QUOTE(aize @ 2011 05 09, 18:29)
*Nenori sakyt - nesakyk visai....
**Tai vat, kam lįst į temą, da bangas kokias sukelsi, nuneš pačią tas cunamis Man atostogos, užtat ir įkišau trigrašį savo, maž nenudobs kas
aš jei ko nenoriu sakyt tai tyliu, o ne pradedu ir nepabaigiu nes niu invalidumu kažkaip atsiduoda tada kai nedabaigi.....
**Tai vat, kam lįst į temą, da bangas kokias sukelsi, nuneš pačią tas cunamis Man atostogos, užtat ir įkišau trigrašį savo, maž nenudobs kas
aš jei ko nenoriu sakyt tai tyliu, o ne pradedu ir nepabaigiu nes niu invalidumu kažkaip atsiduoda tada kai nedabaigi.....
*aš tai ir norėdama nieko negalėčiau pasakyti dabar pas mane tokia stadija kai aš klausau kitų išminties
**
QUOTE(VitMetil @ 2011 05 09, 21:01)
nu tik nereikia cia ant jaunu varyti man truputi virs 20 bet nebuvo dar kad neiseitu ( jauciu tuoj prisisnekesiu)
atnesu ir as viena,mamos skirtika atklausiau ( lengvai jai kritikuoti kai net obuoliu pirago kepti nemoka ) iskart perspeju spalvos gavosi ryskesnes bet jau drauge beveik prie duru buvo tai belekaip nufotkinau o ir is muilines nelabai ka ispesti iseina
atnesu ir as viena,mamos skirtika atklausiau ( lengvai jai kritikuoti kai net obuoliu pirago kepti nemoka ) iskart perspeju spalvos gavosi ryskesnes bet jau drauge beveik prie duru buvo tai belekaip nufotkinau o ir is muilines nelabai ka ispesti iseina
o man čia viskas labai gerai su tom spalvom o mašinytės kokios gražios ir nuotaikingos
QUOTE(RIMVILMA @ 2011 05 09, 23:53)
Sveikos mergaites idedu ir as savo darbelius dejau i kita tema mergaites patare deti i papuosimus.Pasikartosiu gal cia vaikuciai nesilanko dedu mergvakario torta prase kad butu su visu aparatu
tikrai geruliai tortukai ir kaip meistriškai išformuoti