike
pirmi du aukštai kavos, paskui morengas su zefyriniu kremu ir viršutiniai du- rafaelo. visi sukštai ant atskirų padėkliukų, visi paremti su pagaliukais.. nenorėdama dėti per daug masės pirmo aukšto viso nedengiau tai čia susimoviau.. visi aukštai gražiai nusiėmė o tas vienas liko su sviestiniu kremu ir va į ji biški susmigo, nes padėkliukas sudrejo visas.. pacio susmukimo nesimatė, tik pamačiau nuėmus antrą aukštą... taip kad masės rektų visur o dėl atlaikymo tai viskas ok.. nusivezėm sėkmingai 200km
QUOTE(benomama @ 2011 05 13, 08:02)
turiu klausimuka??? situ ziedlapiuku galiukus dazai kiekviena su teptuku??
taip
ir be formelių galima padaryti pasakiškų grožių
o kalbant apie foto kokybę žiūrėkit:
tortas mano juodas miškas ir medutis gėlyčių suklijuota pusantros orkaitės blėkos nors tortukas tai nei trijų kg nesvėrė
akvilyte, super fotkes ir toks mielas torciukas
QUOTE(Aleisaba @ 2011 05 13, 16:37)
as irgi noreciau prisijungti
AKVILYTE ir as labai laukiau tavo to vestuvinio,nu super,tikrai nuostabiai atrodo,vien jau iveikti svori ,dydi ir kelione kokia misija butu : o dar ir koks grazutis
Sveikutes Gal kas issifruos man klausima del SLAPIOS BEZE? -pirmus du kartu viskas gavosi fantastiskai,o papuosus tortukus kitus pora kartu atsitiko kazkoks nesuprantamas dalykas-issiplaka puikiausiai,laikosi ir puikiausiai,bet papuosus torta ir pastovejus kokia para bezas pasidaro vos ne kaip karamele,kazkokia gumine,kimbanti prie dantu... Gal kas sugalvos kodel galetu taip nutikti?