QUOTE(aleksa @ 2011 09 09, 10:54)
Labas kas galit pasakyt ar sitas Televizorius LED LCD LG 32LV570S geras ar geriau rinkti is kitu firmu
gal kas zino minusu del ko neverta pirkt
LV570S yra jaunesnysis LW570S brolis, tik LW yra 3D, turi 2D konverterį į 3D ir yra šiek tiek geresnių charakteristikų. 570S modelis yra satelitinis, t.y. be visa ko turi SAT įėjimą ir satelitinius televizoriaus nustatymus (na, ten visokie palydovų gaudymai, lėkštės varikliuko pasukimai ir t.t.). Jeigu nesiruošiama naudoti lėkštės, už tą SAT galimybę bus tik be reikalo permokama.
Esu testavęs LW570S, todėl galiu trumpai apibūdinti (viskas galioja ir LV570S).
Privalumai: 4 HDMI jungtys, 2 USB jungtys, LAN jungtis, rodo normaliai, tik reikia prisireguliuoti vaizdą ir garsą pagal savo skonį.
Visas tas SmartTV nieko ypatingo kaip ir visur, tiesiog visokie žaidimukai, nuotraukytės, youtube, radijas bei internetiniai įrašai.
Išbandžiau su dviem DLNA serveriais, "Wild Media Server" ir Plex, veikia gerai, bet kartais nei iš šio nei iš to televizorius "pameta" DLNA serverį - užtenka kompe jį uždaryti/atidaryti ir vėl televizorius mato kompiuterio pašerintus failus. Galima pašerinti ir mato failus kompo DVD diske. Leidau per DLNA apie 300 visokios kokybės .avi, .mkv, .mov konteinerių (failų), neperskaitė apie 10%, nors kompas tuos failus su savo softwariniais mediagrotuvais skaito visus.
Pagrindinis cirkas, jog jungiant tiesiogiai per USB gamykloje jau suformatuotą išorinį diską WD Elements, jo failus mato be problemų, o prijungus mano NTFS-u suformatuotą išorinį HDD - jo nemato VISIŠKAI. Per daug nesigilinau, nes lygiai tą patį diską be problemų mato per DLNA serverį prijungtą prie kompiuterio.
Per HDMI jungtis junginėjau ir televizinį skaitmeninį priedėlį, ir kompų HDMI išėjimus, viską rodo gerai.
Eterinius kanalus gaudo ir rodo gerai, yra šioks toks apykreivis elektroninis programų gidas su priminimais.
Net ir išjungus TruMotion, vistiek kai kada šiek tiek jaučiamas "buitinės videokameros efektas". Man asmeniškai tai labai nepatinka, bet yra žmonių, kurie tokį vaizdą netgi mėgsta.
Vidinio Wi-Fi nėra, dongle nepridedamas, nėra ir to valdymo pultelio "Magic Motion", tiktai standartinis.
Apie 3D ir 2D -> 3D gal nekalbėti, nes kalbam apie LV, o ne apie LW. Jeigu kas paprašys - apibūdinsiu ir tai.