Įkraunama...
Įkraunama...

Televizorius - 4

QUOTE(vasare106 @ 2011 08 20, 11:29)
pagaliau, isigijome televizoriu. Ne Samsung kaip planavome, o Philips 7 serijos.  thumbup.gif labai fainas, super rodo. dydis 37 coliai, tai labai dziaugiuosi, kad neemem didesnio. Musu kambarys 17 kvadratu, atstumas apie 2,8 metro, tai sociai uztenka. Be to remas plonas ir vaizdas eina per visa ekrana, nera juodu juostu, kaip samsunge.
bandem ir USB ir isorini kieta diska pajungti (aukstos raiskos filmams), tai viskas veikia kuo puikiausiai. Bet uzstrigome su internetu. pabandeme vakar ikisti interneto laida, tai nesigavo. Supratome, kad vis tiek lyg per kompa turi viskas eiti. Gal kas galite padeti, kaip ten kas susijungia, kad pasileistu internetas? Mes planuojame nusipirkti adapteri, kad butu Wi Fi. Kazin gal dar kokiu priedu reikia?

naujuos modeliuos samsunguos irgi nera juodu juostu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Everlasting @ 2011 08 20, 22:03)
Norėjau pasiteirauti, ar tuos ruožus pastebėjote kažkokiame konkrečiame "samsung" modelyje ar visi jums pasirodė su tokiais ruožais? g.gif

Reikės eiti konkrečiai į pard. rinktis, o ne tik pagal parametrus smile.gif Tik baisu, kad nuėjus galva nesusisuktų nuo vaizdų biggrin.gif

Mes turim samsunga lcd, bet pirktas pries kokius 4 metus, tai vaizdas ekrane siauresnis,t.y. ne per visa ekrana, dabartiniai samsungai gal rodo kitaip.o musiskis philipsas roduo nuo remo iki remo, per visa ekrana, tad man sociai, sociai 37 dydzio.
Atsakyti
QUOTE(vasare106 @ 2011 08 21, 11:05)
Mes turim samsunga lcd, bet pirktas pries kokius 4 metus, tai vaizdas ekrane siauresnis,t.y. ne per visa ekrana, dabartiniai samsungai gal rodo kitaip.o musiskis philipsas roduo nuo remo iki remo, per visa ekrana, tad man sociai, sociai 37 dydzio.

Tai jei norit bile koki vaizda pasidarysit per tv nustatymus ir per visa ekrana ir siauresni ir paplatinta smile.gif visuose tv ta funkcija yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiducka: 21 rugpjūčio 2011 - 10:22
Aaa, aišku 4u.gif
Aš galvojau, kad kartais per visą ekraną kokie tai juodi ruožai eina doh.gif biggrin.gif O tuos "aprėminimus" kaip kino teatre tikrai reikėjo pabandyti per nustatymus pakeisti g.gif
Atsakyti
Ka manot apie LG modelio TV? http://www.skytech.l...o--p-63120.html
kaip pvz smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2011 08 22, 07:11)
Ka manot apie LG modelio TV? http://www.skytech.l...o--p-63120.html
kaip pvz smile.gif

Mano nuomone, iš esmęs niekuo nuo kitų nesiskiriantis tipinis LCD telikas.

p.s. LG pasyvus 3D yra ne kas. Juk raiška perpus krenta. Asmeniškai aš net matau kas antrą juodą eilutę...
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 08 22, 10:59)

p.s. LG pasyvus 3D yra ne kas. Juk raiška perpus krenta. Asmeniškai aš net matau kas antrą juodą eilutę...

Nu kaip sake aktyvus 3D labai vargina akis o pasyvus atvirksciai,bandziau ziuret Samsung 8 serijos ir ta LG ir galiu pasakyt kad LG nieko nesiskiria vaizdas smile.gif be to kaina jo visu 1000 pigesnis nei Samsungo,uz dizaina manau moket 1000 litu neverta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 08 22, 10:59)

Kadangi yra prieštaraujančių, turiu pasakyti, jog Vulgarus Lietuvis visiškai teisus - pasyvus 3D ne tik dvigubai mažina raišką, bet ir sumažina 3D vaizdo gylį.
Kiekvienas mąstantis žmogus turėtų suprasti, jog jeigu kažkur laimima, kažką tenka paaukoti. Šiuo atveju laimime "pigius", "lengvus" ir "sveikus" akinukus, bet pralaimime 3D vaizdo kokybę.
Jeigu viskas būtų vienareikšmiška, visi darytų tik tai kas geriausia ir neliktų jokios konkurencijos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patyres: 22 rugpjūčio 2011 - 21:05
QUOTE(veiducka @ 2011 08 22, 21:18)
Nu kaip sake aktyvus 3D labai vargina akis o pasyvus atvirksciai
Na, logiškai mąstant, tai daugiau, nei CRT telikai tai tikrai neturėtų varginti wink.gif

QUOTE(veiducka @ 2011 08 22, 21:18)
,bandziau ziuret Samsung 8 serijos ir ta LG ir galiu pasakyt kad LG nieko nesiskiria vaizdas smile.gif
kokio dydžio TV iš kokio atstumo žiūrėjote? Pabandykite iš kokių 2 metrų 40+ TV pasižiūrėti, suprasite apie ką aš kalbu...
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 08 22, 22:12)
Na, logiškai mąstant, tai daugiau, nei CRT telikai tai tikrai neturėtų varginti wink.gif

kokio dydžio TV iš kokio atstumo žiūrėjote? Pabandykite iš kokių 2 metrų 40+ TV pasižiūrėti, suprasite apie ką aš kalbu...

Tai koki parekomenduosit 107 cm su 3D ir geru vaizdu? uz realia kaina smile.gif
Atsakyti
http://forum.ixbt.co...?id=62:17346-76
Netingėkit, paskaitykit ir daug geros info rasit.
Atsakyti
Gal galite rekomenduoti patikimą e-parduotuvę buitinės? g.gif

Šiandien apvažiavome parduotuves, susirašiau modelius, kainas ir palyginau su neriba, buitene ir pan - skirtumas kai kurių iki 400 Lt blink.gif
Atsakyti