Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr61

aciu mergaites smile.gif
miskouoga,labai dailios figureles 4u.gif ir tortas l.grazus 4u.gif
pasta222,graziai su antgaliais padirbeta 4u.gif rozes grazios 4u.gif
k.lapelyte,man irgi uzkliuna detales kurias mergaites jau isvardino,pasistengti siek tiek dar reikia mirksiukas.gif ,o siaip smagu ,kad ne viena torciuka atnesei 4u.gif
Atsakyti
Snikersas, pastilažas, beze, 3,2 kg.
user posted image
Atsakyti
http://www.pakruojo-dvaras.lt/
Atsakyti
Nely.laaaaaaabai grazu wub.gif,bet bures as kitaip buciau dariusi,apvalias gal,nes dabar biski tokie kaip priklijuoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrulyte1975: 12 gegužės 2011 - 06:41
QUOTE(Solen @ 2011 05 11, 17:06)

Labai simpatiskas tortukas, padariau copy ax.gif 4u.gif , sakykit kokio skersment tortukas ir kiek gr sunaudojot tu saldainuku masei padaryti, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2011 05 11, 23:58)

Neli, labai grazus laivas, piratai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2011 05 11, 21:38)
man batukai visai grazus- paprasti tokie, bet dailus smile.gif Man nelabai patinka tortuku apacia.. Man asmeniskai irgi yra labai sunku lyygiai apipjauti mase torto apacioje, todel naudoju visokias gudrybes- dedu aisingo eilute arba priklijuoju mase suispaudu.. Cia priklausonuo to, kiek negraziai padarau - aisingas paslepia tik pati krasciuka, mase-gerokai daugiau biggrin.gif

Na juk apsipjaunat mase ne ant torto...(antra auksta), tad sukisat graziai po tortu, ir kartais net nebutina slepti. O pagrazint galima tais teksturiniais neriniais, aisingo "dzibukais", arba rutuliukais, ir kt...

Papildyta:
Pasta, neli thumbup.gif labai grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2011 05 12, 00:58)

thumbup.gif
Atsakyti
Seniai bebuvau užsukusi pas jus... iškilo klausymas, tikiuosi pagelbėsite: darysiu pirmą kartą tortą barbę snikers, tai is kokio kiekio daryti tortą 1,5 normos? Ir gausis netoli 2 kg..?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wavin: 12 gegužės 2011 - 08:00
QUOTE(wavin @ 2011 05 12, 09:00)
Seniai  bebuvau užsukusi pas jus... iškilo klausymas, tikiuosi pagelbėsite: darysiu pirmą kartą tortą barbę snikers, tai is kokio kiekio daryti tortą 1,5 normos? Ir gausis netoli 2 kg..?

is vienos normos. ir gausis ~2kg
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2011 05 11, 15:37)
Rodau savo pasvilusį pirmą blyną
Balti  biskvitai, pertepimas: grietinėlė, varškė, konservuoti persikai. Dengimas pastilažas dengimui pagal Cipciuką, rausvos žvaigždutės likęs nuo velykinio torto pastilažas lipdymui 

tikrai labai šauniai pasidarbavote 4u.gif tik gal ne pirmas blynas jei masės liko nuo kažko kito hihihi.gif

QUOTE(Solen @ 2011 05 11, 17:06)
"Hello kitty",vaisinis tortas pagal Kirbe,saldainiu mase tiek dengimas, tiek puosimas 

super wub.gif jau žinau kokį tortą kepsiu dukterėčios gimtadieniui blush2.gif tik man katytės kojos nepatinka g.gif čia gal bandei padaryti ale pasisukusias jas?

QUOTE(miskouoga @ 2011 05 11, 17:51)
Mano Upse Deise su Igliu Pigliu. Jogurtinis su vysniom, pastiliazas, beze.

thumbup.gif super
ir kaip gerai žiūrisi tortukas ant torto ir ta širdelė cool.gif

QUOTE(aize @ 2011 05 11, 18:48)

Kaip taip padažyti gėles reikia?

su milteliniais dažais ir sausu teptuku. Pamirkai teptuką į dažus ir dažai jau išdžiūvusias gėlytes. Teptukas turi būti labai minkštas ir geriausia su natūraliais šeriukais 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pasta222 @ 2011 05 11, 20:28)

juodas miskas, grietinele, MMG, plikyti lapeliai

kokios rožės wub.gif
Iš mano pusės tai pastabėlė būtų dėl spalvų blush2.gif na man asmeniškai nedera sodriai žalia su tokia labai blyškia žalia schmoll.gif

QUOTE(k.lapelyte @ 2011 05 11, 20:49)
*tortas sturvalas.griliazinis.pastilazas ir blizgalai. svoris 2,5kg

**su gyvomis gelemis (dovana mamai ax.gif  ir tuo paciu isbandziau keik laiko laikysis) pastilazas griliazinis

***krikstynu tortas. nebepamenu skoniu. pastilazas ir aisingas

* labai negražiai žiūrisi tie sujungimai schmoll.gif galėjai šiek tiek kruopščiau mirksiukas.gif ir dar gal laiveliui stiebą reiktų pridėti g.gif o šiaip pati idėja labai gera thumbup.gif

** man nepatinka torto apačios apdirbimas g.gif dabar atrodo tarsi kokia skrybėlė. Gal reikėjo kokių džibukų ar rutuliukų linijos?

*** batukas raištelių norėtųsi ir pritariu jau anksčiau išsakytai nuomonei, kad pėdutės nelygios ax.gif

Kažkaip atrodo, kad labai skubėjai ir pritrūko šiek tiek laiko tokiom smulkiom detalėm 4u.gif

QUOTE(neli @ 2011 05 12, 00:58)

va čia tai tortas, jei taip galima vadinti šį meno kūrinį cool.gif na ir sugebėjimai 3D tortams thumbup.gif sakyk, kiek laiko užtrukai kol padarei štai šį gražuolį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 12 gegužės 2011 - 08:18
QUOTE(airius @ 2011 05 12, 06:43)
Labai simpatiskas tortukas, padariau copy ax.gif  4u.gif , sakykit kokio skersment tortukas ir kiek gr sunaudojot tu saldainuku masei padaryti, aciu 4u.gif

tortukas 21cm skersmens,saldainiuku imu 20vnt tokio skersmens tortui apdengt,dar mases lieka po apipjovimo...

monikute,kopijavau nuo Asseni torto ir nesigilinau i katytes kojas blush2.gif
neli,ispudingas tortas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solen: 12 gegužės 2011 - 08:29