aciu mergaites
miskouoga,labai dailios figureles ir tortas l.grazus
pasta222,graziai su antgaliais padirbeta rozes grazios
k.lapelyte,man irgi uzkliuna detales kurias mergaites jau isvardino,pasistengti siek tiek dar reikia ,o siaip smagu ,kad ne viena torciuka atnesei
Snikersas, pastilažas, beze, 3,2 kg.
Nely.laaaaaaabai grazu ,bet bures as kitaip buciau dariusi,apvalias gal,nes dabar biski tokie kaip priklijuoti
QUOTE(Solen @ 2011 05 11, 17:06)
Labai simpatiskas tortukas, padariau copy , sakykit kokio skersment tortukas ir kiek gr sunaudojot tu saldainuku masei padaryti, aciu
QUOTE(neli @ 2011 05 11, 23:58)
Neli, labai grazus laivas, piratai
QUOTE(kice @ 2011 05 11, 21:38)
man batukai visai grazus- paprasti tokie, bet dailus Man nelabai patinka tortuku apacia.. Man asmeniskai irgi yra labai sunku lyygiai apipjauti mase torto apacioje, todel naudoju visokias gudrybes- dedu aisingo eilute arba priklijuoju mase suispaudu.. Cia priklausonuo to, kiek negraziai padarau - aisingas paslepia tik pati krasciuka, mase-gerokai daugiau
Na juk apsipjaunat mase ne ant torto...(antra auksta), tad sukisat graziai po tortu, ir kartais net nebutina slepti. O pagrazint galima tais teksturiniais neriniais, aisingo "dzibukais", arba rutuliukais, ir kt...
Papildyta:
Pasta, neli labai grazu
QUOTE(neli @ 2011 05 12, 00:58)
Seniai bebuvau užsukusi pas jus... iškilo klausymas, tikiuosi pagelbėsite: darysiu pirmą kartą tortą barbę snikers, tai is kokio kiekio daryti tortą 1,5 normos? Ir gausis netoli 2 kg..?
QUOTE(wavin @ 2011 05 12, 09:00)
Seniai bebuvau užsukusi pas jus... iškilo klausymas, tikiuosi pagelbėsite: darysiu pirmą kartą tortą barbę snikers, tai is kokio kiekio daryti tortą 1,5 normos? Ir gausis netoli 2 kg..?
is vienos normos. ir gausis ~2kg
QUOTE(dailele @ 2011 05 11, 15:37)
Rodau savo pasvilusį pirmą blyną
Balti biskvitai, pertepimas: grietinėlė, varškė, konservuoti persikai. Dengimas pastilažas dengimui pagal Cipciuką, rausvos žvaigždutės likęs nuo velykinio torto pastilažas lipdymui
Balti biskvitai, pertepimas: grietinėlė, varškė, konservuoti persikai. Dengimas pastilažas dengimui pagal Cipciuką, rausvos žvaigždutės likęs nuo velykinio torto pastilažas lipdymui
tikrai labai šauniai pasidarbavote tik gal ne pirmas blynas jei masės liko nuo kažko kito
QUOTE(Solen @ 2011 05 11, 17:06)
"Hello kitty",vaisinis tortas pagal Kirbe,saldainiu mase tiek dengimas, tiek puosimas
super jau žinau kokį tortą kepsiu dukterėčios gimtadieniui tik man katytės kojos nepatinka čia gal bandei padaryti ale pasisukusias jas?
QUOTE(miskouoga @ 2011 05 11, 17:51)
super
ir kaip gerai žiūrisi tortukas ant torto ir ta širdelė
QUOTE(aize @ 2011 05 11, 18:48)
su milteliniais dažais ir sausu teptuku. Pamirkai teptuką į dažus ir dažai jau išdžiūvusias gėlytes. Teptukas turi būti labai minkštas ir geriausia su natūraliais šeriukais
Papildyta:
QUOTE(pasta222 @ 2011 05 11, 20:28)
kokios rožės
Iš mano pusės tai pastabėlė būtų dėl spalvų na man asmeniškai nedera sodriai žalia su tokia labai blyškia žalia
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 05 11, 20:49)
*tortas sturvalas.griliazinis.pastilazas ir blizgalai. svoris 2,5kg
**su gyvomis gelemis (dovana mamai ir tuo paciu isbandziau keik laiko laikysis) pastilazas griliazinis
***krikstynu tortas. nebepamenu skoniu. pastilazas ir aisingas
**su gyvomis gelemis (dovana mamai ir tuo paciu isbandziau keik laiko laikysis) pastilazas griliazinis
***krikstynu tortas. nebepamenu skoniu. pastilazas ir aisingas
* labai negražiai žiūrisi tie sujungimai galėjai šiek tiek kruopščiau ir dar gal laiveliui stiebą reiktų pridėti o šiaip pati idėja labai gera
** man nepatinka torto apačios apdirbimas dabar atrodo tarsi kokia skrybėlė. Gal reikėjo kokių džibukų ar rutuliukų linijos?
*** batukas raištelių norėtųsi ir pritariu jau anksčiau išsakytai nuomonei, kad pėdutės nelygios
Kažkaip atrodo, kad labai skubėjai ir pritrūko šiek tiek laiko tokiom smulkiom detalėm
QUOTE(neli @ 2011 05 12, 00:58)
va čia tai tortas, jei taip galima vadinti šį meno kūrinį na ir sugebėjimai 3D tortams sakyk, kiek laiko užtrukai kol padarei štai šį gražuolį?
QUOTE(airius @ 2011 05 12, 06:43)
Labai simpatiskas tortukas, padariau copy , sakykit kokio skersment tortukas ir kiek gr sunaudojot tu saldainuku masei padaryti, aciu
tortukas 21cm skersmens,saldainiuku imu 20vnt tokio skersmens tortui apdengt,dar mases lieka po apipjovimo...
monikute,kopijavau nuo Asseni torto ir nesigilinau i katytes kojas
neli,ispudingas tortas