rudagyle, labai kruopštu ir gražu
Romap, ramunių pieva patiko
Uksnė, gražios spalvytės
dlambliukas, gražios servetytės
dodone, gražu
Labai grazios visu serveteles,saunuoles.
Rudagyle jusu darbais susizavejau jei kada turesit laiko idekit schemutes,busiu labai dekinga
Rudagyle jusu darbais susizavejau jei kada turesit laiko idekit schemutes,busiu labai dekinga
dėkinga už pagyrimus..... nėrimas tai mano lygiai pusę laisvalaikio laiko. Įmetu dar vieną iš senų metų fotkinta, tai ir viskas kas iš mano aukso fondo kaip aš sakau. Nes mezgu iš kelių spalvų ir tų kelių raštų. Jos kartojasi. Tik dabar turiu vienas tokias nu alyvines, ir raudonas ( pirma karta tokia spalva) dabar jos laukio eilės lyginimui. Tai parodysiu nes iki siuntimo laiko dar yra - tikiuosi nusifotkinti.
Ir dar išduosiu paslaptį - namie neturiu nė vienų savo rankų darbo servetėlių sau
tos pačios tik..
o schemutes dvi radau internete tik jos yra iš tindirindi forumo tai nežinau ar galiu čia jas įkelti.
Ir dar išduosiu paslaptį - namie neturiu nė vienų savo rankų darbo servetėlių sau
tos pačios tik..
o schemutes dvi radau internete tik jos yra iš tindirindi forumo tai nežinau ar galiu čia jas įkelti.
QUOTE(rudagyle @ 2011 06 27, 09:32)
o gal gali atsiust i pasta ar i az
Servetėlė "Paparčio žydėjimas"...
QUOTE(rudagyle @ 2011 06 27, 09:32)
dėkinga už pagyrimus..... nėrimas tai mano lygiai pusę laisvalaikio laiko. Įmetu dar vieną iš senų metų fotkinta, tai ir viskas kas iš mano aukso fondo kaip aš sakau. Nes mezgu iš kelių spalvų ir tų kelių raštų. Jos kartojasi. Tik dabar turiu vienas tokias nu alyvines, ir raudonas ( pirma karta tokia spalva) dabar jos laukio eilės lyginimui. Tai parodysiu nes iki siuntimo laiko dar yra - tikiuosi nusifotkinti.
tos pačios tik..
tos pačios tik..
sakykit,o jus savo serveteles parduodat ar dovanojat,kai issiunciat? Smalsu pasidare
QUOTE(Romap @ 2011 06 27, 13:57)
Servetėlė "Paparčio žydėjimas"...
nereali
rudagyle,
QUOTE(Romap @ 2011 06 22, 10:01)
Labai gražu Gal gali schemutę?
QUOTE(egzotikaa @ 2011 06 27, 15:34)
rudagyle,
nu jau tie ženklai
o servetkas tai parduodu per draugus jų draugams
QUOTE(rudagyle @ 2011 06 27, 14:05)
nu gerai, netinka susizavejimo zenklas, parasysiu tik grazu tada, grazios serveteles