Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr61

Labas iš ryto 4u.gif
Akvilyte, mano manymu, tai tikrai įspūdingas tortas, o foto kokybė tokia kaip maniškių cool.gif , užtai ir viso tikro grožio nesimato mirksiukas.gif
Atsakyti
koks grazus tortas. kokie skoniai buvo,ir dejai kokius padekus,kad nesukristu? 16kg tai labai didelis svoris,idomu kaip atlaike
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 05 12, 20:48)
šitas tortas užmirštukas  doh.gif  vakar vakare paskambino drauge, sako ryt vakare
o čia vietoj didžiojo vestuvinio atnešu kuklutį tokį  blush2.gif  vyro sesutės kukliai šventei buvo seniau jau...

turiu klausimuka??? g.gif situ ziedlapiuku galiukus dazai kiekviena su teptuku??
Labai kukliai bet sventiskai atrodo :wu

Na torciukai visu tai kataloginiai 4u.gif

@drijos persikinis, geles pastilazas, spalvotas cukrus, kokosai ir lapeliai plikyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 13 gegužės 2011 - 07:03
Akvilyte super tortukai wub.gif esi auksarankė mirksiukas.gif o vestuvinis tikrai įspūdingas cool.gif ir nenuvertink taip savęs schmoll.gif tikrai ne kiekvienas galėtų padaryti tokį didžiulį tortą smile.gif

Migle, dailus lėktuviukas 4u.gif

Neli, wow koks grožis wub.gif labai labai gražu wub.gif

benomama,
puikus tortukas smile.gif tik vienas pastebėjimas - gėlyčių lapelius reiktų dėti arčiau gėlės žiedelio mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos o as pamirsau pasigirti, mano vaikinas ropliuku turnyre laimejo garbinga antraja vieta ir dideli sokoladini medali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2011 05 13, 10:45)
merginos o as pamirsau pasigirti, mano vaikinas ropliuku turnyre laimejo garbinga antraja vieta ir dideli sokoladini medali  biggrin.gif

smile.gif smile.gif smile.gif gal ne cia norejot parasyt, bet sveikinimai thumbup.gif

Akvilyte, prabangiai atrodo tortas thumbup.gif

Asseni, Migle, neli - tobula!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 13 gegužės 2011 - 10:19
kas ten iš tortų kepejėlių pas mane į Facebook'ą įsiprašė hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 05 13, 10:19)
smile.gif smile.gif smile.gif gal ne cia norejot parasyt, bet sveikinimai  thumbup.gif

Akvilyte, prabangiai atrodo tortas  thumbup.gif

Asseni, Migle, neli - tobula!

ups ale rimtai ne i ta tema pataikiau doh.gif blush2.gif Atsiprasau labai....
Skaiciau tai sia tema o norejau parasyti kitoj blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 13, 09:19)

nezinau gal as, paspaudziau antraste ir ismete facebook'a. soriux
Atsakyti
labutis kepijeles 4u.gif norejau paprasyt gal kas kokiu turit minciu gavau uzsakymo ketvirtoku isleistuvem tortuka padaryt varpelio forma.gal kas turit kokiu pavisdeliu ax.gif busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 13, 11:19)

gi aš blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meilikatyte @ 2011 05 13, 12:24)
labutis kepijeles 4u.gif norejau paprasyt gal kas kokiu turit minciu gavau uzsakymo ketvirtoku isleistuvem tortuka padaryt varpelio forma.gal kas turit kokiu pavisdeliu ax.gif busiu labai dekinga 4u.gif

aš turbūt daryčiau arba tokį

user posted image

arba tokį smile.gif

user posted image

QUOTE(adriu @ 2011 05 13, 12:29)

ach tai va kas biggrin.gif
Atsakyti