Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr61

QUOTE(kice @ 2011 05 09, 18:12)
    Nuo to laiko nebeperku jokiu receptu knygu, jokiuzurnalu -

oo, prisiminiau, kaip as kepiau Juodaji miska is grazios knygutes, pirktos Rimi.. didesnio fiasko nebuvau patyrus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 09, 15:28)
aš dar pridursiu, kad ne visi receptai būna tikslūs 100 procentų  mirksiukas.gif  kai kas nutylima, kai kas neparašoma tiksliai proporcijų  4u.gif  na  bet juk tai normalu. Šiais laikais informacija kainuoja ir tas kas gyvena iš to tą kuo puikiausiai žino  smile.gif
Aš tai jau nebekreipiu dėmesio į tokius dalykus ir labai džiaugiuosi ir vertinu tuos žmones, kurie pasidalina informacija  4u.gif

Nenori sakyt - nesakyk visai....
Tai vat, kam lįst į temą, da bangas kokias sukelsi, nuneš pačią tas cunamis unsure.gif Man atostogos, užtat ir įkišau trigrašį savo, maž nenudobs kas unsure.gif lotuliukas.gif

QUOTE(akvilyte @ 2011 05 09, 15:29)
kai bobinčius  bigsmile.gif  vel žiūriu bytva box.gif:

suknelę siūt mašinoj pabaigiau ir vidury autostrados persirengiau  lotuliukas.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(naitas @ 2011 05 09, 15:54)
man tai mama yra sakiusi, kad gerų receptų niekas neišduoda  biggrin.gif
nea, čia yra tokis virtualaus gyvenimo BOBUŠIMOS FAKTORIUS laugh.gif

aš jei ko nenoriu sakyt tai tyliu, o ne pradedu ir nepabaigiu 4u.gif nes niu invalidumu kažkaip atsiduoda tada kai nedabaigi.....
thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
@adrija@-geros jums keliones ir linksmai praleiskit laika,gero laiko pamokose ir aisku tobulejimo,jus labai maloni ir tai matosi jusu darbuose 4u.gif

ir kaip ten sako - sunys loja-karavanas eina smile.gif
Atsakyti
pasirodysiu ir as savaitgalio darbus

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daluze77: 09 gegužės 2011 - 19:56
Daluze77, oi koks grazus tortukas wub.gif meskutids tikra kopija, o zolyte bent mano akei - ideali thumbup.gif
Atsakyti
Daluze77 tas pirmas smaklyzius man labai saunus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2011 05 09, 17:12)
o as papriestarausiu del receptu: kiek kepdavau tortus, pyragus is knygu, zurnalu -gaudavosi snipstas.. O is SM - visi receptai puikus, viskas pavyksta smile.gif
    Nuo to laiko nebeperku jokiu receptu knygu, jokiuzurnalu - tik stengiuosi speti kopijuoti receptus is SM wink.gif
  Metu man senai nebe 20, tai gal bendra gyvenimo patirtis leidzia naudotis siais receptais be klaidu biggrin.gif

nu tik nereikia cia ant jaunu varyti lotuliukas.gif man truputi virs 20 bet nebuvo dar kad neiseitu ( jauciu tuoj prisisnekesiu) lotuliukas.gif

atnesu ir as viena,mamos skirtika atklausiau ( lengvai jai kritikuoti kai net obuoliu pirago kepti nemoka lotuliukas.gif ) iskart perspeju spalvos gavosi ryskesnes bet jau drauge beveik prie duru buvo doh.gif tai belekaip nufotkinau blush2.gif o ir is muilines nelabai ka ispesti iseina ax.gif

user posted image
medutis, trupinukai, pastilazas, grietinele.
aisku nekokie mano tortai, bet kadangi temas perskaiciau nuo pradzios , tai vis save raminu , kad ir daugelio mergaiciu tortai iskarto nuostabus nebuvo. dar turiu daug laiko tobuleti.
Atsakyti
VitMetil tortukas labai dailus ,masinytes labai linksmos na spalvytes galetu buti siek tiek ryskesnes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 05 09, 17:57)
Likta,dailus tortai...su meškiukais toks paprtastutis,bet mielas,o rožes ir cukrines ir iš obuoliu labai jau gražios......

Ačiū hi.gif
Atsakyti
daluze77 tikrai visi puikūs tortai, meškiukas tai kaip tikras, tikrai labai gražus.
VitMetil gražus tortukas. aš kai trupiniais nemoku puošt tai man pavydu smile.gif ir man spalvų gal ryškesnių norėtųsi, bet šiaip viskas gerai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(daluze77 @ 2011 05 09, 20:32)
pasirodysiu ir as savaitgalio darbus

Norejau paklausti is kokio kremo zolyte po meskioku padaryta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleisaba @ 2011 05 09, 22:04)
Norejau paklausti is kokio kremo zolyte po meskioku padaryta? smile.gif

bent jau po tortu raso,kad grietinele smile.gif
Atsakyti