Įkraunama...
Įkraunama...

Televizorius - 4

QUOTE(Muzika mano siela @ 2011 12 13, 18:53)
Gal kas gali pasakyti ar vertas dėmesio Philips 40PFL9705H modelis už kainą apie 3500 Lt (plius TV transmitter su 2 akiniais apie 500 Lt 3d žiūrėjimui). Užsienyje draugai sakė, kad 3D tikrai geras, bet LT parduotuvėse niekur nebuvo galima tuo įsitikinti (neturi prijungtų siųstuvų 3D vaizdui 9000 serijai Philips).
Ačiū

g.gif ir mane domina tas pats klausimas g.gif
Atsakyti
Atsiėmiau savo Philipsą iš garantinio. Klausiau, kas buvo per gedimas - buvo užtemęs vaizdas. Pasirodo, jie labai nesigilino, tiesiog pakeitė visą panelę, perprogramavo. Na, rodo vėl puikiai, tikiuosi, gedimų daugiau nebus, nes šiaip telikas man labai patinka.
O jei dar Cgates savaitgaliais netransliuotų tokių efektų, kaip smarkiai nesutampantis garsas ir vaizdas, tai būtų super. Bet čia jau kita problema - iki mano gatvės dar šviesolaidis neatėjęs, žada lyg kitiems metams...
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Jau kaip ir buvom nusprendę pirkti plazminį televizorių, bet kambarys laaaaabai šviesus, sudvejojom...
Gal galėtum kas nors pagirt ar išpeikt Philips 40PFL6636H ar Philips 40PFL6606H g.gif
Smart, o ypač 3D nelabai reikalingi, domina vaizdo kokybė ir kiti eiliniam vartotojui svarbūs parametrai.
Atsakyti
Noriu nupirkti tv į vaikų kambarį. Nereikia kažkokio įpatingo, svarbu, kad USB būtų, tai galvoju apie LG 37LK430. Ką manote? Ar LG kokybė gera?
Atsakyti
Sveiki,

gal galėtumėte pasidalinti savo argumentuotomis nuomonėmis kurį televizorių (iš pateiktų dviejų) labiau verta įsigyti
PANASONIC TX-P42G30E ar Samsung UE40D6500?

3D nėra būtina, svarbu vaizdo kokybė.

Ačiū už nuomones.
Atsakyti
QUOTE(tarcius @ 2011 12 22, 12:54)
Sveiki,

gal galėtumėte pasidalinti savo argumentuotomis nuomonėmis kurį televizorių (iš pateiktų dviejų) labiau verta įsigyti
PANASONIC TX-P42G30E ar Samsung UE40D6500?

3D nėra būtina, svarbu vaizdo kokybė.

Ačiū už nuomones.

Turiu tokį panasonic'ą apie metus. Geras televizorius. Iš šitų dviejų tikrai Panasonic o ir apskritai plazmas dabar geriausias gamina Panasonic , be visa ko panasonic dar ir didesnis. Mūsų skaitmeninėms televizijoms, o taip pat ir satelitinėms nieko geriau už plazmas nėra, nebent LCD už kokius 8-10 tūkstančių. Po to kai nusipirkau šitą plazmą nebegaliu žiūrėti televizorių nei pas brolį LCD /kabelinės, nei pas draugą LCD /satelitinės. Skirtumai sumažėja žiūrint Ful HD, tada jau skonio reikalas, šitą visi rodo gerai. Plazmos privalumai:
1. Žymiai geriau rodo analoginę ir skaitmeninę ne ful hd televizijas, o tokias mes ir žiūrime daugiausiai laiko.
2. Gali žiūrėti ir iš toli ir iš arti kokybė vaizdo nuo to nenukenčia.
3. Futbolą ar krepšinį žiūrėti žymiai geriau nei per LCD po plazmos sporto per LCD žiūrėti neįmanoma.
4.Apžvalgos kampas didesnis už LCD ir neiškraipo vaizdo žiūrint iš šono. Man aktualu, kai nuo kompo vis užmetu akį.
Plazmos minusai:
1. Gali išdegti ženkliukas, o mano atveju juodi kraštai, kurie lieka kai žiūriu normaliu formatu o ne ištemptu į plotį. Bet jie dingsta, kai pažiūri per visą ekraną.
2. Didesnės elektros sąnaudos 20 % teoriškai, praktiškai nesijaučia.
3. Teoriškai gali pritrūkti šviesumo, kai labai saulėta diena, bet man jo , standartiniame bute netrūksta net pačią šviesiausią dieną, net dinamiško režimo nereikia jungti.
Šitas modelis prieš 3 metus buvo panasonicų flagmanas.
Aš už jį prieš metus mokėjau 3000Lt. Dabar už tiek yra naujesni panasonic modeliai, bet šitas tikrai geras vienas iš geriausių.
Atsakyti
QUOTE(navanas @ 2011 12 22, 13:39)
Šitas modelis prieš 3 metus buvo panasonicų flagmanas.
Aš už jį prieš metus mokėjau 3000Lt. Dabar už tiek yra naujesni panasonic modeliai, bet šitas tikrai geras vienas iš geriausių.

Šitas modelis yra 2011 metų, jis negalėjo būti flagmanas prieš tris metus, taip pat jūs negalėjote jo pirkti prieš metus, nes prekyboje jis pasirodė tik šių metų pavasarį smile.gif

Bet šiaip pritariu: imant grynai vaizdo kokybę minėtas Panasonic yra geriau.
Atsakyti
4u.gif

Kolega išpeikė mano norą pirkti Philips 40PFL6636H ir išvis Philips, sakė žiūrėt iš LG ar Samsung.
Ar yra tame teisybės?
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 12 22, 13:52)
Šitas modelis yra 2011 metų, jis negalėjo būti flagmanas prieš tris metus, taip pat jūs negalėjote jo pirkti prieš metus, nes prekyboje jis pasirodė tik šių metų pavasarį smile.gif

Bet šiaip pritariu: imant grynai vaizdo kokybę minėtas Panasonic yra geriau.

Atsiprašau, pas mane G20, ne G30 Truputį suklydau, bet esmės tai nekeičia.
Atsakyti
QUOTE(bliuzas @ 2011 12 22, 14:03)
4u.gif
Kolega išpeikė mano norą pirkti Philips 40PFL6636H ir išvis Philips, sakė žiūrėt iš LG ar Samsung.
Ar yra tame teisybės?

Jūs ne modelius ir firmas vardinkite, o SAKYKITE KO JUMS KONKREČIAI REIKIA. Jeigu reikia geriausios vaizdo kokybės už priimtiną kainą - Panasonic plazmos. Jeigu reikalingas kuo daugiau formatų skaitantis vidinis mediagrotuvas ir pati lanksčiausia Smart TV, tada Samsung. Jeigu svarbu firmos vardas ir gana nebloga kokybė - Sony. Jeigu reikalingas LED'as su geriausia vaizdo kokybe, tada aukštesnės serijos Philips. Jeigu reikia televizoriaus su visų tų savybių vidurkiu - LG.
Jeigu ieškote "pačio pačiausio" televizoriaus: puiki vaizdo ir garso kokybė, geriausias mediagrotuvas, turtingiausia Smart TV, puikus jungiamumas, labiausiai negendantis, garsus prekės ženklas ir visa tai už kuo mažesnę kainą, tuomet su giliu liūdesiu turiu pranešti, kad tokio nėra. Nes jeigu toks atsirastų (galima juk tokį sukurti), jis nukonkuruotų visus kitus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patyres: 22 gruodžio 2011 - 13:59
Tai tada konkrečiai Philips 40PFL6636H, gal galėtumėte jo pliusus ar minusus įvardint. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
bliuzai, normalus tas Philipsas. Vidutiniškas. Lyginant su 76xx serija: nėra 3D, tik viena USB jungtis vietoj dviejų ir trys HDMI jungtys vietoj keturių, teoriškai blogesnė vaizdo kokybė, nėra "Ambilight". Tik viena USB jungtis gali būti kritiškas trūkumas, jeigu ją užims Wi-Fi raktas, kadangi 66xx-ojo televizoriaus viduje nėra integruoto Wi-Fi. Laisvas USB lizdas reikalingas prijungti išoriniams kietiesiems diskams ar "fleškėms".
O kas kieno geriausi, parašiau aukščiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patyres: 22 gruodžio 2011 - 14:31