Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr61

QUOTE(aize @ 2011 05 09, 14:51)
Aš kadangi kritikos nemėgstu, tai labai nesiviešinu blush2.gif O jei kritikos reikia, yra kas ir pakritikuoja, man to užtenka cool.gif

As irgi nemegstu, bet kartais man jos reikia. Buvau idejus cia pora savo torciuku, bet sulaukiau tik pora komentaru apie nuotraukas lotuliukas.gif , o del pacio papuosimo nieko (kritikos tuo labiau), tai daugiau neberodau. Turbut nebuvo ka kritikuot lotuliukas.gif Manau, kad kritika daug geriau negu nieko. ax.gif

Labai grazus torciukai. Nemanau kad girti yra blogai. Jei man grazu, tai giriu. mirksiukas.gif

Geros dienos visiems 4u.gif Toks nuostabus oras wub.gif

O man neatidaro antros nuorodos kuri idejo Asseni, tai negaliu prabalsuot uz ta torta, unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2011 05 09, 15:27)
  Kokiu būdu sukryžiavot tas spalvas šonuose?  blush2.gif (žinau, kad kryžiavimo, bet gal kaip nors detaliau....  blush2.gif  blush2.gif )...

Aha, mane tas kryziavimas irgi domina rolleyes.gif Itariu, kad nera taip paprasta, kaip atrodo g.gif Gal kur yra vaizdines medziagos, kuriose tokie triukai daromi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(michele @ 2011 05 09, 14:46)
Taip ir yra tokios znypliukes, as tai jas is ebay parsisiunciau atrodo taip  angliskai vadinasi gan juokingai smile.gif Curve Crimper , bet viena karta bandziau daryti ne taip lengva kaip atrodo daug praktikos reikia kad lygiai padarytum ir dengimo mases nesugadintum smile.gif

aš porą kartų darius, tai pirmas kartas sudėtingas buvo smile.gif kiti lengviau smile.gif) tam psl sal2.lt ar kaip ten yra tu dalykėlių

kice tavo tortas liuks atrodo, apdegimas idealus. tikrai neturiu prie ko kabinėtis smile.gif
kirbės kaip visada smile.gif tos rožės.... ir komunijos aišku puikus. aš tik gal prie skaičiau 50 nebūčiau lapelių paišius ant viršaus. bet čia jau nebe kritika, čia jau kiekvieno nuomonė, kas jam gražiau smile.gif bet taip tai liuks tortai 4u.gif
Atsakyti
jo..kirbes rozes mane uzmuse biggrin.gif Nuostabus grozis.. Daugybe kartu bandziau jas daryti - bet dievo neduota.. blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2011 05 09, 15:30)
As irgi nemegstu, bet kartais man jos reikia. Buvau idejus cia pora savo torciuku, bet sulaukiau tik pora komentaru apie nuotraukas lotuliukas.gif , o del pacio papuosimo nieko (kritikos tuo labiau), tai daugiau neberodau. Turbut nebuvo ka kritikuot lotuliukas.gif  Manau, kad kritika daug geriau negu nieko. ax.gif

Labai grazus torciukai. Nemanau kad girti yra blogai. Jei man grazu, tai giriu. mirksiukas.gif

na pasiduoti irgi nereiktų 4u.gif parodykit kokį tortuką bigsmile.gif gal kokių pastabėlių kils ax.gif

aš irgi nemanau, kad pagirti yra blogai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 09, 14:17)
jo, su jom tikrai reikia mokėti dirbti dry.gif aš tai galvoju gal per ploną masę darau, nes man, jau kiek kartų esu bandžiusi,  visad masė suplyšdavo  doh.gif 

Tiesiog naujoms mergaitėms reiktų truputį atidžiau pasistudijuoti pirmą papuošimų temą  mirksiukas.gif  neuždavinėti tų pačių klausimų kas keli puslapiai  ax.gif 

aš ant plonos maės bandžiau, tai jei noriu kad neplyštų, ne taip ryškiai ir tas kraštelis išeina.

Visa perskaityta, bet kai duotas sausas receptas, ne visada ir gaunąsi doh.gif Pvz. kaip porą kartų išmečiau dengimo pastiliažą, nes velnias nesikočiojo visai, o pasirodo tereikėjo palaikyt bent valandą (ko recepte nėra parašyta) ir tik tada su juo dirbt. Žodžiu atsibodę klausimai žinančiai yra tamsus miškas nežinančiai ir apie tai dažnai nepagalvojama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2011 05 09, 14:27)
Viešpatie aukštielninkas swoon.gif  labai jaukus tortas  wub.gif  trūkumų nesakysiu, bo neįmatau, o jei įmatau, nesuprantu lens.gif  Kokiu būdu sukryžiavot tas spalvas šonuose?  blush2.gif (žinau, kad kryžiavimo, bet gal kaip nors detaliau....  blush2.gif  blush2.gif )...

pabandysiu paaiškint...torto šonai aptepti baltu beze kremu...toliau iš melsvos beze uždeti tokie nedideli dzibukai...tada su plonu antgaliuku, arba aš darau tiesiog per sviestinio popieriaus tutele,nuo vieno dzibuko iki kito vedam tokius siuliukus......ir taip viena eile visa torta sudzibuojam ir nutiesiam šniurelius,o tada y tarpus vel dzibukus ir vel nuo vieno dzibuko iki kito tiesiam siuliukus,jie persipina su pirmaisiais ir gaunasi toks raštas.....tikriausiai aišku,kad niekas neaišku..... blush2.gif blush-anim-cl.gif2:reiktu pamatyti,nes nemoku kitaip paaiškint.....

QUOTE(Aleisaba @ 2011 05 09, 14:31)
Aha, mane tas kryziavimas irgi domina  rolleyes.gif  Itariu, kad nera taip paprasta, kaip atrodo  g.gif  Gal kur yra vaizdines medziagos, kuriose tokie triukai daromi?  4u.gif

nežinau ar yra kur medžiagos...ko gero youtubej turetu buti,bet aš neturiu...jeigu surasiu kur netyčia-ymesiu....
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2011 05 08, 13:52)
Benomama, gražūs torčiukai thumbup.gif marškinukai superiniai bigsmile.gif tik aš gal raides rašyčiau vienodai, t.y. arba lygiai, arba žemyn lipančias visas. g.gif ir kitam torte žodžio "gimtadieniu" pasistengčiau nekelti, t.y. padaryčiau ilgesnę juostelę, gal net kokį šalikėlį, galima permesti kiek per šoną marškinukų ir užrašyti.

thumbup.gif as sedejau, ziurejau i tuos baltinukus ir man kazko truko, tai sumasciau dar uzrasa parasyti, tik raides didokos pas mane, todel ir paskiemenavau mirksiukas.gif dar tik mokinuosi su raidemis dirbti blush2.gif ateityje pasitaisysiu. O del biusto tai manyciau per maza padariau tai teko issisukineti is padeties ir ismetyti raideles doh.gif bet kol kas dar uzsakove neatsiliepe, tai nzn net atsiliepimu g.gif tikiuosi vyras liko patenkintas lotuliukas.gif

@drij@ is ko mokausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Rutele - paskutinis tai cia savaitgalio paskutinis darbas thumbup.gif laikas nuo, nuo laiko isiku cia nosi, paskaitineju pamokimus merginu thumbup.gif is to ir mokomes

Linette nei tu bjauri nei ka, viskas tvarkoje, paprasciausiai ne visi torciukai reikalaujantys daug puosybos. Papraso paprasto prie kavos. nu negrazu man atiduoti toki kaip neuzbaigta torta, tai bent kelis akcentukus uzdedu, todel ir rasydavau, kad paprastuciai torciukai, nes jie papuosti tik likuciais mirksiukas.gif (dukruze man praretina papuosimus, nespeju darytis), o kaip buna proga, ar gimtadieninis, tai jau pasistengiu drinks_cheers.gif
Malonu, kad mano torciukai uzkliuna uz akiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 09 gegužės 2011 - 15:15
kice puikus tortas, apdegimas idealus.
kirbės rožės kaip visada fantastiškos, pirmos komunijos nuostabus
Aš irgi atkeliauju su keliais, visiškai paprastučiais

Tortas „Mes penkiese”
Šviesūs biskvitai, jogurtinis kremas su persikais, svoris 2,7 kg.
Įtariu per daug biskvitus sulaisčiau, kažkaip apačioje prasisunkia
user posted image

Tortas „Geltonosios rožės”
Snikersas, 2,5 kg, puošta beze, rožės pastilažas
user posted image

Tortas „Raudonos rožės”
Medaus biskvitai, plikytas kremas, maskarpone ir grietinėlė, svoris 2,5 kg,
rožės ir lapeliai iš obuolių
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likta: 09 gegužės 2011 - 15:13
QUOTE(kice @ 2011 05 09, 14:40)
jo..kirbes rozes mane uzmuse biggrin.gif Nuostabus grozis.. Daugybe kartu bandziau jas daryti - bet dievo neduota..  blush2.gif   biggrin.gif

ačiu...bet tikrai nereikia nuvertinti saves...rožes ir tavo labai dailios.....ateity manau dar bus gražesnes,o aš irgi dar daug ko nemoku......bet iš tikrųjų aš šio forumo dėka daug išmokau,todel tikrai norečiau ,kad visoms smagu butu čia užei mokytis ir pamokyti kitas.....

Zuliaska ačiu.......kai nupiešiau tuos lapelius prie skaičiu tai žiurejau ir galvojau-ar čia ju reik ar ne? lotuliukas.gif bet jau nebenuimsi..... :ax:nors man visai tinka ten jie.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 09 gegužės 2011 - 15:14
QUOTE(Bijuna @ 2011 05 09, 11:33)
Sveikos. Mergaites o akvilyte jau rodė savo kūrinį  bigsmile.gif Kazkaip seku, laukiu, gal pražiopsojau unsure.gif
Ir dar, ta mase 1:1:1 kond.pienas, cukraus pudra ir pieno milteliai tiktu dengti torta  g.gif

netiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 05 09, 16:08)
nežinau ar yra kur medžiagos...ko gero youtubej turetu buti,bet aš neturiu...jeigu surasiu kur netyčia-ymesiu....

Butu didelis ACIU is anksto notworthy.gif O beze tai cia tas "einamas", t.y. slapias, ar tas, kurio net rankos nekyla daryt? wacko.gif
Atsakyti