Reiks kaipnors suktis su 2 HDMI (o galėtų 3 būt...), nes pakolkas nieko geresnio už tokį biudžetą neradau, turbūt persilpnai ieškau Aišku pats kažkiek subjektyvumo link plazmos turiu...
Dar kartą dekui už atsakymą
QUOTE(evile @ 2011 05 10, 21:16)
O kokia jusu nuomone apie Samsung UE32D6500? Nelabai ka nusimanau, bet kadangi televizoriu perku visai kruvai metu, norisi geresnio Patiko mintis, kad konvertuoja is 2D i 3D, bet negi viska?
Atsakykit kas nors Ar tikrai ispudi padaro ir verta moketi tokius pinigus, ar kas jau bandet ta sasaja su internetu, kaip ta filmu biblioteka, i kuria gali ieiti turedamas ismanuji televizoriu...
Pagal charakteristikas geras televizorius tas Samsung UE32D6500 3D LED.
Neturiu jo, bet mano subjektyvia nuomone trūkumai:
mažas, tik 32'';
ne plazminis, vadinasi vaizdelis TEORIŠKAI bus blankesnis, ne tokios natūralios spalvos;
brangus, apie 2500 Lt;
vidinis mediaplejeris skaitys mažiau formatų net už pigiausią išorinį mediaplejerį;
be specialaus išorinio mediaplejerio vidinis mediaplejeris neužtikrins IPTV galimybės.
Visos kitos galimybės super, bet jeigu nereikia konversijos į 3D ir pačio 3D, Samsung Apps, įmontuoto wi-fi įrenginio, Smart Phone Remote support ir dar ko nors iš jo puikiųjų savybių, kam už jas permokėti? Tiesa, tų galimybių gali prireikti ateityje, todėl gal jas jau dabar nusipirkti ir toliaregiška.
Kitaip tariant, jeigu išvardinti trūkumai neaktualūs, o jo jau esami DIDELI privalumai svarbūs, tai labai geras televizorius.
mažas, tik 32'';
ne plazminis, vadinasi vaizdelis TEORIŠKAI bus blankesnis, ne tokios natūralios spalvos;
brangus, apie 2500 Lt;
vidinis mediaplejeris skaitys mažiau formatų net už pigiausią išorinį mediaplejerį;
be specialaus išorinio mediaplejerio vidinis mediaplejeris neužtikrins IPTV galimybės.
Visos kitos galimybės super, bet jeigu nereikia konversijos į 3D ir pačio 3D, Samsung Apps, įmontuoto wi-fi įrenginio, Smart Phone Remote support ir dar ko nors iš jo puikiųjų savybių, kam už jas permokėti? Tiesa, tų galimybių gali prireikti ateityje, todėl gal jas jau dabar nusipirkti ir toliaregiška.
Kitaip tariant, jeigu išvardinti trūkumai neaktualūs, o jo jau esami DIDELI privalumai svarbūs, tai labai geras televizorius.
QUOTE(patyres @ 2011 05 20, 10:31)
Pagal charakteristikas geras televizorius tas Samsung UE32D6500 3D LED.
mažas, tik 32'';
brangus, apie 2500 Lt;
mažas, tik 32'';
brangus, apie 2500 Lt;
Vidinis "mediaplejeris" skaito pakankamai daug, o tos IPTV greičiausiai neprireiks. Bet TIKRAI VERTA atkreipti dėmesį į tai, kad yra ir kitokių 3D vaizdo formavimo būdų: http://www.lg.com/lt...ai-32LW5500.jsp
Gal Jums gali pasirodyti svarbu didesnis žiūrėjimo kampas, pigesni ir lengvesni 3D akiniai, kurių nereikia įkrauti ar keisti "batareikas".
speedy, gal IPTV ir neprireiks, viskas priklauso nuo poreikio. Aš, pavyzdžiui, jeigu turėčiau daugiau laiko televizoriaus žiūrėjimui ir neturėčiau interaktyviosios Galos, labai mielai užsisakyčiau Мое ТВ, nes puikiai moku rusiškai ir ten yra DAUG DAUGIAU man įdomių kanalų negu toje pačioje Galoje: filmų, sporto, informacinių, dokumentikos, pažintinių, yra keli HDTV kanalai ir netgi LTV World! O dabar dar ir pigiau už Galą, tik 10$ (24 Lt) už mėnesį O tokiai televizijai žiūrėti reikia išorinio mediaplejeriuko ir dar su kai kuriais "nestandartiniais" iš jų gerokai "pachimyčinti": perrašyti firmware, įsidėti specialius parsisiųstus playlistus, netgi truputį a la paprogramuoti Todėl sutinku, kad paprastam vartotojui visai gali užtekti ir vidinio televizoriaus mediaplejerio bent jau artimiausius dešimt metų
Man tas 3D irgi atrodo namams ne visai tinkamas: siunčiami skirtingi vaizdai į abi akis, kai kam svaigsta galva, kai kam gal net regėjimas genda. Man užtenka Vilniuje kelis kartus per metus nueiti į kiną to 3D pasižiūrėti.
Taigi, noriu pakartoti akivaizdžią tiesą, jog nėra universalaus recepto visiems gyvenimo atvejams ir kokio nors "geriausio iš geriausių" televizorių. Priklauso nuo poreikių ir daugelio kitų aplinkybių, įskaitant televizoriui skirsimus pinigus.
Man tas 3D irgi atrodo namams ne visai tinkamas: siunčiami skirtingi vaizdai į abi akis, kai kam svaigsta galva, kai kam gal net regėjimas genda. Man užtenka Vilniuje kelis kartus per metus nueiti į kiną to 3D pasižiūrėti.
Taigi, noriu pakartoti akivaizdžią tiesą, jog nėra universalaus recepto visiems gyvenimo atvejams ir kokio nors "geriausio iš geriausių" televizorių. Priklauso nuo poreikių ir daugelio kitų aplinkybių, įskaitant televizoriui skirsimus pinigus.
QUOTE(patyres @ 2011 05 20, 15:38)
speedy, gal IPTV ir neprireiks, viskas priklauso nuo poreikio. Aš, pavyzdžiui, jeigu turėčiau daugiau laiko televizoriaus žiūrėjimui......
Man tas 3D irgi atrodo namams ne visai tinkamas: siunčiami skirtingi vaizdai į abi akis, kai kam svaigsta galva, kai kam gal net regėjimas genda.......
Man tas 3D irgi atrodo namams ne visai tinkamas: siunčiami skirtingi vaizdai į abi akis, kai kam svaigsta galva, kai kam gal net regėjimas genda.......
Kalba ir eina apie tai, kad be internetinių pribumbasų ir kitų abejotinos reikšmės stebuklų gali būti ir kiti akcentai. O kas kam svarbu - atsirinks ir be mūsų.
Paskaičiuokite, kiek kainuos akiniai 3D žiūrėjimui 4 asmenų šeimai prie ano samsungo ir kiek prie LG.
Įspūdingas tas LG televizorius, bet ir kaina 3000 Lt nemenka už tokį mažiuką.
Dar man labai įdomu kaip tuo bevieliu ryšiu (LG jis vadinasi "Smart Share", Samsung "AllShare") per tokius televizorius rodo FullHD formato filmus, tupinčius tarkime laptopo diske?
Pavyzdžiui, ar tikrai be problemų rodys tas televizorius per bevielį (kiek suprantu, DLNA) ryšį kokį FullHD raiškos filmą, esantį 40 GB dydžio faile laptope, esančiame už poros metrų (jau nekalbant apie laptopą kitame kambaryje)?
Netgi su Standard Definition failais ar televizijos kanalais per Wi-Fi nuolat būna rimtos problemos (dėl multicast technologijos ypatybių, dėl visokių mikrobangių krosnelių skleidžiamų ir kitokių aplinkos trukdžių), o ką jau kalbėti apie HDTV. O gal viskas jau puiku, tik aš dar to nežinau?
Dar man labai įdomu kaip tuo bevieliu ryšiu (LG jis vadinasi "Smart Share", Samsung "AllShare") per tokius televizorius rodo FullHD formato filmus, tupinčius tarkime laptopo diske?
Pavyzdžiui, ar tikrai be problemų rodys tas televizorius per bevielį (kiek suprantu, DLNA) ryšį kokį FullHD raiškos filmą, esantį 40 GB dydžio faile laptope, esančiame už poros metrų (jau nekalbant apie laptopą kitame kambaryje)?
Netgi su Standard Definition failais ar televizijos kanalais per Wi-Fi nuolat būna rimtos problemos (dėl multicast technologijos ypatybių, dėl visokių mikrobangių krosnelių skleidžiamų ir kitokių aplinkos trukdžių), o ką jau kalbėti apie HDTV. O gal viskas jau puiku, tik aš dar to nežinau?
QUOTE(widre @ 2011 05 19, 10:35)
Sveiki. Žadame pirkti televizorių ir norėčiau patarimo. Kol kas renkuosi iš dviejų Samsung: LE32C650 ir UE32C6500 . Kuris būtų geriau? Kaip suprantu tas LED pašvietimas nieko "stebuklingo" nedaro, bet LE32C650 modelį labai sunku rasti Kaune... Nežinau ką daryti
Gal galėtų kas nors ir man atsakyti? Ar reikia pirkti būtent LED televizorių, ar ten labai jau vaizdo kokybė geresnė ar kas? Parduotuvėse nieko pačiam pasižiūrėti neįmanoma, nes jos prigrūstos arba senų Samsung modelių arba visų tų "protingų" televizorių, todėl teks pirkti internetu nemačius vaizdo kokybės ir klausiu patarimo, kuris geresnis
sveiki,
labai norėčiau paklausti... kas geriau plazma, LED ar LCD... ir kokie esminiai pranašumai ir trūkumai?
labai norėčiau paklausti... kas geriau plazma, LED ar LCD... ir kokie esminiai pranašumai ir trūkumai?
Sveiki iskilo problemele, nusprendem pasijungti skaitmenine kabeline televizija LG LE 5500 televizoriui nusipirkom conax cam moduliuka, isistatem kortele televizijos tiekejo, ijungiam tv, Rodo CI informacija normaliai, t.y. tiekejo pavadinima, modulio serijos numerius ir pns... tik va beda, kad kazkodel TV net nebando gaudyt JOKIU DTV kanalu isskyrus analoginius, nei automatiniu budu, nei rankiniu.. tai kame cia gali buti problema? ar cia modulio beda, tv, o gal siaip nemokejom ko nors nustatyti?
Sveiki, mano pirmas postas.
Perskaiciau visa praejusia tema, nes planuoju isigyti pirma "naujoviska" plokscia televizoriu.
Noriu plazmos 46"-50", nes ziuresiu is kokiu 3.5-4m gan sviesiam kambaryje.
Taciau praejusioje temoje visi rase, kad jei plazma, tai tik Panasonic, o mano vienas pazystamas jau keli metai turi plazmini Samsunga ir labai patenkintas. Kadangi biudzetas ribotas, tai atrodo Samsungas gautusi didesnis, nei Panasonic uz ta pacia kaina.
Pavyzdziui ar verta geriau imti 46" Panasonic TX-P46G30E ar 50" Samsung PS50C6500?
Beje, ant kiek blogai yra TV su "HD ready" pries "Full HD"? Nes tie HD ready tai dabar labai pigus - Elektromarkte maciau didziuli Panasonica HD ready tik uz 1700lt...
Perskaiciau visa praejusia tema, nes planuoju isigyti pirma "naujoviska" plokscia televizoriu.
Noriu plazmos 46"-50", nes ziuresiu is kokiu 3.5-4m gan sviesiam kambaryje.
Taciau praejusioje temoje visi rase, kad jei plazma, tai tik Panasonic, o mano vienas pazystamas jau keli metai turi plazmini Samsunga ir labai patenkintas. Kadangi biudzetas ribotas, tai atrodo Samsungas gautusi didesnis, nei Panasonic uz ta pacia kaina.
Pavyzdziui ar verta geriau imti 46" Panasonic TX-P46G30E ar 50" Samsung PS50C6500?
Beje, ant kiek blogai yra TV su "HD ready" pries "Full HD"? Nes tie HD ready tai dabar labai pigus - Elektromarkte maciau didziuli Panasonica HD ready tik uz 1700lt...