Įkraunama...
Įkraunama...

Televizorius - 4

Sveiki,
Ka manote apie sita tv:
http://www.e-senukai...50a2wxbt_1.html

plasma gasdina kad pas daugelius kazkas zyzia, ypac jei vakare kai visi sumige tyliai bandai ziureti tv tada girdisi tas uzimas, gal galite kas apie tai pasakyt.

ir kitas variantas:
http://www.azon.lt/V...LG-42LK450.html

kiek skaiciau uzsenieciai sako paprastas tv, gerai rodo, na man to ir tereikia tiesa pasakius.
Atsakyti
QUOTE(Ūkanota @ 2011 10 26, 17:37)
Tikriausiai paklausiau ir pagalvojau kaip blondinė  biggrin.gif Pamaniau kaip skaitmeninės nematau per seną kineskopinį be priedelio, taip per naują LCD galiu nematyti analogines...na žodžiu ne ką apie tai išmanau smile.gif
O kaip jus manote SAMSUNG LE32D550K1WXBT savo kainų kategorijoje ar neblogas pasirinkimas, ar yra vertesnių dėmesio?
Normalus tas pasirinkimas, tik... ar tikrai jums reikia 32 colių įstrižainės TV? Dabar TV pasiūla didelė, yra ir pakankamai didelių TV prieinamomis kainomis wink.gif Taip, kai namie stovi 51cm kineskopinis TV, tai kažkas didesnio, nei 32 coliai atrodo beprotiškai didelis ekranas, bet taip tik atrodo... Pvz., standartinio daugiabučio atveju, kai sofa prie vienos sienos, o TV prie kitos sienos (t.y. atstumas 2,7-3 metrai) aš pirkčiau bent jau 42 colių TV...
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 10 27, 02:13)
Normalus tas pasirinkimas, tik... ar tikrai jums reikia 32 colių įstrižainės TV? Dabar TV pasiūla didelė, yra ir pakankamai didelių TV prieinamomis kainomis wink.gif Taip, kai namie stovi 51cm kineskopinis TV, tai kažkas didesnio, nei 32 coliai atrodo beprotiškai didelis ekranas, bet taip tik atrodo... Pvz., standartinio daugiabučio atveju, kai sofa prie vienos sienos, o TV prie kitos sienos (t.y. atstumas 2,7-3 metrai) aš pirkčiau bent jau 42 colių TV...

Teisingai jūs pastebėjote po mano mažylio kineskopinio TV man ir 32 coliu atrodo gana didelis, na reiks dar pasižvalgyti į didesnius. Ačiū už patarimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sitas @ 2011 10 26, 23:53)
Sveiki,
Ka manote apie sita tv:
http://www.e-senukai...50a2wxbt_1.html

plasma gasdina kad pas daugelius kazkas zyzia, ypac jei vakare kai visi sumige tyliai bandai ziureti tv tada girdisi tas uzimas, gal galite kas apie tai pasakyt.

ir kitas variantas:
http://www.azon.lt/V...LG-42LK450.html

kiek skaiciau uzsenieciai sako paprastas tv, gerai rodo, na man to ir tereikia tiesa pasakius.

O jei jau sitie labai blogi, tai gal kas patars ka iki 2000lt galima butu nusipirkti, 42 coliu, pribumbasai nelabai domina, na kad tik pc galima butu prisijungti ir koloneles, svarbu kad rodytu gerai. Ar lcd ar plazma nesvarbum svarbu plazma nezirstu kai tyliai rodo.
Atsakyti
to sitas
Ir vėl tas pats doh.gif
Taigi jau patarta ir pritarta per akis. Perskaitai keletą paskutinių šios temos puslapių, susirašai ten patartus ir tavo pirminius reikalavimus atitinkančius televizorių modelius, iš gamintojų internetinių puslapių palyginamojoje lentelėje išsirašai tų modelių charakteristikas, apsibrauki tas savybes, kurios tau svarbios. Tai būtų teorinė dalis.
Toliau - praktinė dalis. Eini į parduotuves ir atidžiai žiūri bei klausai atsirinktus modelius. Kuomet galiausiai išsirenki vieną, patikimoje internetinėje parduotuvėje (jeigu nori sutaupyti) arba realioje parduotuvėje jami ir nusiperki drinks_cheers.gif
Atsidėkodamas už patarimus nepamiršti šioje temoje aprašyti savo įspūdžius apie nusipirktą gėrį smile.gif

Jokio dviračio čia jau niekas nebeišras. Kitų metų pavasarį gamintojai pristatys naujus modelius, bus šviežienos, bus galima ir šią diskusiją atnaujinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patyres: 27 spalio 2011 - 14:23
perskaiciau as visa sia tema, bet radau stai du tokius ir klausiu gal kas gali apie juos pasakyti kazka...
Atsakyti
to sitas
Dėl tų dviejų televizorių. Samsungas yra ne Full HD, todėl ne idealiai rodys aukštos raiškos turinį, neturi LAN, DLNA, internetinių niekučių. Visa kita beveik normos ribose. Be to, praėjusį savaitgalį kaip tik tokius "Elektromarktas" iškišinėjo po 999 Lt neva savo gimtadienio proga. Bet nenusimink, po Naujųjų metų jie visur tik tiek tekainuos, nes šiais laikais pirkti ne Full HD televizorių yra netoliaregiška, nesvarbu plazma tai ar LED-as.
Tas LG LV televizorius irgi tik pusėtinas, skiriasi nuo LW tik tuo, kad yra ne 3D ir jo gerokai blogesnės charakteristikos. Dar kartą perskaityk mano postą aukščiau apie LG LW570S, beveik viskas tiks ir tam LV, tik bus blogiau smile.gif
Sakai viską skaitei, o vistiek galiausiai išsirinkai pigiausius. Taigi ne jie buvo rekomenduojami, o tie Sony, Philips, Panasonic, kurie minimi kaip tik pastaruosiuose postuose, nes jų geriausias kokybės/kainos santykis. Bet jeigu reikia tik kuo pigesnių, tada reikia ir pirkti rastus pačius pigiausius smile.gif

Atsakyti
Sveiki,
Perskaičiau temą, bet taip ir nesupratau iki galo, kuris TV geriau LCD ar LED iš pigesniųjų klases. Kažkur buvo rašyta, kad pigesniuose LED apšvietimas yra tik iš šonų, todėl vaizdas geresnis LCD ar teisingai supratau? Būčiau dėkinga už komentarą 4u.gif
Atsakyti
Nebeleido redaguoti žinutės todėl rašau dar vieną...
O kam TV DVI jungtis reikalinga, jei jos nėra ar čia didelis trūkumas (čia rusų saite radau)?
Iš tiesų renkuosi tarp šių dviejų TV: Samsung UE32D5500 (LED) ir Samsung LE32D550K1WXBT (LCD).
Būčiau labai dėkinga už pagalbą apsisprenžiant 4u.gif
Atsakyti
Ūkanotai
Skiriasi tik reklaminiais dalykais. Jeigu šimtą nešališkų žiūrėtojų pastatytume priešais tuos LE ir UE, 50 pasakys jog geriau rodo LE, kiti 50 pasakys, jog geriau rodo UE. Atsistok greta tos šimtinės pati ir nuspręsk, kuriai stovyklai priklausai.

Morališkai senesnė, nors ir gera, DVI jungtis nėra mirtinai reikalinga, jeigu yra pakankamas kiekis pažangesnių HDMI jungčių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patyres: 28 spalio 2011 - 20:00
patyres, ačiū už paaiškinimą 4u.gif
Atsakyti
Atsiprašau už klausimą ne visai į temą, bet gal kas naudojasi Vinitos skaitmeninės Tv paslaugomis. Kaip signalo kokybė? Buvau senukuose, apžiūrinėjau televizorius ir visi jie, išskirus didžiuosius, kuriuose buvo paleistas kažkoks reklaminis failas, rodė švelniai tariant baisiai. Konsultantas sakė, kad signalą jie gauna iš antženminės antenos ir Vinitos...O aš kaip tik svarsčiau apie Vinitą...Televizoriai rodė filmą su subtitrais ir visų samsungų raidės tarsi virpėjo-mirguliavo. Greta stovintys Philipsai nors ir rodė baisokai, tačiau raidžių virpėjimo nebuvo. Norėjau paklausti kas čia galėtų būti su Samsungais: tiesiog TV blogai sureguliuoti ar taip bus ir parsinešus namo? Iš karto ačiū už atsakymą smile.gif
Atsakyti