Super super super
[quote=saulėlydis*,2011 07 01, 10:27]
Nelabai mėgztu servetėlint, bet šiemet jau pribrendo reikalas pasikeisti namie esančias, tai susikaupiau. Pradėjau nuo virtuvės.
Žalsvas linas. Dar yra ir mažesnių, bet rodau karalienę
Na ir šaunuolė esi, toks puikus darbas Kokius stebuklus merginos pradėjo mums parodyt
Nelabai mėgztu servetėlint, bet šiemet jau pribrendo reikalas pasikeisti namie esančias, tai susikaupiau. Pradėjau nuo virtuvės.
Na ir šaunuolė esi, toks puikus darbas Kokius stebuklus merginos pradėjo mums parodyt
Visoms, visoms labai ačiū už pagyrimus.
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 07 01, 12:00)
Aš drėgną ištampau ant putų polistirolo, prismaigstau su adatėlėm, nupurškiu standikliu. Kai išdžiūsta, dar pralyginu.
Darbo daug, bet rezultatas
Darbo daug, bet rezultatas
hmmm, o koks cia standiklis? kazkoks spec. neriniams ir yra?
ir jis po kiekvieno skalbimo naudojamas, taip?
Tas standiklis ne tik neriniams, viskam tinkamas. Buna pirkti paprastuose prekybos centruose. Toks purskiamas flakonas. Reikia ieskoti tarp skalbimo milteliu ir demiu isemeju. Esu naudojus- superinis dalykas, kai tingisi krakmolint mociuciu ir mamu naudotu metodu.
QUOTE(Getira @ 2011 07 04, 17:12)
Tas standiklis ne tik neriniams, viskam tinkamas. Buna pirkti paprastuose prekybos centruose. Toks purskiamas flakonas. Reikia ieskoti tarp skalbimo milteliu ir demiu isemeju. Esu naudojus- superinis dalykas, kai tingisi krakmolint mociuciu ir mamu naudotu metodu.
Krakmolas lyginimui YPLON
QUOTE(zuzana* @ 2011 07 01, 08:00)
O štai didžiulė, didžiulė "servetėlė"
ta servetėlė, jau labai daili ir dydis nerealus
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 07 01, 11:27)
labai gražu
QUOTE(Getira @ 2011 07 04, 17:12)
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 07 05, 09:43)
aciu, ieskosiu ir naudosiu
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 07 05, 09:43)
man jis pats sudiniausias sudas jeigu taip galima sakyt, nieko nestandina
QUOTE(ingauk @ 2011 07 07, 17:50)
man jis pats sudiniausias sudas jeigu taip galima sakyt, nieko nestandina
labai girti t. p. negaliu, bet nėra jau toks blogas, aš naudoju kitokį
QUOTE(Agnesyte @ 2011 07 07, 19:44)
labai girti t. p. negaliu, bet nėra jau toks blogas, aš naudoju kitokį
o koki naudoji