Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr61

QUOTE(aize @ 2011 05 09, 18:29)
*Nenori sakyt - nesakyk visai....

**Tai vat, kam lįst į temą, da bangas kokias sukelsi, nuneš pačią tas cunamis unsure.gif Man atostogos, užtat ir įkišau trigrašį savo, maž nenudobs kas unsure.gif 
aš jei ko nenoriu sakyt tai tyliu, o ne pradedu ir nepabaigiu 4u.gif nes niu invalidumu kažkaip atsiduoda tada kai nedabaigi.....

*aš tai ir norėdama nieko negalėčiau pasakyti lotuliukas.gif dabar pas mane tokia stadija kai aš klausau kitų išminties rolleyes.gif

** blink.gif

QUOTE(VitMetil @ 2011 05 09, 21:01)
nu tik nereikia cia ant jaunu varyti  lotuliukas.gif  man truputi virs 20 bet nebuvo dar kad neiseitu ( jauciu tuoj prisisnekesiu)  lotuliukas.gif 

atnesu ir as viena,mamos skirtika atklausiau ( lengvai jai kritikuoti kai net obuoliu pirago kepti nemoka  lotuliukas.gif ) iskart perspeju spalvos gavosi ryskesnes bet jau drauge beveik prie duru buvo  doh.gif  tai belekaip nufotkinau  o ir is muilines nelabai ka ispesti iseina 

o man čia viskas labai gerai su tom spalvom rolleyes.gif o mašinytės kokios gražios ir nuotaikingos wub.gif

QUOTE(RIMVILMA @ 2011 05 09, 23:53)
Sveikos mergaites idedu ir as savo darbelius dejau i kita tema mergaites patare deti i papuosimus.Pasikartosiu gal cia vaikuciai nesilanko dedu mergvakario torta prase kad butu su visu aparatu

tikrai geruliai tortukai thumbup.gif ir kaip meistriškai išformuoti thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas

dėkuj visom kas issake nuomone apie mano masinytes ax.gif

ta daikciuka as jaukitoj temoj nuziurejau sauni ideja manau thumbup.gif nors seip as ne uz tu organu kepimus, bet jai kepciau tai tik toki ax.gif

parodysiu dar viena jau ta i kiema nesiau fotkinti gal geresnes spalvos bus.

rafaelo, pastilazas.
user posted image

as matau daug klaidu, isivaizdavau kad iseis graziau, nu bet kas gavosi ka turiu. laime visi mano tortai draugam. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 05 10, 08:22)

Tiesa mergytes,visada keliu nuotraukas cia per facebooka,bet dabar noriu ikelti nuotraukas to kremo po mase i papuosimu tema be komentaru,kaip man taip padaryti,nes per facebooka nenoriu kelt.

kelk per www.radikal.ru...nukopinsi 3 eilute ir tiesiai po to ykelsi
Atsakyti
QUOTE(VitMetil @ 2011 05 10, 09:51)

parodysiu dar viena jau ta i kiema nesiau fotkinti gal geresnes spalvos bus.

mielas tortukas 4u.gif

Aš būčiau dariusi žodžiais, o ne skaičiais vienetuką smile.gif dabar kažkaip nesižiūri g.gif ir truputį geriau išlyginusi torto viršų, nes šiek tiek celiulitas nori lysti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 10, 09:58)
mielas tortukas  4u.gif

Aš būčiau dariusi žodžiais, o ne skaičiais vienetuką  smile.gif  dabar kažkaip nesižiūri  g.gif ir truputį geriau išlyginusi torto viršų, nes šiek tiek celiulitas nori lysti  4u.gif

aga lenda torta gerai islgyninau bet mase nuploninau labai ,labai bijojau kad neuzteks meskuciui ax.gif nes tortas gan didelis nu tai ir pritaupiau kaip visada doh.gif bet realiai taip ziauriai nesimato blush2.gif
o del vienetuko sutinku , kaskaip galvojau deti didesni bet kad formeles turiu tik tokias , paskuj bandziau is virvutes bet irgi nesiziurejo , tai palikau taip zodziais nepagalvojau parasyti doh.gif ( ko dievas nedave to jau neikratysi man )
Atsakyti
QUOTE(VitMetil @ 2011 05 10, 09:51)
labas rytas

grazus ir traukinukas ir meskutis...tik va tas celiulitas biggrin.gif bet ,kaip ir pati rasei,foto labiau viskas isryskeja,nei yra realiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 05 10, 10:27)
grazus ir traukinukas ir meskutis...tik va tas celiulitas  biggrin.gif  bet ,kaip ir pati rasei,foto labiau viskas isryskeja,nei yra realiai  smile.gif

man irgi taip atrodo drinks_cheers.gif realiai žiūri ir visai gražus tas tortas, o va nufotografuoji ir žiūri, kad celiulitais aplipęs doh.gif
Atsakyti
Mergaites sveikos. Toks kausimukas iškilo g.gif Noriu tortuka apipinti su šlapia beze ir ja nudažyti rudais valgomais dažais. Bet nežinau kuriuo momentu dėti dažus, ar pradedant plakti ar paplakus g.gif, bet tada gal neištirps? O gal kas bandete šlapia beze maišyti su kokiu tirpintu juodu šokoladu, kažin kaip gautusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 05 10, 04:25)
labas rytas 4u.gif  žiūriu labai daug spėjot nuveikti kol kaupiau patirtį užjūry, tortus pagiriu, o kas nemalonu praignoruosiu Jums leidus, nebejuokinga jau... 4u.gif

TKK

Sveika sugryzusi 4u.gif o kokia patirty jai nepaslaptis, gal su tortukais susije bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 05 10, 10:45)
Mergaites sveikos. Toks kausimukas iškilo g.gif  Noriu tortuka apipinti su šlapia beze ir ja nudažyti rudais valgomais dažais. Bet nežinau kuriuo momentu dėti dažus, ar pradedant plakti ar paplakus  g.gif, bet tada gal neištirps? O gal kas bandete šlapia beze maišyti su kokiu tirpintu  juodu šokoladu, kažin kaip gautusi  g.gif

As asmeniskai beze dazau kai ji jau visiskai "gatava" buna, tada tik ipilu dazu ir paplaku su mikseriu, ar saukstu ismaisau
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2011 05 10, 09:54)
As asmeniskai beze dazau kai ji jau visiskai "gatava" buna, tada tik ipilu dazu ir paplaku su mikseriu, ar saukstu ismaisau

Tai taip, jei dažai skysti, bet jei "milteliniai" g.gif ar jie spės istirpti?
Atsakyti
Sveikutės. Manęs paprašė iškepti tortą, bet nenumanau kiek galiu paprašyti pinigėlių už jo padarymą . kepsiu medaus tortą (Cipciuko), dengsiu saldainių mase , ant viršaus bus kelios pastilažo figurėlės ( nesudėtingos. Žuviukas Nemo ir kriauklelės). Gal galite parašyti į AŽ kiek tokio tortuko kaina pvz. 1 kg gali būti. Nesinori žmogaus apgauti bet ir savęs nuskriausti blush2.gif Už produktus pasiskaičiuoti galiu pati, bet visai neįsivaizduoju kiek gali kainuoti su darbu.

Ačiū iš anksto smile.gif
Atsakyti