Na Sobieska ir kruopstumas serveteles, o gelytes
QUOTE(sobieska @ 2011 09 04, 21:27)
ir aš tokią turiu tik pas mane va toks galutinis vaizdas Standinant teko padirbėti su ta paskutine eilute
olialia koooks darbas . Nuostabu
QUOTE(Lupita 77 @ 2011 09 05, 11:10)
olialia koooks darbas . Nuostabu
aciu, bet kad tokio tipo staltieseles labai smagiai ir greitai neriasi si pirmoji, bet planuose panasiu ir daugiau turiu...
Klausimas toms, kas apneria ar įterpia į nėrinius medžiagėlę: ar prieš apnerdamos atsiūnat kraštelius? Aš turių tokios storokos medžiagėlės ir jei užlenksiu kraštelį, tai jis visai storas gausis, o norėčiau apnerti gražiu krašteliu ir padaryti koplektuką. Bet va pasimečiau, ar apsiūt ir apnert storąjį kraštą, ar kaip kitaip jį sutvirtint (bet tada kaip, kad audinys neišsibėgiotų, t.y. "nerykštų"?? )? Gal kas turit kokių patarimų?
QUOTE(Amade @ 2011 09 05, 12:03)
Uzbaigta pries koki menesi, bet tik dabar rodausi. Linine staltiesele 106x68 cm
Nuostabi staltiesele!
QUOTE(Abelo @ 2011 09 05, 17:02)
Klausimas toms, kas apneria ar įterpia į nėrinius medžiagėlę: ar prieš apnerdamos atsiūnat kraštelius? Aš turių tokios storokos medžiagėlės ir jei užlenksiu kraštelį, tai jis visai storas gausis, o norėčiau apnerti gražiu krašteliu ir padaryti koplektuką. Bet va pasimečiau, ar apsiūt ir apnert storąjį kraštą, ar kaip kitaip jį sutvirtint (bet tada kaip, kad audinys neišsibėgiotų, t.y. "nerykštų"?? )? Gal kas turit kokių patarimų?
aha, turiu..
Visa temukė apie Tai:
http://www.supermama...howtopic=574289
Malonaus rank-darbuko:)