Įkraunama...
Įkraunama...

Televizorius - 4

QUOTE(mjforever @ 2011 12 12, 08:28)
tada jau greičiausiai brokas  unsure.gif  mano irgi toks tv, ir vieną atidavėm iš karto, nes 'į antrą dieną" pradėjo brūkšnį rodyti. Pakeitė nauju, per 4 dienas, nesutikom remontuoti.

O taip paprastai ir pakeitė?
Nepasakojo, kad reik remontuot?
Atsakyti
Nu va, paskambinau į garantinį - tai reikia jiems teliką vežt, o ten bus matyt, kiek laiko ji užtruks, gali ir apie dvi savaites doh.gif
Tai pirmiausia turiu surast, kas man jį nuveš, o antra - pasiskolint iš ko kokį seną teliką, na nesinori visai be nieko likt kelioms savaitėms.
Sako - greičiausiai sugedo apšvietimas. Va jums ir naujas geras daiktas doh.gif
Atsakyti
Miaška, kaip tave suprantu doh.gif Mes tai gal pakentėsim ir po švenčių vešim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2011 12 12, 09:21)
Miaška, kaip tave suprantu doh.gif  Mes tai gal pakentėsim ir po švenčių vešim doh.gif

Pakentėčiau ir aš, jei rodytų biggrin.gif , bet kad teliko radijas vietoj teliko doh.gif
Tikiuosi, kad pataisys greitai, kažkaip įsivaizduoju, kad tas apšvietimo gedimas nėr baisiai sudėtingas reikalas.
Et, būtų negarantinis - išsikviesčiau meistrą į namus ir sutvarkytų, o dabar galvoju, ar ta garantija man nekainuos brangiau, nuvežimas, parvežimas, kai reik svetimų pagalbos prašyt g.gif
Atsakyti
Žiūriu kažkaip brokuotų telikų daug padavė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2011 12 11, 20:57)
Žinovai,patarkite 4u.gif
Jei nebūtinas būtų 3d,kokie dar būtų skirtumai tarp LG42LV5500 ir LG42LW5500?
Kainų skirtumas didelis,o rodymas gal toks pats? g.gif Visgi pagrinde būtų žiūrimi televizijos kanalai.

Palyginimas
LV nežymiai (vargu ar paprastas vartotojas pastebėtų) blogesnės vaizdo charakteristikos ir nėra 3D.
Jeigu 3D nereikia, permokėti tikrai neverta. Abiejuose yra geras vidinis mediagrotuvas. Skaito beveik visus avi, mkv, mov, mpg, mpeg, mp4 videofailus. Jeigu nėra kokių ypatingų poreikių failų skaitymui, atskiro išorinio mediagrotuvo gali ir neprireikti. Prisireguliavus pagal savo skonį, labai gerai rodo netgi Standard Definition kanalus, o HD turinį rodo puikiai. Smart TV primityvoka ir skurdoka, DLNA veikia pusė bėdos, per USB kažkodėl nematė mano NTFS'u suformatuoto išorinio disko (kalbu apie LW570S).
Jeigu man reikėtų rinktis televizorių be 3D, bet su Smart TV, dėl tam tikrų priežasčių imčiau ne "LG LV5500", bet "Samsung D5500", bet čia grynai mano asmeninis pasirinkimas. Abiejų gamintojų televizoriai naudotini.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patyres: 12 gruodžio 2011 - 11:11
QUOTE(Miaška @ 2011 12 12, 10:05)
Nu va, paskambinau į garantinį - tai reikia jiems teliką vežt, o ten bus matyt, kiek laiko ji užtruks, gali ir apie dvi savaites doh.gif
Tai pirmiausia turiu surast, kas man jį nuveš, o antra - pasiskolint iš ko kokį seną teliką, na nesinori visai be nieko likt kelioms savaitėms.

Neleiskite savęs mulkinti, žinokite savo teises.

1. Dėl gedimo kreipkitės ne į garantinį, o į pardavėją.
2. Reikalaukite pakeisti TV. Arba grąžinti pinigus. Jūsų valia. Šią teisę jums suteikia Lietuvos įstatymai. Nesąmonė remontuoti naują TV...
3. Sugedusio garantinio sunkesnio nei 10kg daikto transportavimu privalo pasirūpinti pardavėjas. Čia irgi LT įstatymuose taip numatyta.
Atsakyti
O visą šitą ir mums galioja?
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2011 12 12, 13:49)
O visą šitą ir mums galioja?

Kas tie "mums"? Lietuvos įstatymai Lietuvoje galioja visiems...
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 12 12, 13:05)
Kas tie "mums"? Lietuvos įstatymai Lietuvoje galioja visiems...

Ta prasme TV ne vakar pirkom. Prieš porą mėnesiukų
Papildyta:
Kalbėjau su "Trajektorija"
Tai vyksta išsisukinėjimas. Kad teliką apkeistų nauju turi paimt ir apžiūrėt, kad jis nepataisomas plius įrodyt, kad ne aš jį sugadinau. Plius jie ne keis o remontuos jį doh.gif
Dėl atvežimo irgi atseit tik Kauno mieste doh.gif Kokiais būdais daba iš jų išsireikalaut? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2011 12 12, 10:04)
O taip paprastai ir pakeitė?
Nepasakojo, kad reik remontuot?

reikėjo truputį pakariauti- prašiau pinigus grąžinti, tada sakė, kad tokiu atveju ims daryti tyrimą, ar tikrai brokas, o tai užtruks, ir neaišku, koks atsakymas bus. Tada išsiprašiau naujo vietoj remonto. Buvom neseniai pirkę, tai gal todėl lengviau išsiderėjom ax.gif

Atsakyti
Sveiki, teks irgi eit kariauti. Pries savaite pirkom Philips 6606. Negi toks prastas modelis? Jau antra diena issijunge. Ir taip kasdien, ziuri ziuri, bac ir issijungia. Karta ar du.
Dabar jau rankos nekyla vel imt Philips, o taip isgirtas brandas. Ziuriu, cia daug nusimananciu yra. Patarkit, jei pavyks issimust pinigus, koki TV pirkt. 32 coliu iki 1600Lt, plius minus. Gal koki konkretu modeli nebloga parasyt galit? 3D nereik, pagrinde bus TV, filmai HD is usb, butu gerai laidu irasymas. Zveriskai dekui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bzikas: 12 gruodžio 2011 - 22:57