QUOTE(vivita @ 2014 07 31, 08:26)
aa
na as kai ne vietine tai nezinau pletku:) o gimdziau pas ja, atvaziavau irgi pries 8 tai kaip tik ji atejo, na susiraukus bisky buvo kad matai is toli atvaziavau ir is pacio ryto, sako butum is alytaus tai isleistume namo :oh bet visa gimdyma tai ji nieko nedare viska akusere, ai ji tik atsiremus ant pilvo stumt tipo padejo
Papildyta:
o kas buvo?
tai ir as ne vietine
man 50km iki Alytaus
bet guledama pataloginiam prisiklausiau
na jau pora men praejo tai apzvelgsiu trumpai
zodziu terminas buvo 21d geguzes.nuejus pas savo gine po poros dienu virs termino ji dave siuntima nes nekaip jauciaus plius atsidarymas 4-5cm..nuvaziavus nieks nepatikrino iskart nuvede i gimdykla..dar bevedant sutikom kita akusere ta kad dejo rekt nu tikrai rekt :oh ko cia esu vedama i gimdykla nes tipo mano gyd meluoja :oh nu pipiec...buvo truputi saremiu po apziuros juos rode ir aparatas tonu.zodziu vistik nuvede i gimdykla.pirma..su vonia o galvoju faina,tik tada buvo labai karsta ir gimdykloj irgi :oh na bet dzin
atejo Tiskus.apzejo,sako gimdysiu bet turbut tik nakti...o ta akusere toliau ardos...tipo ir atsidarymo ner pas mane
viena akusere ikisus galva sako pavaiksciok ,o toji ilekus kad dejo zviegt ko cia as vaikstau tipo gulkis ir miegok :oh
apie 18 val viskas man nurimo...isleidau vyra..20val keites pamaina ,mane paliko gimdykloj nes skyriuj vietu nelabai buvo plius sako gal vistik vel prasides..Kuneviciene mane nuramino sugrazino man ramuma.padare echo ir tt:) likau nes namo neisleido ta nakti nors labai prasiau:D esu tokia kad man natur gimdymai nevyksta ,tik kai nuleidzia vandenis..nesutiko..tipo dar nesiok...
taigi nakti pernakvoju gimdykloj.ryte sako keliam i skyriu.sakau oj ne negulesiu varau namo..isleido po parasu ir nenoriai...
27d geguzes vel nueinu pas savo gine..tonai blogi..jauciuos tragiskai po visu apziuru..kankina saremiai bet nu neuzsikuria :oh vel vaziuoju i Alytu.saremiai kas 7 min bet tik tokie kaip aptraukimai pilvo..nuvaziuoju akusere maloni viskas ok.tik staiga Morkunaite ieina :oh ple kojos nutirpo..esu pas ja gulejus 2011....nu uzsikelia ant kedes ir rezia vandenys tragiski uz vaika negarantuoja
nu isivaizduokit ka butumet dare jus?apsizliumbiu ,pradeda vel rekt ko cia zliumbi..sakau aj nekreipkit demesio hormonai
15 val nuleidzia vandenis,pasikeicia akusere.INGA baige priziuret mano gimdyma,seip faina moteriske,bet kadangi mano 3gimdymas +gretimoj palatoj pazystama kazkieno sunkiai gimdes tai mazai ji pas mane buvo
bet man ir nereikejo,po vandenu nuleidimo iskart saremiai ir jauciau kad tuoj bus pabaiga.16:40 UZGIME.TIESA vienu metu gimdant Morkunaitei esu dekinga.as uzsiblokuoju kai man reik stumt :oh pasakiau sita beda,tai ji tiesiai sviesiai reze
kakok,nu ir zinokit pati isstumiau nereikejo gyd pagalbos spaudziant pilva kaip buvo su 2 kitais gimdymais.gimusi vaikeli uzdejo ant krutines
ko nebuvo su anais vaikuciais
tai va tiek trumpai detales jau apmirstos tai ne taip atrodo viskas kaip pries 2 men :oh
si karta Alytus su savo naturalizmu mane vede is proto...jiem dzin kad prastai jauties kad jau virs termino..jie isikande kad normalu kai nestumas trunka 42sav :oh
Papildyta:
o po gimdymo tai skyriuj nuostabios akuseres
o gydytoja naujagymiu
turejom odos beda tai tiek rupinos
viskas ismaigyta viskas isziureta