Įkraunama...
Įkraunama...

Televizorius - 4

QUOTE(speedy @ 2011 08 08, 12:52)
Philips 40PFL6606H
Philips 40PFL5606H
Panasonic TXP42S30E
Ką nors iš tų  g.gif

susisuko man galvele, apziurejom kaip rodo sie telikai, philips 6 ir 7 klases ir panasonic s ir g klases.
Konsultantai aiskino, kad pas juos labai silpnas signalas, todel prastai rodo, labai akivaizdaus skirtumo nebuvo tarp plasmos ir lcd ir siaip prastokai rode, todel nebezinau ka rinktis.
Kiek geriau butu panasonic g klase nuo s g.gif aba philips 7 klase nuo 6 g.gif
Norisi pataupyti, bet ir gero vaizdo tuo paciu.
Dar beda is kur ta labai gera signala "pasiimti", is kokio tiekejo?
Man tikriausiai visu pribumbasu nereikes (interneto, 3d ir t.t.)
g.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rike @ 2011 08 10, 23:03)
susisuko man galvele, apziurejom kaip rodo sie telikai, philips 6 ir 7 klases ir panasonic s ir g klases.
Konsultantai aiskino, kad pas juos labai silpnas signalas, todel prastai rodo, labai akivaizdaus skirtumo nebuvo tarp plasmos ir lcd ir siaip prastokai rode, todel nebezinau ka rinktis.
Kiek geriau butu panasonic g klase nuo s  g.gif  aba philips 7 klase nuo 6  g.gif
g.gif
4u.gif

Samsung manau geriausias pasirinkimas butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rike @ 2011 08 11, 00:03)
Kiek geriau butu panasonic g klase nuo s  g.gif  aba philips 7 klase nuo 6  g.gif
g.gif
4u.gif

Jei parduotuvėje buvo prijungtas analoginis signalas, tada apie vaizdo kokybę kalbėti būtų sunkoka. Klausimas kaip ten buvo?
Papildyta:
QUOTE(veiducka @ 2011 08 11, 08:12)
Samsung manau geriausias pasirinkimas butu smile.gif

Ar Samsung Jūsų mėgstamiausias prekinis ženklas, ar norite palyginti su konkrečiais aukščiau minėtais Philips. Kad "datemptų" iki tokios vaizdo kokybės, Samsung turėtų būti 7-os klasės. Kokia bus kaina?
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2011 08 11, 08:00)
Jei parduotuvėje buvo prijungtas analoginis signalas, tada apie vaizdo kokybę kalbėti būtų sunkoka. Klausimas kaip ten buvo?

lauko antena ir kiek suprantu pajungta tie 14 nemokamu skaitmeniniu g.gif kanalu g.gif , bet kad lauko antena tai tikrai
Atsakyti
Truputeli pakomentuosiu savo pirkini. Nupirkau Panasonic TXP42S30E
Ka galiu pasakyt del vaizdo: turime C-gaite televizija, tai tuos kanalus kur transliuoja televizija, ziuret tas pats ar per mamoms sena 15 metu Philips ar per sita. 14 nemokamu skaitmeniniu kanalu , ypac History, Discovery rodo l.gerai. Kinus is USB rakto dar geriau. Aiksu kaip diena: viskas priklauso nuo transliuotojo ir ju paduodamo signalo kokybes. ...Stebuklu nebuna. Man patiko svarbiausias faktorius: labai naturalios spalvos. Nera a la perdeto "Photoshopinto" vaizdo... Labai nemegstu ryskiu, "saldziu" spalvu, o sis rodo labai ramiai, graziai. Tai vat toks mano pirmu 2-ju dienu keliu valandu ziurejimo ispudis. Tiesa, ziurejau kaip sis TV rodo parduotuveje, tai labai panasiai, skirtumo nepajutau. Sakyciau atitiko lukescius pilnai. Gal siek tiek didokas, bet gal priprasiu ( cia po PC monitoriaus:) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 11 rugpjūčio 2011 - 12:16
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2011 08 11, 13:13)
Truputeli pakomentuosiu savo pirkini. Nupirkau Panasonic TXP42S30E
... 14 nemokamu skaitmeniniu kanalu , ypac History, Discovery rodo l.gerai. Kinus is USB rakto dar geriau.

mes irgi galvojam, kad gal mums irgi uztektu 14 nemokamu kanalu, nes jau nusibodo "varyti" per 50 kanalu ir niekur nesustoti smile.gif
O is kokio atstumo ziurite si TV, pas mus nuo 3 metru iki 3.5 m prie stalo (virtuve su svetaine bendra patalpa)?
Vyrui darbe visi aiskina, kad bus begalo perdideeeeeelis TV g.gif doh.gif

Kur pirkote ir kiek kainavo ax.gif (galite ats. ir i az), truputi virs 2000 Lt radau internetineje pard.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rike: 11 rugpjūčio 2011 - 12:59
QUOTE(rike @ 2011 08 11, 13:57)
Vyrui darbe visi aiskina, kad bus begalo perdideeeeeelis TV  g.gif  doh.gif

Tegu neklauso tų aiškintojų. Dar negirdėjau nei vieno sakančio "nusipirkau per didelį TV", o vat "galajau pirkti didesnį" sako daug kas. Žiūrėjimui iš 3-3,5 metrų 42" kaip minimum. Net ir 46 nepamaišytų.
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 08 11, 14:26)
Tegu neklauso tų aiškintojų. Dar negirdėjau nei vieno sakančio "nusipirkau per didelį TV", o vat "galajau pirkti didesnį" sako daug kas. Žiūrėjimui iš 3-3,5 metrų 42" kaip minimum. Net ir 46 nepamaišytų.

oi, ne, 46 tai tikrai man asmeniskai bus per didelis biggrin.gif , o ir del 42 abejoju, tik, kad plasmos ner mazesniu mano pasirinktu modeliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rike @ 2011 08 11, 14:52)
oi, ne, 46 tai tikrai man asmeniskai bus per didelis  biggrin.gif

O iš kur žinote?
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 08 11, 14:53)
O iš kur žinote?

pavyzdys yra pas kaimynus biggrin.gif (analogiskame bute), pas juos gal 40, ogal ir 42, tai jau man didokas, bet tikriausiai reikia "susigyventi" su tuo dyziu ir viskas bus ok biggrin.gif
Didiziausia ka pirksiu tai tik 42, bet noreciau ir mazesnio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rike @ 2011 08 11, 15:36)
pavyzdys yra pas kaimynus  biggrin.gif  (analogiskame bute), pas juos gal 40, ogal ir 42, tai jau man didokas, bet tikriausiai reikia "susigyventi" su tuo dyziu ir viskas bus ok  biggrin.gif
Didiziausia ka pirksiu tai tik 42, bet noreciau ir mazesnio  biggrin.gif

Pas kaimynus TV jums ne "per didelis", o "neįparastai didelis". Užtenka poros savaičių, prie televizoriaus priprantama ir televizoriai "sumažėja". O, pasileidus HD filmą, tai pagalvojama, kad ir didesnis nebūtų pamaišęs.
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 08 11, 15:41)
Pas kaimynus TV jums ne "per didelis", o "neįparastai didelis". Užtenka poros savaičių, prie televizoriaus priprantama ir televizoriai "sumažėja". O, pasileidus HD filmą, tai pagalvojama, kad ir didesnis nebūtų pamaišęs.

nesigincysiu 4u.gif

Geriau ispleskime diskusija apie tai ka pasirinkti plasma ar lcd biggrin.gif
gal ir bus naudingos ir kada nors reikalingos lcd funkcijos (internetas, ir visi kiti pribumbasai biggrin.gif ), o gal ir ne biggrin.gif
tai gal imam plasma ir nesukam galvos, "sprogsiu" tuoj nuo galvojimo lotuliukas.gif
Vakar labai bande "ikisti" LG su kazkokia pigia 3D funkcija, kur komlekte net 6 vnt 3D akinuku, ir kaip ten viskas gerai ir grazu smile.gif
Na zinoma viskas remiasi ir i pinigus ax.gif
Plasma sioje kategorijoje laimi smile.gif
Atsakyti