Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr61

sandrulyte, grazu 4u.gif ,gelytes grazios bigsmile.gif ,o is tos mases gelytes buna kietos ar minkstos g.gif matau pynima darei,ar sunku buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 05 11, 13:02)
Sveikos mergytes. siandienos darbelis: rafaelo svajone,aisingas,pieno milteliu gelytes

močiutė bus labai laiminga gavusi tokį tortą 4u.gif
aš dar būčiau padariusi kuokelius gėlytėms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 11 gegužės 2011 - 12:58
QUOTE(Nova @ 2011 05 09, 09:38)
QUOTE(wingaile @ 2011 05 09, 09:16)

wingale, labai grazi spalva roziu wub.gif smile.gif Dar paklausti noriu, kokiu ismatavimu tortas? ir kiek mazdaug sveria staciakampis?

sitas tortas svere 2,700, smile.gif rozyciu formu neturiu, rankomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 05 11, 13:02)
Sveikos mergytes. siandienos darbelis: rafaelo svajone,aisingas,pieno milteliu gelytes

oho koks gražus pynimėlis thumbup.gif net pasirodė,kad atskirai kaip tinkliukas uždėtas g.gif
Atsakyti
Sveikos
as su prasimu, kaskas buvo ikeles formulia kaip apskaiciuoti lopinelius futbolo kamuoliui neisisaugojau doh.gif o dab nerandu, gal kuri issisaugojot blush2.gif buciau labai dekinga. jau ryt reiks kepti o as vis dar nerandu blush2.gif
Atsakyti
Rodau savo pasvilusį pirmą blyną ax.gif
Balti biskvitai, pertepimas: grietinėlė, varškė, konservuoti persikai. Dengimas pastilažas dengimui pagal Cipciuką, rausvos žvaigždutės likęs nuo velykinio torto pastilažas lipdymui blush2.gif
user posted image

Atsakyti
dailele,jei cia pirmas tai kas bus toliau g.gif lygiai apdengtas thumbup.gif tvarkingas tortukas 4u.gif
rodau savo darbeli...ideja kopijuota nuo Asseni mirksiukas.gif
"Hello kitty",vaisinis tortas pagal Kirbe,saldainiu mase tiek dengimas, tiek puosimas mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2011 05 11, 15:37)
Rodau savo pasvilusį pirmą blyną  ax.gif

kiek matosi is foto,nepasakyciau,kad blynas pasvilo thumbup.gif
QUOTE(Solen @ 2011 05 11, 17:06)
"Hello kitty",

kokia grazi katyte.ir spalvos tokios vasariskos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2011 05 11, 12:19)
sandrulyte, grazu 4u.gif ,gelytes grazios bigsmile.gif ,o is tos mases gelytes buna kietos ar minkstos g.gif matau pynima darei,ar sunku buvo g.gif

Aciu. Gelytes sukieteja,bet kai kandi-minkstos. Pynima dariau pirma kart.ispradziu buvo nesunku,bet kai pradejau apacia pinti,man kaikurie luzineti pradejo.Gal aisinga blogai pasidariau,nzn. Reikes truputeli paeksperimentuoti.

Papildyta:
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 11, 12:58)
močiutė bus labai laiminga gavusi tokį tortą  4u.gif
aš dar būčiau padariusi kuokelius gėlytėms  smile.gif

As dar nemoku ju daryti.Dar daug ko nemoku...Tikiuosi ismoksiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristule05 @ 2011 05 11, 13:30)
oho koks gražus pynimėlis thumbup.gif net pasirodė,kad atskirai kaip tinkliukas uždėtas g.gif

As ir norejau tinkliuka daryti,bet kai kita kart darysiu,tai torto virsus turi buti truputeli platesnis uz apacia,todel si kart ir neisejo,nes aisingas lietesi prie toro,o ir rankos drebejo blush2.gif

Papildyta:
[quote=dailele,2011 05 11, 14:37]
Rodau savo pasvilusį pirmą blyną ax.gif

jei cia tavo pirmas ale 'prisviles",tada taip ir toliau,nes labai graziai lygiai apdengtas thumbup.gif

Papildyta:
[quote=Solen,2011 05 11, 16:06]
dailele,jei cia pirmas tai kas bus toliau g.gif lygiai apdengtas thumbup.gif tvarkingas tortukas 4u.gif
rodau savo darbeli...ideja kopijuota nuo Asseni mirksiukas.gif
"Hello kitty",vaisinis tortas pagal Kirbe,saldainiu mase tiek dengimas, tiek puosimas mirksiukas.gif

Nuostabi katyte wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mano Upse Deise su Igliu Pigliu. Jogurtinis su vysniom, pastiliazas, beze.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2011 05 11, 17:51)
Mano Upse Deise su Igliu Pigliu.

kaip šauniai nulipdyti Upse su Pigliu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2011 05 11, 17:51)
Mano Upse Deise su Igliu Pigliu. Jogurtinis su vysniom, pastiliazas, beze.

labai graziai nulipdyti personazai 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti