Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr61

QUOTE(Solen @ 2011 05 12, 09:27)
tortukas 21cm skersmens,saldainiuku imu 20vnt tokio skersmens tortui apdengt,dar mases lieka po apipjovimo...

Dekui, bandysiu pasiskaiciuot
Turiu dar viena klausymeli- ju atsiranda visada kai darai, pasidariau plikytu lapeliu mases is puses porcijos ir tos mases gavosi daug, sakykit kiek tos mases darotes jus ir kiek tie lapeliai gali stoveti padaryti blush2.gif
Atsakyti
neli labai puikus laivas, o piratai piratai- saunuole thumbup.gif
labai grazios rozes pasta222, ju forma labai daili wub.gif
nepamenu kas dare su kityte, bet kruopsciai taip, graziai ziurisi 4u.gif
k.lapelytes tortas su laivu ideja puiki, kopinu. aciu

gal man kas galetu pasakyti kiek laiko gali stoveti cipciuko masyte gelytems daryti, pasidaryciau siandien, o pacias geles kita diena, nes visai laiko neturiu. ji man nesurages i kaula? ar visgi geriau is karto, nes jau ir zeles uzsimerkus turiu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2011 05 12, 13:20)
gal man kas galetu pasakyti kiek laiko gali stoveti cipciuko masyte gelytems daryti, pasidaryciau siandien, o pacias geles kita diena, nes visai laiko neturiu.

esu vieną vienintelį kartą dariusi tą masytę. Tai galiu tik tiek pasakyti - SURAGĖS dar tą pačią dieną. Jos negalima laikyti. Arba paruoši ir darai gėles, arba iš viso neverta ruošti.
Atsakyti
Sveikutės, kažin kaip nuvalyt maršmaloninę šokoladinę masę, nes su teptuku valiau, vistiek tas krakmolas kaip tai įsigėręs. Ar su vandeniu ar su spiritu? g.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2011 05 11, 21:28)
juodas miskas, grietinele, MMG, plikyti lapeliai

pasta222, buvai pas kirbe kursuose? hihihi.gif LABAI gražios rožės. Ir šiaip.. matosi, jog beveik įvaldyta puošimo kremu technika wub.gif

Neli tortai rolleyes.gif visada tokie išbaigti, su milijonu detalių.. fainučiai. Vis dar prisimenu kazino tortą su kortom ir rulete wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Griaustinė @ 2011 05 12, 13:31)
Sveikutės, kažin kaip nuvalyt maršmaloninę šokoladinę masę, nes su teptuku valiau, vistiek tas krakmolas kaip tai įsigėręs. Ar su vandeniu ar su spiritu?  g.gif
Ačiū 4u.gif

Sveikutė 4u.gif kam iš viso tiek krakmolo papilta, kad lieka marios g.gif Na bet nuvalyt tai sunkiai seksis. Geriausia būtų palikti kaip yra, jeigu daugiau teptuku nenusivalo. Bet koks skystis paliks dėmes, prades tirpdinti pačią masę.

Jamam konjako alc.gif:

kai AŠ minkau masytę, pastilažą tai suminkau masę taip, kad galiu kočioti ant stalo beveik nebarsčius krakmolo. Barstau tik tokia dulksna. Masė nei limpa prie stalo, nei trupa. Patirtis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 12 gegužės 2011 - 11:38
QUOTE(naitas @ 2011 05 12, 12:36)

kai AŠ minkau masytę, pastilažą tai suminkau masę taip, kad galiu kočioti ant stalo beveik nebarsčius krakmolo. Barstau tik tokia dulksna. Masė nei limpa prie stalo, nei trupa. Patirtis  mirksiukas.gif

isduokit paslapti kaip taip galima suminkyt blush2.gif g.gif

ir turiu klausimeli kuo galima pakeisti glicerina, nes ten visai normai 15 ml o as galvoju daryt tik koki trecdali nes ir taip manau butu pakankamai sociai, bet nezinau kuo ji keist g.gif schmoll.gif ir ar tiktu gliukozes milteliai, nes tik juos turiu, o ten raso reikia skystos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 05 12, 10:27)
esu vieną vienintelį kartą dariusi tą masytę. Tai galiu tik tiek pasakyti - SURAGĖS dar tą pačią dieną. Jos negalima laikyti. Arba paruoši ir darai gėles, arba iš viso neverta ruošti.

supratau, aciu. as noriu pasibandyti kaip darosi orchidejos, rozes ir kitos geles, bet noriu, kad ta mase nebutu labai jau minksta, nes tuomet laukti reik ilgai kol dziusta, tai galvoju gal tuomet pastilaza lipdymui pasidaryt, kaip jus manot? jis pakankamai greit dziusta.
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 05 12, 13:54)
isduokit paslapti kaip taip galima suminkyt  blush2.gif  g.gif

ir turiu klausimeli kuo galima pakeisti glicerina, nes ten visai normai 15 ml o as galvoju daryt tik koki trecdali nes ir taip manau butu pakankamai sociai, bet nezinau kuo ji keist  g.gif  schmoll.gif  ir ar tiktu gliukozes milteliai, nes tik juos turiu, o ten raso reikia skystos  blush2.gif

dėl tos masės ar pastilažo - tai minkai minkai, kol gaunasi tokia, kad kočiojama jau nelimpa, bet dar ir netrupa. Reikia tikrinti vis.

dėl glicerino. Gliceriną galima pakeisti paprastu aliejumi. Svarbu, kad būtų be skonio ir be kvapo.

jeigu sako, kad dėti skystą gliukozę, vadinas, reikia dėti skystą gliukozę. Tada keiskit dirbtiniu medumi tą skystą gliukozę. Arba išvirkit gerą tirštą cukraus sirupą.

QUOTE(zibute77 @ 2011 05 12, 13:57)
supratau, aciu. as noriu pasibandyti kaip darosi orchidejos, rozes ir kitos geles, bet noriu, kad ta mase nebutu labai jau minksta, nes tuomet laukti reik ilgai kol dziusta, tai galvoju gal tuomet pastilaza lipdymui pasidaryt, kaip jus manot? jis pakankamai greit dziusta.

oi nežinau kaip su tuo pastilažu lipdymui. Pas mane orchidėjos vis dar planuose biggrin.gif Visko turiu joms, išskyrus laiką.
Bet kokiu atveju tokioms gėlėms kaip orchidėjos, rožės, iš dalies kalijos, idealiausiai tiktų cukraus pudros masė, kurioje yra tragakano - masė gautųsi lanksti, super plonai kočiojamai, greitai džiūstanti. Man atrodo, Agu0na buvo įdėjusi receptą.

DAr kilo mintis - pati pigiausia ir paprasciausia mase visokiems geliu bandymams gali buti plikytu lapeliu mase. Puikiausiai kociojasi, galima padaryt norimo plonumo ziedlapius, lapus.. ka tik norit.. produktai visi valgomi,o receptura pigiausia kokia tik gali buti. Negaila nepanaudota ir siuksliadezen mesti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 12 gegužės 2011 - 12:14
QUOTE(naitas @ 2011 05 12, 13:09)
o

DAr kilo mintis - pati pigiausia ir paprasciausia mase visokiems geliu bandymams gali buti plikytu lapeliu mase. Puikiausiai kociojasi, galima padaryt norimo plonumo ziedlapius, lapus.. ka tik norit.. produktai visi valgomi,o receptura pigiausia kokia tik gali buti. Negaila nepanaudota ir siuksliadezen mesti.

kaip idomu butu tokios gelytes, su formytem arba ir rankomis lipdytos g.gif
Atsakyti
aciu Naitai labai, bandysiu tuomet kai laiko bus daugiau ir man. Aguonos lygtais kazkur issisaugojau masytes recepta, reiks pasiieskot, bet jau kita karta. begu i darbus.
tiesa o ta mase plikytu lapeliu su kuo klijuojasi taip kaip ir cukrine mase, aisingu, ar kazkuo kitu?
dekoju uz atsakyma is anksto. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2011 05 11, 17:06)

laiko parašyt nerasta, bet šito negalėjau nepakomentuot wub.gif nu kokia mielyyyyybė wub.gif tikrai kartais genialumas slypi paprastume wub.gif super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2011 05 12, 00:58)
Snikersas, pastilažas, beze, 3,2 kg.

suuper thumbup.gif bigsmile.gif copinu,jeigu galima blush2.gif

pas pastą222 reiks prašytis konsultacijos dėl darbo su antgaliais blush2.gif
Atsakyti