Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr61

Kirbe,wow blink.gif grazu!tie papaisymai tikrai graziai atrodo. thumbup.gif
jus man sakykit,kuom ypatinga ta slapia bize nuo iprastos?
Atsakyti
sveikos mergaites,tema seku nuolat,vis pasidziaugiu naujokiu pasiekimais ir tobulejimu thumbup.gif bet paciai tortus cia deti ir rasyti jau ranka nebekyla.... schmoll.gif kas cia darosi,negi jum vietos maza po saule/?/? kaip nemiela matyti cia tokius bjaurius postus....nusiraminkit,bukit atlaidesnes viena kitai....paziurekit pro langa,gi diena nuostabi...nusisypsokit....ir gyvenkit draugiskai....
Atsakyti

Labukas Mergaites nesupykit jei ne i tema bet labai noriu paprasyti jei cia yra apie Kauna gyvenanti tortuku gamintoja labai prasau parasykit man i az. labai reikai 2 tortuku. aciu ax.gif
labai labai laukiam auksarankes mamytes galincios pagelbeti blush2.gif
Atsakyti
Labas mergaites, praleidau kelias dieneles o jus čia jau ir tortuku prikepet ir susibarti suspejote, na ir sveikinu kad susitaikete biggrin.gif
@adrija@ linkiu smagios keliones, ir lauksim sugrižtančios su didele žiniu ir ideju skrynia bigsmile.gif
kirbe- nuostabios rožės, aš jas naktimis sapnuoju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vinesa @ 2011 05 09, 13:58)
kuom ypatinga ta slapia bize nuo iprastos?
turut tik tuom,kad daugumai ji pavyksta is pirmo karto smile.gif

kice,labai grazus tortukas mamai wub.gif

kirbe,nerealios rozes wub.gif o komunijos tortukas ... wub.gif be zodziu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 09 gegužės 2011 - 13:07
Akvilyte, ploja.gif ar gyva dar biggrin.gif norim tavo tortų bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2011 05 09, 13:52)
kirbe, kice  labai saunus jusu torciukai smile.gif Gal galetumet pasakyt, koki prietaisiuka naudojate briaunai papuosti g.gif Kaip jis turi atrodyti ir kur gauti ax.gif (toks ispudis kad koks suspaudiklis biggrin.gif )

Taip ir yra tokios znypliukes, as tai jas is ebay parsisiunciau atrodo taip user posted image angliskai vadinasi gan juokingai smile.gif Curve Crimper , bet viena karta bandziau daryti ne taip lengva kaip atrodo daug praktikos reikia kad lygiai padarytum ir dengimo mases nesugadintum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2011 05 09, 10:49)
ignoravimas buvo išbandytas ir ilgalaikis  drinks_cheers.gif bet tas neduoda rezultatų  doh.gif kivirčiai vis išlysdavo ir išlysdavo ir tai nesibaigs niekad, kol neišsiaiškinsim priežasčių kartą ir visiems laikams unsure.gif

aš gal nesuprantu, nes mano atmintis trumpa, greit viską pamirštu thumbup.gif Bet kad čia labai dažni pykčiai jau prisimenu doh.gif
Kartais ir nereikia ieškoti visų atsakymų gal....

QUOTE(Asseni @ 2011 05 09, 11:53)
Tas tortas jau is 9 vietos jau yra 1-oje vietoje  clap.gif
mergaite perduoda Jum didziuli aciu  heart.gif

thumbup.gif
4u.gif

QUOTE(*monikute* @ 2011 05 09, 12:51)
oj kaip prajuokinai  biggrin.gif  pešiojatės  thumbup.gif  lotuliukas.gif

nors kažkam linksma thumbup.gif

Ir nereikia naujokėms kitos temos manyčiau, kai viskas vienoj vietoj, labai gerai matosi klaidos, lengviau išsiaiškinti ką ne taip darau 4u.gif
Aš kadangi kritikos nemėgstu, tai labai nesiviešinu blush2.gif O jei kritikos reikia, yra kas ir pakritikuoja, man to užtenka cool.gif
Atsakyti
sveikos mergickos 4u.gif Kirbe,kirbe,kokios "kvietkos"mmmm,labai grazu,Kice ka cia ir besneketi irnesakyk.gif
tikrai su tom "curvem"sudetinga dirbti-reikia praktikos-na,gal kam jos ir nereikia g.gif bandziau spaudineti,ir gavau uztepti su beze hihihi.gif
siandien tortu nekepsim irnesakyk.gif einu laukan-paukstukai pypaun flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2011 05 09, 12:52)
kirbe, kice  labai saunus jusu torciukai smile.gif Gal galetumet pasakyt, koki prietaisiuka naudojate briaunai papuosti g.gif Kaip jis turi atrodyti ir kur gauti ax.gif (toks ispudis kad koks suspaudiklis biggrin.gif )

tas yrankis vadinamas crimperiu......tokios žnypliukes....jau matau viena kepejele ydejo nuotraukele kaip atrodo....dirbti nera sunku su jom,tik žinoma kaip ir viskam reikia ygudimo.....

QUOTE(vinesa @ 2011 05 09, 12:58)
Kirbe,wow  blink.gif grazu!tie papaisymai tikrai graziai atrodo. thumbup.gif
jus man sakykit,kuom ypatinga ta slapia bize nuo iprastos?

išvaizda ir skoniu praktiškai niekuo nesiskiria,tik šlapios beze gaminimo budas lengvesnis ir paprastesnis.....
Atsakyti
QUOTE(michele @ 2011 05 09, 14:46)
Curve Crimper , bet viena karta bandziau daryti ne taip lengva kaip atrodo daug praktikos reikia kad lygiai padarytum ir dengimo mases nesugadintum smile.gif

jo, su jom tikrai reikia mokėti dirbti dry.gif aš tai galvoju gal per ploną masę darau, nes man, jau kiek kartų esu bandžiusi, visad masė suplyšdavo doh.gif

Man dabar toks klausimukas iškilo kaip reikia padaryti, kad torto kraštai būtų statūs tarsi koks kampainis g.gif man tai tie kraščiukai visad tokie suapvalėję gaunasi. Atrodo su sviestiniu kremu padarai statmenai, bet kai užsideda dengimo masė, tai tie kraščiukai pasidaro apvalūs

QUOTE(aize @ 2011 05 09, 14:51)

Ir nereikia naujokėms kitos temos manyčiau, kai viskas vienoj vietoj, labai gerai matosi klaidos, lengviau išsiaiškinti ką ne taip darau 4u.gif
Aš kadangi kritikos nemėgstu, tai labai nesiviešinu blush2.gif O jei kritikos reikia, yra kas ir pakritikuoja, man to užtenka cool.gif

Tiesiog reikia mokėti ir "kalbėti" (t.y. tinkamai išreikšti pastabas) ir "klausyti" (tinkamai priimti tas pastabas) 4u.gif pykčių visad ir visur būdavo ir bus smile.gif nuo to niekur nepabėgsim smile.gif o kur kvepia nesąžiningumu, tai visad būna "neskanu" schmoll.gif bet čia jau kiekvieno asmeninis sąžinės reikalas smile.gif

tikrai nereikia naujos atskiros temos, nes bus balaganas schmoll.gif
Tiesiog naujoms mergaitėms reiktų truputį atidžiau pasistudijuoti pirmą papuošimų temą mirksiukas.gif neuždavinėti tų pačių klausimų kas keli puslapiai ax.gif žinau, kad kartais naujam žmogui galva susisuka nuo tos informacijos gausos, nes ir pati naujokė buvau ir pačiai būdavo, kad kuo daugiau giliniesi, tuo daugiau nieko nesupranti hihihi.gif bet su laiku ateina ir tos reikiamos žinios, ir ta informacijos gausa nebegazdina smile.gif tiesiog reikia būti truputį tolerantiškesnėms senbuvių atžvilgiu 4u.gif kai kurios šiam forumui yra labai daug atidavusios ir informacijos ir laiko ri patarimų ir viso kito 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 05 09, 12:45)

pirmosios komunijos tortas...tiramisu tortas,puoštas šiek tiek pastilažo ir šlapia beze

Viešpatie aukštielninkas swoon.gif labai jaukus tortas wub.gif trūkumų nesakysiu, bo neįmatau, o jei įmatau, nesuprantu lens.gif Kokiu būdu sukryžiavot tas spalvas šonuose? blush2.gif (žinau, kad kryžiavimo, bet gal kaip nors detaliau.... blush2.gif blush2.gif )...
Atsakyti