Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus gimdykla

QUOTE(just...me @ 2013 10 23, 10:14)
na va matot, susitarus yra žymiai ramiau.
tad ir man tai aktualu smile.gif Tad gal galėtumėt man papasakoti smile.gif
Atleiskit, kad kartojuosi smile.gif
Man aktualiausia Alytaus gimdyklos tvarka. Tai iš anksto susiderini su akušere pasiskambinus jai, kad nori pas ją gimdyti ir kai ateina terminas ją pasikvieti, ar teisingai supratau? o po gimdymo ji pasako, kiek skolinga būni, taip? O kokią sumą sumokėjai, jei ne paslaptis (galima ir į A.Ž.)?

Kaip buvau 37sav. pasiskambinau akuserei ir pasakiau, jog noreciau pas ja gindyti....Tada susitikom ligoninej viska aptarti- zodziu susipazinti....ir tas tris savaites kas antra diena beveik vaziuodavau klausytis toniuku... 4u.gif
Kilius kokiam klausimui, tik jai ir skambindavau....
Prasidejus saremiams vyras ja atsiveze is namu...Ir toliau jau gimdem...Visa laika buvo salia, o po to dar ir pogimdyviniam skyriui lanke thumbup.gif dave daug patarimu...Zodziu, esu patenkinta be galo...Kitos gal duoda kiek nori pinigeliu, o as tiesiog paklausiau.....Parasysiu i az.
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 10 23, 10:13)
kas ta grubijanka? seip bijau as Tarutienes...jei ji bus prasysiu kito gyd ax.gif

Taip nebuna smile.gif .Ta diena gimdykloje budi vienas ginekologas,o nakti aplamai vienas pastate.Taip,kad taip paparstai "nenoriu "-"noriu" nebuna.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif kas turit naujausiu atsiliepimu apie alt gimdymo skyriu? bigsmile.gif bigsmile.gif
ar leliukui rubeliu reik tureti ar kol buni ligoninej vysto vaikucius? ir ar gimdykloj reikia savo naktinuku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mellynake @ 2013 12 23, 15:40)
Sveikos 4u.gif  kas turit naujausiu atsiliepimu apie alt gimdymo skyriu? bigsmile.gif  bigsmile.gif
ar leliukui rubeliu reik tureti ar kol buni ligoninej vysto vaikucius? ir ar gimdykloj reikia savo naktinuku? g.gif

As visai nesenai gimdziau ,drabuzeliu leliukui nereikia jie ji suvysto ir savo pampersa uzdeda,paskui skyriui duodi drabuziukus ir jos nuprause perengia .Naktinukus duoda.
Ir seip atsiliepimai tik geriausi ,personalas paslaugus be jokiu kysiu ,nes nieko nedaviau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ministre @ 2013 12 23, 15:24)
As visai nesenai gimdziau ,drabuzeliu leliukui nereikia jie ji suvysto ir savo pampersa uzdeda,paskui skyriui duodi drabuziukus ir jos nuprause perengia .Naktinukus duoda.
Ir seip atsiliepimai tik geriausi ,personalas paslaugus be jokiu kysiu ,nes nieko nedaviau thumbup.gif

o pas ka gimdei? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif

Aš su klausimu, gal kuri ėmėte mokamą palatą, na būti su vyru kartu ar tiesiog šiaip be kaimynių ? Kokia šios paslaugos kaina ? ax.gif
Ačiū iš anksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryžiukė @ 2014 01 24, 22:05)
Sveikos mamytės  4u.gif

Aš su klausimu, gal kuri ėmėte mokamą palatą, na būti su vyru kartu ar tiesiog šiaip be kaimynių ? Kokia šios paslaugos kaina ?  ax.gif 
Ačiū iš anksto  smile.gif

palatos dvivietes tad jei nori likt vyras tiesiog reikia susimoket berods 32lt ax.gif
Atsakyti
ne tik susimokėti, bet ir turi būti laisvų vietų, jeigu bus pilnos palatos nieko neišeis, geriausia tartis ir kalbėtis vos į gimdyklą atvažiavus,
Atsakyti
Ogo kokia maža kaina blink.gif ačiū Jums 4u.gif
O dėl vietos, tai suprantama, kad nepristatys naujų palatų, jei jau visos bus užimtos biggrin.gif bet čia bus antrieji žodžiai-prašymas, po "aš gimdau" atvykus į priimamąjį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lincikasster @ 2014 01 25, 09:05)
ne tik susimokėti, bet ir turi būti laisvų vietų, jeigu bus pilnos palatos nieko neišeis, geriausia tartis ir kalbėtis vos į gimdyklą atvažiavus,

as kai 2011 birzeli, gimdziau tai visas skyrius tuscias buvo biggrin.gif viena buvo pries para gimdzius,nes kita diena isejo,o kita atveze po poros val po manes ax.gif zodziu kaip pataikysit,nebuna ten zavalo:)kiek girdejau pradzioj guldo po viena o kai jau neber po viena palatu tusciu kad guldyt guldo po 2 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2014 01 25, 11:02)
as kai 2011 birzeli, gimdziau tai visas skyrius tuscias buvo

Matau vėl laukiatės, rinksitės tuos pačius GN ? ax.gif jokių priekaištų ?
Atsakyti
QUOTE(Ryžiukė @ 2014 01 25, 10:54)
Matau vėl laukiatės, rinksitės tuos pačius GN ?  ax.gif  jokių priekaištų ?

taip vel vaziuosiu i Alytu 4u.gif neturiu visiskai jokiu priekaistu ax.gif ir turiu su kuo palygint nes pirma gimdziau Vilniuj antakalnyje ax.gif
Atsakyti