Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus gimdykla

QUOTE(*Semi* @ 2014 05 16, 13:21)
O vaikeli po gimimo is karto deda ant krutines ar apvalo ir suvysti ir tik tada? g.gif

vaikeli iskart padejo ant krutines, nu ne ant krutines gal labiau ant pilvo wub.gif
jei vaikuti pirma padejo ant stalo ir apziurejo, tai matyt mate tam reikala. jei naujagimiui viskas gerai, turetu padet ant mamos, kad ieskotu (.)
Papildyta:
QUOTE(Rasuteee @ 2014 05 16, 13:52)
Neseniai buvau ju kursuose, tai sake gimdykloje reikia tureti: nesciosios kortele, pasa, tapkes sau ir vyrui, chalata, vazalina lupoms, vandens.

paskaitelej nemini, kad reik ranksluoscio gimdykloje, o vonioje paguleti labai siulo. tai dziaugiuosi, kad turejau ji pasiemus, nes visus saremius ir pratupejau vonioj, o kaip po to islipus be ranksluoscio g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuweete @ 2014 05 16, 15:14)
vaikeli iskart padejo ant krutines, nu ne ant krutines gal labiau ant pilvo wub.gif
jei vaikuti pirma padejo ant stalo ir apziurejo, tai matyt mate tam reikala. jei naujagimiui viskas gerai, turetu padet ant mamos, kad ieskotu (.)
Papildyta:
paskaitelej nemini, kad reik ranksluoscio gimdykloje, o vonioje paguleti labai siulo. tai dziaugiuosi, kad turejau ji pasiemus, nes visus saremius ir pratupejau vonioj, o kaip po to islipus be ranksluoscio  g.gif

mano vaikeliui buvo viskas ok ax.gif na gal dabar jau pades ax.gif vistik trejetas metu praejo ax.gif

ne visose gimdyklose yra vonia ax.gif kur as gimdziau tebuvo dusas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2014 05 16, 16:43)
ne visose gimdyklose yra vonia ax.gif kur as gimdziau tebuvo dusas ax.gif

taip, dvi gimdyklos su dusu, dvi su vonia. bet po duso ranksluoscio vis tiek reik manau tongue.gif
o va kam sako, kad reik chalato, tai man nesuprantama g.gif gimdyklose labai silta, nepamenu kiek tiksliai, bet per paskaitele lyg sake ne maziau 24 laipsniai buna. taip, kad chalatas vietos uzime daugiausiai, o neprireike visiskai doh.gif
Atsakyti
Na tikiuosi, kad ir mano leliukui viskas bus gerai ir pades is karto ant krutines wub.gif
Oi kaip noreciau gimdyklos su vonia bigsmile.gif

Ddziuljeta kai pagimdysi butu labai malonu isgirsti svieziausias naujienas tai lauksim aprasymo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuweete @ 2014 05 16, 17:46)
taip, dvi gimdyklos su dusu, dvi su vonia. bet po duso ranksluoscio vis tiek reik manau  tongue.gif
o va kam sako, kad reik chalato, tai man nesuprantama  g.gif  gimdyklose labai silta, nepamenu kiek tiksliai, bet per paskaitele lyg sake ne maziau 24 laipsniai buna.  taip, kad chalatas vietos uzime daugiausiai, o neprireike visiskai  doh.gif

nebuvau duse ax.gif greit pagimdziau per 3 val nepilnas, neprireike ax.gif
del chalato sutinku drinks_cheers.gif nereikalingas daiktas schmoll.gif smile.gif
silta bet labai per kojas traukia doh.gif

QUOTE(*Semi* @ 2014 05 16, 19:37)
Na tikiuosi, kad ir mano leliukui viskas bus gerai ir pades is karto ant krutines wub.gif
Oi kaip noreciau gimdyklos su vonia bigsmile.gif

Ddziuljeta kai pagimdysi butu labai malonu isgirsti svieziausias naujienas tai lauksim aprasymo rolleyes.gif

butinai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 16 gegužės 2014 - 20:59
QUOTE(Ddziuljeta @ 2014 05 16, 21:58)
nebuvau duse ax.gif greit pagimdziau per 3 val nepilnas, neprireike ax.gif
del chalato sutinku drinks_cheers.gif nereikalingas daiktas schmoll.gif  smile.gif
silta bet labai per kojas traukia doh.gif
butinai 4u.gif

Gimdymas truko 3,5h, bet kaip sakiau visus saremius pratupejau vonioj, tai kokia 1,5 h ten praleidau.

Alytuj gimdė dar dvi mano pazystamos ir gimdymai truko panašiai apie 3 h, va čia tai didelis pliusas gimdymas vyksta greitai ir svarbiausia sklandžiai thumbup.gif nors čia ne nuo ligoninės priklauso aisku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2014 01 24, 23:28)
palatos dvivietes tad jei nori likt vyras tiesiog reikia susimoket berods 32lt ax.gif

QUOTE(lincikasster @ 2014 01 25, 10:05)
ne tik susimokėti, bet ir turi būti laisvų vietų, jeigu bus pilnos palatos nieko neišeis, geriausia tartis ir kalbėtis vos į gimdyklą atvažiavus,

O gal kurios esate gimdžiusios po cezario, kaip ar leidžia kiek vyrui pabūti, nors 1 para. juk nelabai gali atsikelti ir savo mažyliu pasirūpinti.
Atsakyti
QUOTE(Raganiukas @ 2014 05 28, 13:00)
O gal kurios esate gimdžiusios po cezario, kaip ar leidžia kiek vyrui pabūti, nors 1 para. juk nelabai gali atsikelti ir savo mažyliu pasirūpinti.

Po cezario operacijos bent pirmą naktį naujagimis būna seselių poste tai tikrai. O pogimdyvinės palatos jei neperkrautos ir yra vietas, tai 32 Lt ar kiek ten tiksliai į kasą (parai) ir vyras gali miegoti kartu su Jumis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skaiciukas @ 2014 05 29, 09:54)
Po cezario operacijos bent pirmą naktį naujagimis būna seselių poste tai tikrai. O pogimdyvinės palatos jei neperkrautos ir yra vietas, tai 32 Lt ar kiek ten tiksliai į kasą (parai) ir vyras gali miegoti kartu su Jumis.  4u.gif

na bet tai žiauru, paiimti vaiką visai nakčiai. o kai susimoki už vietą ir lieka vyras šalia - tai tikiuosi ir vaiką palieka kartu.
Atsakyti
QUOTE(skaiciukas @ 2014 05 29, 08:54)
Po cezario operacijos bent pirmą naktį naujagimis būna seselių poste tai tikrai. O pogimdyvinės palatos jei neperkrautos ir yra vietas, tai 32 Lt ar kiek ten tiksliai į kasą (parai) ir vyras gali miegoti kartu su Jumis.  4u.gif

jis ten buna tik todel kad mamyte juo pasirupint negali ax.gif as gulejau sia savaite tai gretimoj palatoj mamyte po cp atsigaudinejo tai ne tik pirma bet ir paskesnes paras leliuka paimdavo,bet kiek suprantu mamyte sunkiai atsigaudinejo,,,
ne parai o visam laikui berods ax.gif

QUOTE(Raganiukas @ 2014 05 30, 07:09)
na bet tai žiauru, paiimti vaiką visai nakčiai. o kai susimoki už vietą ir lieka vyras šalia - tai tikiuosi ir vaiką palieka kartu.

tikrai ir as taip manau ax.gif graudu budavo klausyt tu leliuku verkenciu leliuku palatoj ax.gif

kai turesiu nuotaikos aprasysiu sio gimdymo ispudzius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2014 05 31, 16:43)
jis ten buna tik todel kad mamyte juo pasirupint negali ax.gif as gulejau sia savaite tai gretimoj palatoj mamyte po cp atsigaudinejo tai ne tik pirma bet ir paskesnes paras leliuka paimdavo,bet kiek suprantu mamyte sunkiai atsigaudinejo,,,
ne parai o visam laikui berods ax.gif
tikrai ir as taip manau ax.gif graudu budavo klausyt tu leliuku verkenciu leliuku palatoj ax.gif
kai turesiu nuotaikos aprasysiu sio gimdymo ispudzius ax.gif

Kai nieko nėra šalia, o pati pasirūpinti negali - tai gal ir gerai kad prižiūri lelius, tik neramu kaip dėl maitinimo, ar jau tikrai atneša kai vaikas nori valgyti, ar tik nustatytomis valandomis. Neramu ar neprimaitina seselės mišinuku, kai lelius nenori tuo metu valgyti?
Ir dar klausimėlis, gal kuri žinos, kaip su pačiu gimdymu, ar daro cp 2 kartą ar leidžia pačiai gimdyti. Mano gine mane nuteikinėja, kad jau esant po pirmo cp, gimdyti natūraliai tikrai niekas neleidžia, o iš karto daro 2 cp. Kaip Alytuje?
Atsakyti
QUOTE(Raganiukas @ 2014 06 02, 07:52)
Kai nieko nėra šalia, o pati pasirūpinti negali - tai gal ir gerai kad prižiūri lelius, tik neramu kaip dėl maitinimo, ar jau tikrai atneša kai vaikas nori valgyti, ar tik nustatytomis valandomis. Neramu ar neprimaitina seselės mišinuku, kai lelius nenori tuo metu valgyti?
  Ir dar klausimėlis, gal kuri žinos, kaip su pačiu gimdymu, ar daro cp 2 kartą ar leidžia pačiai gimdyti. Mano gine mane nuteikinėja, kad jau esant po pirmo cp, gimdyti natūraliai tikrai niekas neleidžia, o iš karto daro 2 cp. Kaip Alytuje?

gali uzdraust primaitint misineliu nes po gimdymo atnesa lapa ka tu leidi ko neleidi jom daryt.tikrai abejoju ar kis ta misini jei jus liepsit to nedaryt...

cia jau nuo jusu priklauso ,nuo jusu bukles,ir ne prie ko Alytus ar Kaunas....bet seip jie naturalistai...
Atsakyti