Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr61

QUOTE(Aleisaba @ 2011 05 09, 15:19)
Butu didelis ACIU is anksto  notworthy.gif O beze tai cia tas "einamas", t.y. slapias, ar tas, kurio net rankos nekyla daryt?  wacko.gif

čia butent šlapias.....nors aš draugauju ir su tuo baisiu...... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2011 05 09, 12:01)
naudoju tik pastilaza smile.gif Cia man atrodo kad pavyke geles:

p.s. susikuklinau.. toli mano gelem ar iki tobulumo, oi toli..

Labai pavyke thumbup.gif , ir visas tortukas toks lygus , raidės labai gražiai išimtos , o ant tų spygliukų , tik užmetus žvilgsnį , pamaniau , kad žvakutės blush2.gif .

benomama malonu , kad patarimai praverčia smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 09 gegužės 2011 - 15:24
QUOTE(aize @ 2011 05 09, 15:56)

Visa perskaityta, bet kai duotas sausas receptas, ne visada ir gaunąsi doh.gif Pvz. kaip porą kartų išmečiau dengimo pastiliažą, nes velnias nesikočiojo visai, o pasirodo tereikėjo palaikyt bent valandą (ko recepte nėra parašyta) ir tik tada su juo dirbt. Žodžiu atsibodę klausimai žinančiai yra tamsus miškas nežinančiai ir apie tai dažnai nepagalvojama 4u.gif

aš dar pridursiu, kad ne visi receptai būna tikslūs 100 procentų mirksiukas.gif kai kas nutylima, kai kas neparašoma tiksliai proporcijų 4u.gif na bet juk tai normalu. Šiais laikais informacija kainuoja ir tas kas gyvena iš to tą kuo puikiausiai žino smile.gif
Aš tai jau nebekreipiu dėmesio į tokius dalykus ir labai džiaugiuosi ir vertinu tuos žmones, kurie pasidalina informacija 4u.gif

QUOTE(kirbe @ 2011 05 09, 16:08)
.....tikriausiai aišku,kad niekas neaišku..... blush2.gif  blush-anim-cl.gif2:reiktu pamatyti,nes nemoku kitaip paaiškint.....
nežinau ar yra kur medžiagos...ko gero youtubej turetu buti,bet aš neturiu...jeigu surasiu kur netyčia-ymesiu....

tokiu atveju reik filmuotos medžiagos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 09 gegužės 2011 - 15:31
kai bobinčius bigsmile.gif vel žiūriu bytva box.gif: aš tai patylėsiu, nors tikrai norėčiau pasisakyt.. bet tiek to irnesakyk.gif visi mes lygūs ir nereikia čia kažkam jaustis lygesniu už kitą....

o tortai tai vieni už kitą gražesni wub.gif

QUOTE(*monikute* @ 2011 05 09, 14:36)
Akvilyte, : ar gyva dar

negyva lotuliukas.gif doh.gif doh.gif
tokio pravalo su tortu dar nesu turėjus sad.gif negaliu patikėt kad taip susimoviau verysad.gif na bet niekas neiko blogo nepasakė smile.gif svarbu skanu buvo biggrin.gif nuvežėm saugiai bigsmile.gif
keletą niuansu veliau papasakosiu jei domins... eisiu bandyt nuotraukų ieškot vakare.. nes nusifotkint nebespėjau doh.gif suknelę siūt mašinoj pabaigiau ir vidury autostrados persirengiau lotuliukas.gif o morenginis ale jaunyste man žiauriai patiko thumbup.gif ir dabar dar katik skambijo jaunosios tevas (del jo aš ta skoni ir dariau) ir sake kad valgo pacio skaniausio torto paskutiniu strupinisu.. nezinojo kuri ten auksta, bet paskui issiaiskinau kad ta morengini smile.gif itai vadinas man pavyko.. o jo zmona sake kad via labiau panasus i kazkoki senu laiku torta "vakaras" kuris buvo ju vestuvese... zodziu labai dizaugiuos kad visiem tiko ir patiko smile.gif zodziu visi 16kg sprogo... niekam net namo neįdėjo lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 05 09, 16:29)

negyva  lotuliukas.gif  doh.gif  doh.gif
tokio pravalo su tortu dar nesu turėjus sad.gif negaliu patikėt kad taip susimoviau  verysad.gif na bet niekas neiko blogo nepasakė smile.gif svarbu skanu buvo  biggrin.gif  nuvežėm saugiai  bigsmile.gif
keletą niuansu veliau papasakosiu jei domins...  eisiu bandyt nuotraukų ieškot vakare.. nes nusifotkint nebespėjau  doh.gif  suknelę siūt mašinoj pabaigiau ir vidury autostrados persirengiau  lotuliukas.gif  o morenginis ale jaunyste man žiauriai patiko  thumbup.gif  ir dabar dar katik skambijo jaunosios tevas (del jo aš ta skoni ir dariau) ir sake kad valgo pacio  skaniausio torto paskutiniu strupinisu.. nezinojo kuri ten auksta, bet paskui issiaiskinau kad ta morengini smile.gif itai vadinas man pavyko.. o jo zmona sake kad via labiau panasus i kazkoki senu laiku torta "vakaras" kuris buvo ju vestuvese... zodziu labai dizaugiuos kad visiem tiko ir patiko smile.gif zodziu visi 16kg sprogo... niekam net namo neįdėjo  lotuliukas.gif

o vaikyti biggrin.gif
na tai lauksim išsamaus pasakojimo ir foto lens.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 05 09, 15:08)
pabandysiu paaiškint...torto šonai aptepti baltu beze kremu...toliau iš melsvos beze uždeti tokie nedideli dzibukai...tada su plonu antgaliuku, arba aš darau tiesiog per sviestinio popieriaus tutele,nuo vieno dzibuko iki kito vedam tokius siuliukus......ir taip viena eile visa torta sudzibuojam ir nutiesiam šniurelius,o tada y tarpus vel dzibukus ir vel nuo vieno dzibuko iki kito tiesiam siuliukus,jie persipina su pirmaisiais ir gaunasi toks raštas.....tikriausiai aišku,kad niekas neaišku..... blush2.gif  blush-anim-cl.gif2:reiktu pamatyti,nes nemoku kitaip paaiškint.....

nus jei jūs nieko prieš, kopinsiu torčiuką kaip pavyzdį. blush2.gif

O medžiagą kažką panašaus, kai parašėt, būsiu mačius kažkuriam rusaičių forume.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2011 05 09, 15:30)
As irgi nemegstu, bet kartais man jos reikia. Buvau idejus cia pora savo torciuku, bet sulaukiau tik pora komentaru apie nuotraukas lotuliukas.gif , o del pacio papuosimo nieko (kritikos tuo labiau), tai daugiau neberodau. Turbut nebuvo ka kritikuot lotuliukas.gif  Manau, kad kritika daug geriau negu nieko. ax.gif

drinks_cheers.gif auksinė mintis lotuliukas.gif , jei nesi durnas kur yr tavo vieta šitam forume greit supranti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 09, 17:28)
aš dar pridursiu, kad ne visi receptai būna tikslūs 100 procentų  mirksiukas.gif

man tai mama yra sakiusi, kad gerų receptų niekas neišduoda biggrin.gif

QUOTE(akvilyte @ 2011 05 09, 17:29)
kai bobinčius  bigsmile.gif  vel žiūriu bytva box.gif:

nea, čia yra tokis virtualaus gyvenimo BOBUŠIMOS FAKTORIUS laugh.gif

lauksim tęsinio iš vestuvių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 05 09, 16:54)
man tai mama yra sakiusi, kad gerų receptų niekas neišduoda  biggrin.gif

kas tiesa tas ne melas biggrin.gif
Atsakyti
o as papriestarausiu del receptu: kiek kepdavau tortus, pyragus is knygu, zurnalu -gaudavosi snipstas.. O is SM - visi receptai puikus, viskas pavyksta smile.gif
Nuo to laiko nebeperku jokiu receptu knygu, jokiuzurnalu - tik stengiuosi speti kopijuoti receptus is SM wink.gif
Metu man senai nebe 20, tai gal bendra gyvenimo patirtis leidzia naudotis siais receptais be klaidu biggrin.gif
Atsakyti
Akvilyte, ui laukiam tavo tortuko ir pasakojimo bigsmile.gif

Dar labai istrigo tortas su gulbem wub.gif ir Kirbes tas kur sonai tokie grazus, man kaip aukstoji matematika doh.gif kaip tie siuliukai nenutruksta blink.gif
Atsakyti
Likta,dailus tortai...su meškiukais toks paprtastutis,bet mielas,o rožes ir cukrines ir iš obuoliu labai jau gražios......
Atsakyti