Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr61

Akvilyte, o kur jusu torciukas, as taip jo laukiau, o gal ka praleidau?
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2011 05 12, 14:22)
Akvilyte, o kur jusu torciukas, as taip jo laukiau, o gal ka praleidau?

aš irgi tyliai stebiu ir laukiu blush2.gif
ir padėklo gaminimo eigos laukiu lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Akvilyte, jeigu nera laiko rasyt - tai ir nerasykit, tik ikelkit mums torta, tada mes kai "pavarysim" - beliks tik skaityti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aga ir as laukiu nesulaukiu...

O torto padekla esu radusi cia ,na bent jau mintis gal tiks...
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 05 12, 14:24)
kaip idomu butu tokios gelytes, su formytem arba ir rankomis lipdytos  g.gif

hmm.. figūrėlėm tai nežinau kaip. Aš bandžiau daryti figūrėles, tai patyriau, kad ta kvietinių miltų plikyta masė, kai būna gumule, sunkiai džiūsta ir gali pradėti pelyti. Tarkim, meškiukas sunkiai džiūtų. Tai gal tada reiktų likti prie lapelių ir kočiojamų gėlių žiedlapių - rožių žiedlapių, lelijų. Ploni ir greit išdžiūsta.

QUOTE(zibute77 @ 2011 05 12, 14:35)
tiesa o ta mase plikytu lapeliu su kuo klijuojasi taip kaip ir cukrine mase, aisingu, ar kazkuo kitu?
dekoju uz atsakyma is anksto. 4u.gif

aha, ji klijavimui pretenzinga. Aš dėjau rožės žiedlapius vieną prie kito, ir iš karto klijavau baltymu. Kadangi iškočiota buvo plonai, tai labai greitai atmirksta iki košės. Todėl reikia labai pamatuoti tepamą drėgmę.

QUOTE(akvilyte @ 2011 05 12, 14:56)
laiko parašyt nerasta, bet šito negalėjau nepakomentuot  wub.gif  nu kokia mielyyyyybė  wub.gif  tikrai kartais genialumas slypi paprastume  wub.gif  super  thumbup.gif

na na, kur tortas? kur sunknelė lens.gif

oi laukėm laukėm mes piršlienės laukėm alc.gif:
Atsakyti
pora mano torčiuku...vienas Rafaelo,kitas su vyšniom ir rududu.....truputis pastilažo,visa kita šlapia beze
user posted image
user posted image
abu tai pačiai mergytei...vienas y namus,kitas darželin
Atsakyti
kirbe wub.gif nerealu wub.gif nukritau iš kart biggrin.gif kaip tą mažą zuikutį padarėt wub.gif nuostabu wub.gif
Atsakyti
Ačiū Naitai už patarimą nieko nevalyti, būčiaus spiritu apipylus drinks_cheers.gif
Nu limpa man prie stalo pastoviai doh.gif , reikėtų to Tuperwaro patiesalo ir rami galva būtų. Pas mane stalas gi blogas cool.gif ir kočėlas cool.gif tongue.gif
Akvilytė taip ir neduoda akims pasidžiaugt verysad.gif
Atsakyti
[quote=kirbe,2011 05 12, 14:12]
pora mano torčiuku...vienas Rafaelo,kitas su vyšniom ir rududu.....truputis pastilažo,visa kita šlapia beze

kaip grazu wub.gif ,o tas zuikutis tiesiog akiu neina nuplesti thumbup.gif . Saunuole...

Papildyta:
QUOTE(Griaustinė @ 2011 05 12, 14:24)
Ačiū Naitai už patarimą nieko nevalyti, būčiaus spiritu apipylus  drinks_cheers.gif
Nu limpa man prie stalo pastoviai  doh.gif , reikėtų to Tuperwaro patiesalo ir rami galva būtų. Pas mane stalas gi blogas  cool.gif  ir kočėlas  cool.gif  tongue.gif
Akvilytė taip ir neduoda akims pasidžiaugt  verysad.gif

Turiu ta patiesala,kimba kartais vistiek prie jo...
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 05 12, 15:12)
pora mano torčiuku...vienas Rafaelo,kitas su vyšniom ir  rududu.....truputis pastilažo,visa kita šlapia beze
abu tai pačiai mergytei...vienas y namus,kitas darželin

wub.gif Neturite foto is sonu? Matosi, kad labai graziai sonai sutvarkyti, bet kai foto is virsaus tokiam amziuj nelabai bepritraukiu... blink.gif

Papildyta:
O cia pirmam tortui virsuje mase ar koks glaistas? g.gif
Atsakyti
kirbe , wub.gif
Atsakyti
Kirbe, nu jau atnesei tikrai nuostabius tortukus, mergyte labai dziaugsis 4u.gif wub.gif
Atsakyti