Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr61

QUOTE(Bijuna @ 2011 05 10, 11:00)
Tai taip, jei dažai skysti, bet jei "milteliniai" g.gif ar jie spės istirpti?

Tai miltelius gali deti i ka tik nuo puodo nukeltos beze, ji dar bus silta, ir kol plaksi ji atsals ir miltukai istirps 4u.gif
Atsakyti
nu ir saunios jus mergaites tiek visko grazaus cia pridejot .....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GITALE: 10 gegužės 2011 - 10:42
QUOTE(rutyte11 @ 2011 05 10, 11:17)
Tai miltelius gali deti i ka tik nuo puodo nukeltos beze, ji dar bus silta, ir kol plaksi ji atsals ir miltukai istirps  4u.gif

man dar užsifiksavo iš kažkur, kad galima miltelinius dažus ištirpinti truputyje citrinos sulčių ir tada supilti jau į išplaktą šlapią beze rolleyes.gif dar truputį pamaišyti ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 10, 08:40)
*aš tai ir norėdama nieko negalėčiau pasakyti  lotuliukas.gif  dabar pas mane tokia stadija kai aš klausau kitų išminties  rolleyes.gif

** blink.gif

aš irgi dažniausiai skaitau, skaitau..... Bet kaip minėjau dabar atostogos, tai pakalbėjau biggrin.gif

niu ko dabar, ten paslėpta mintis, prašom nepriimti visko pažodžiui mirksiukas.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aize @ 2011 05 10, 12:30)
aš irgi dažniausiai skaitau, skaitau..... Bet kaip minėjau dabar atostogos, tai pakalbėjau biggrin.gif

niu ko dabar, ten paslėpta mintis, prašom nepriimti visko pažodžiui mirksiukas.gif  4u.gif  biggrin.gif

jei atostogos tai tortus reikia kepti, o ne kalbėti laugh.gif

aaaa rolleyes.gif matai kaip biggrin.gif nu gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 10, 14:34)
jei atostogos tai tortus reikia kepti, o ne kalbėti laugh.gif

kepu kepu biggrin.gif pagaliau biskvitas išėjo be kepurės thumbup.gif ale susipjaustė tai negražiai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2011 05 09, 22:22)

g.gif  kazkaip nesupratau jusu minties g.gif . Maniau, kad forumas yra bendras ir visi cia gali bendraut, ir tokie kaip as, kurie tik bando kazka daryt ir tie kas jau (mano akimis) labai gerai tai moka. mirksiukas.gif

žinoma bendras smile.gif , man jau matyt menopauzė per galvą trankos blush2.gif biggrin.gif o dar plius egzaminai artėja tai žmogus ir vaikėt pradedi blink.gif lotuliukas.gif

Daluze77 labai įstrigo tortas su rožėm wub.gif , ir spalva graži ir pačios gėlės , šalia torto matos miltukai buteliuke , kur juos naudojat ax.gif

VitMetil su mašinytėm tortukas gražus , nesu nė vieno kepus kur tiek daug visokų smulkių detalių , tai tik kitų darbais pasidžiaugt belieka wub.gif

RIMVILMA abu be priekaištų uždengti dailiai , bet pirmas tai nuginklavo lotuliukas.gif , nu jokio vulgarumo , iškart šypseną sukėlė thumbup.gif , turbūt antras tortas tokia tematika , kurį mielai valgyčiau , pirmas berods buvo neli su meksikietiška skrybėle , merginos jums tikrai išradingumo tik pavydėt belieka
Atsakyti
RIMVILMA, ogo kokie čia objektai user posted image įspūdingas ir žaismingas tas anas laugh.gif ir (.)(.) geruliai thumbup.gif
VitMetil, gražutis tortukas su meškiuku wub.gif labai puiki papuošimo idėja thumbup.gif copy-paste jei galima blush2.gif tortas su mašiniukais - nuosatbus wub.gif
daluze77, labai gražūs tavo tortukai, ypač su mike pūkuotuku patiko, o koooookia žolytė vešli ir spalvytė labai teisinga tokia wub.gif šokoladinis labai dailutis, barbytė t.p. faina tik galėjo būt kiek aukštėlesnė rolleyes.gif
likta, laaaaaabai dailūs tavo torčiukai wub.gif kooooookios rožytės iš vaisių wub.gif
kirbe, va čia tai aukštasis pilotažas user posted image koooooooooooookios rožės o tas lapų išpaišymas kaip įspūdingai atrodo, skolinuos idėją 4u.gif Komunijos koks fainas ir labai švelnus tortukas wub.gif o šonai išvis apžavėjo user posted image
kice, beprotiškai fantastiškas tortas wub.gif pavyzdinis lygumas ir krimperiavimas, nesikuklink tikrai tavo rožytės laaaaabai gražios wub.gif

QUOTE(*monikute* @ 2011 05 10, 09:40)

monikut, avataristės topsecret.gif irnesakyk.gif

jei kam įdomu žadėtojo a.ž. nesulaukiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 10 gegužės 2011 - 17:22
QUOTE(aize @ 2011 05 10, 17:44)
kepu kepu biggrin.gif pagaliau biskvitas išėjo be kepurės thumbup.gif ale susipjaustė tai negražiai verysad.gif

pasidedi biskvitą ant stalo , tada peiliu apipjauni aplink visą biskvitą , truputį nedaug , kad toks rantukas liktų , imi stipresnį siūlą apjuosi tą rantuką ir trauki siūlo galus vienas prieš kitą , ypač gerai jei kas biskvitą iš viršaus prispaudęs palaiko , tada neslidinėja ir lygiau susipjausto , kol taip neišmokau niekad lygiai nesupjaustydavau , net ir kirbės medutį taip pjaustau visada gaunas vienodai ir kokio nori storio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2011 05 10, 04:20)
lotuliukas.gif  thumbup.gif
o iš ko tas vyriškas daikčiukas padarytas?viduj irgi tortas?nes tooooks nemažas ir kaip jis ten išstovi? doh.gif  lotuliukas.gif

Is tinginio ir kiausiniai atskirai dariau is tinginio lotuliukas.gif ,kai apdengiau torta tada istaciau ta daikciuka 4u.gif visai gerai laikosi
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 05 10, 06:22)
Sveikos mergytes.Diena praleidau,o jau groziu prideta wub.gif  wub.gif  wub.gif .Su meskiuku koks fainas tortas thumbup.gif ,
Likta-rozes nuostabios wub.gif ,kazi kada as taip ismoksiu blush2.gif

Nu tas daikciukas ..... bigsmile.gif Tikrai,o kaip ji taip pastatet ir ar ten tortas yra?

Tiesa mergytes,visada keliu nuotraukas cia per facebooka,bet dabar noriu ikelti nuotraukas to kremo po mase i papuosimu tema be komentaru,kaip man taip padaryti,nes per facebooka nenoriu kelt.

Tai taip tortas ,na as kai dariau truputi bijojau nes toki pirma kart dariau.Tas daikciukas padarytas is tinginio ir labai puikiai laikosi kaip matote.Pirma apdengiau torta o po to ji istaciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RIMVILMA @ 2011 05 10, 21:07)
Is tinginio ir kiausiniai atskirai dariau is tinginio lotuliukas.gif ,kai apdengiau torta tada istaciau ta daikciuka  4u.gif visai gerai laikosi

nu superinis tortas,mat draugės gimtadienis artėja,o ji tokia apie antrą galą mėgstanti pakalbėt,tai jai tiktų lotuliukas.gif bet kaži ar tai man bus įveikiama užduotis doh.gif bet va užsimaniau pabandyti ir bandysiu doh.gif nesigaus stovintis,nors gražiai kabantį pabandysiu padaryt doh.gif
Atsakyti