Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr61

QUOTE(*monikute* @ 2011 05 09, 15:47)
na pasiduoti irgi nereiktų  4u.gif parodykit kokį tortuką  bigsmile.gif  gal kokių pastabėlių kils  ax.gif

Butinai pasirodysiu, kai matysiu pati, kad yra apie ka kalbet, ka kritikuot. Bus dabar baliu, tai turesiu sansu pasimokyt lotuliukas.gif

QUOTE(linette @ 2011 05 09, 16:36)
drinks_cheers.gif  auksinė mintis  lotuliukas.gif , jei nesi durnas kur yr tavo vieta šitam forume greit supranti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

g.gif kazkaip nesupratau jusu minties g.gif . Maniau, kad forumas yra bendras ir visi cia gali bendraut, ir tokie kaip as, kurie tik bando kazka daryt ir tie kas jau (mano akimis) labai gerai tai moka. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 05 09, 22:22)
bent jau po tortu raso,kad grietinele smile.gif

Mano kompiuteris po tuo tortu nieko neraso..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleisaba @ 2011 05 09, 19:04)
Norejau paklausti is kokio kremo zolyte po meskioku padaryta? smile.gif

aciu visoms uz ivertinima,na nezinau as tikrai nerasiau nieko po tortu kad is grietineles,Keno kur jus tai matot?Pamirsau is viso parasyti : su meskiu- medaus tortas,zolyte sviestinis kremas,barbe-medaus tortas puostas sviestiniu kremu,sokoladinis-balti biskvitai su sokoladiniu kremu ,rozes is pastilazo
Atsakyti
Sveikos mergaites idedu ir as savo darbelius dejau i kita tema mergaites patare deti i papuosimus.Pasikartosiu gal cia vaikuciai nesilanko dedu mergvakario torta prase kad butu su visu aparatu lotuliukas.gif tai stengiausi padaryti su juoko gaidele.Gal kam reikes pasigaudyti minciu ,gal kam prireiks.Ir kitas taip pat is panasios temos smile.gif
SALDAINIU MASE DENGTI ABU.VIDUS MERGVAKARIO TORTO KARAMELINIS.PAPUKU VIENAS KARAMELINIS KITAS BANANINIS.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2011 05 08, 12:39)
Na mergaites pasakykit, dariau saldainiu masyte pirma kart -rodos viskas ok, bet kai siandien pradejau kocioti ji man tokia gumine ... kiek iskocioju tiek atgal  doh.gif  galiausiai iveikiau bet finalas ne koks-perstora, nepaslanki ir siaip perkieta gavos-sakyciau pudros per daug bet ir taip manau kad tikrai nedaug sunaudojau ax.gif  kame reikalas?

Na zinok man tai patinka ta mase.Siaip ji man visada kaip gumine gaunasi tik kai isimu is saldytuvo visada paminkau su rankomis kol ji suminksteja ir labai liuks.Ir kociok ant krakmolo super
Papildyta:
QUOTE(@adrij@ @ 2011 05 08, 11:44)
benomama , gražūs darbai  wub.gif .

Atnešu paskutinį tortuką ir atsisveikinsiu , tik  užsuksiu atsakyti į klausymus , jei tokių kils  smile.gif .

Vazonėlis ( o gal ir vazonas , nes nemažai kg.)

Žozefina , pastilažas , cukrinės gėlės , plikyti lapeliai .

user posted image

Kaip tos tulpes darosi,butent sitos su plikytais lapeliais kiek ieskau kitokiu randu o tu ne .Na man net silpna nuo ju grozio aijajai grozis
Atsakyti
QUOTE(RIMVILMA @ 2011 05 09, 23:53)
Sveikos mergaites idedu ir as savo darbelius dejau i kita tema mergaites patare deti i papuosimus.Pasikartosiu gal cia vaikuciai nesilanko dedu mergvakario torta prase kad butu su visu aparatu lotuliukas.gif tai stengiausi padaryti su juoko gaidele.Gal kam reikes pasigaudyti minciu ,gal kam prireiks.Ir kitas taip pat is panasios temos smile.gif
SALDAINIU MASE DENGTI ABU.VIDUS MERGVAKARIO TORTO KARAMELINIS.PAPUKU VIENAS KARAMELINIS KITAS BANANINIS.

lotuliukas.gif thumbup.gif
o iš ko tas vyriškas daikčiukas padarytas?viduj irgi tortas?nes tooooks nemažas ir kaip jis ten išstovi? doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif žiūriu labai daug spėjot nuveikti kol kaupiau patirtį užjūry, tortus pagiriu, o kas nemalonu praignoruosiu Jums leidus, nebejuokinga jau... 4u.gif

TKK
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 05 10, 07:25)
labas rytas 4u.gif  žiūriu labai daug spėjot nuveikti kol kaupiau patirtį užjūry, tortus pagiriu, o kas nemalonu praignoruosiu Jums leidus, nebejuokinga jau... 4u.gif

TKK

patirtį kaupti visada reikia thumbup.gif o mes iš jūsų auksarankių patirties semiamės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daluze77 @ 2011 05 09, 23:30)
aciu visoms uz ivertinima,na nezinau as tikrai nerasiau nieko po tortu kad is grietineles,Keno kur jus tai matot?Pamirsau is viso parasyti : su meskiu- medaus tortas,zolyte sviestinis kremas,barbe-medaus tortas puostas sviestiniu kremu,sokoladinis-balti biskvitai su sokoladiniu kremu ,rozes is pastilazo

LABAI PERSIPRASAU notworthy.gif NE I TA TORTA PAZIUREJAU,TEN BUVO VETMITEL ZOLYTE(JEI GERAI NICA PARASIAU) doh.gif
Atsakyti
labas rytuka
RIMVILMA-geruliai torčiukai.... lotuliukas.gif
Atsakyti
likta,grazuciai meskuciai,grazios rozes smile.gif
daluze,grazu,ypac mike bigsmile.gif
VitMeti,spalvos neryskios,bet pats tortukas grazus 4u.gif
RIMVILMA, thumbup.gif ka cia ir bepridursi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 10 gegužės 2011 - 08:15
Sveikos mergytes.Diena praleidau,o jau groziu prideta wub.gif wub.gif wub.gif .Su meskiuku koks fainas tortas thumbup.gif ,
Likta-rozes nuostabios wub.gif ,kazi kada as taip ismoksiu blush2.gif

Nu tas daikciukas ..... bigsmile.gif Tikrai,o kaip ji taip pastatet ir ar ten tortas yra?

Tiesa mergytes,visada keliu nuotraukas cia per facebooka,bet dabar noriu ikelti nuotraukas to kremo po mase i papuosimu tema be komentaru,kaip man taip padaryti,nes per facebooka nenoriu kelt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrulyte1975: 10 gegužės 2011 - 08:24