QUOTE(just...me @ 2013 10 23, 10:14)
na va matot, susitarus yra žymiai ramiau.
tad ir man tai aktualu Tad gal galėtumėt man papasakoti
Atleiskit, kad kartojuosi
Man aktualiausia Alytaus gimdyklos tvarka. Tai iš anksto susiderini su akušere pasiskambinus jai, kad nori pas ją gimdyti ir kai ateina terminas ją pasikvieti, ar teisingai supratau? o po gimdymo ji pasako, kiek skolinga būni, taip? O kokią sumą sumokėjai, jei ne paslaptis (galima ir į A.Ž.)?
tad ir man tai aktualu Tad gal galėtumėt man papasakoti
Atleiskit, kad kartojuosi
Man aktualiausia Alytaus gimdyklos tvarka. Tai iš anksto susiderini su akušere pasiskambinus jai, kad nori pas ją gimdyti ir kai ateina terminas ją pasikvieti, ar teisingai supratau? o po gimdymo ji pasako, kiek skolinga būni, taip? O kokią sumą sumokėjai, jei ne paslaptis (galima ir į A.Ž.)?
Kaip buvau 37sav. pasiskambinau akuserei ir pasakiau, jog noreciau pas ja gindyti....Tada susitikom ligoninej viska aptarti- zodziu susipazinti....ir tas tris savaites kas antra diena beveik vaziuodavau klausytis toniuku...
Kilius kokiam klausimui, tik jai ir skambindavau....
Prasidejus saremiams vyras ja atsiveze is namu...Ir toliau jau gimdem...Visa laika buvo salia, o po to dar ir pogimdyviniam skyriui lanke dave daug patarimu...Zodziu, esu patenkinta be galo...Kitos gal duoda kiek nori pinigeliu, o as tiesiog paklausiau.....Parasysiu i az.